Miten Julkkikset onnistuvat välttämään Paparazzi?

Minna Haapakoski Tammikuu 27, 2017 Viihde 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Osa 1

Everyday voimme nähdä joitakin julkkikset "kuva Internetissä tai sanomalehti. Sitten, miten julkkikset elävät elämää? Miten julkkikset onnistuvat välttämään paparazzi?

Osa 1

Eivät asu Los Angeles tai New York

Tämä on luultavasti annetaan lähes jokainen julkkis tai julkkis asuu jossakin näistä kaupungeista. Ollakseen oikeudenmukainen, sinne kaikki valut ovat, ja joka ei pidä mukavuutta? Valitettavasti paparazzi ovat myös saanut muistio ja seuraavat julkkikset tallentaa heidän jokaista liikettään. Julia Roberts ja Danny Moder nostaa kakaroita karjatila Taos, New Mexico. Tämän seurauksena he ovat onnistuneet välttämään kirkas vilkkuu että mukana tähdet päivittäin.

Käytä Costume

Hyvä valepuvussa on kätevä, kun olet kuuluisa, erityisesti yhdistys. Jaden Smith käveli ympäri Iron Man puku, kun hän oli pois Kylie Jenner ja ystäviä. Parempi valepuvussa olisi ollut yksi, joka ei tee kaikki katsoa häntä, mutta hänen anonymiteetti oli ehjä.

Naamio

Tämä ei ole uusi taktiikka, ja se on eräänlainen ilmeinen liian. Klo naamiaiset pallot, ihmiset naamioita jäädä salaperäinen kun he tavata uusia ihmisiä. Tämä antaa heille mahdollisuuden päästä pois ilman toisen henkilön tietämättä, keitä he ovat. Justin Bieber otti tämän taktiikka yleisölle urheilu Guy Fawkes naamio. Ihmiset tajunnut, kuka hän oli, mutta se oli silti hauska.

Shield itseäsi Eläimet

Kaikki rakastavat lemmikkieläinten suuri joukko pentuja, mutta ne ovat todennäköisesti enemmän haittaa, jos yrität päästä jonnekin tai tehdä työsi. Daniel Radcliffe ottaa hänen yhdeksän koiraa ulos kävelylle joka päivä. Paitsi että ne pitävät paparazzi turvallisen välimatkan, mutta myös ne ovat siellä puolustamaan häntä. Ashley Tisdale tekee saman koiraansa.

Kerro kaikille Olet Ei Famous Anymore

Rehellisyys on avain, ja siksi on itsevarma ja tylppä kannustetaan. Shia LaBeouf teki juuri niin yllään paperipussi pään päälle, jossa luki, "En ole kuuluisa enää." Jos et puhu mieltäsi, kukaan ei tiedä mitä ajattelet.

Käytä Sama asu joka päivä viiden kuukautta

Tämä luultavasti kuulostaa epähygieeniset, mutta se toimi Daniel Radcliffe. Paparazzi rakastavat kommentoida julkkisten asuja, ja Radcliffe teki pukeutumiskulttuuri tylsää vielä ennustettavissa saada heidät perääntymään. Ne eivät häiritse sinua, jos sinulla on mitään heitä ilmoittamaan.

Sepustus Kiroilu naamasi

Useimmat julkaisut on sensuroida sopimatonta kieltä tai kirosanoja. Marilyn Manson kirjoitti profanities hänen kasvonsa. Paparazzi voi julkaista nämä kuvat. Vaikka ne sensuroida valokuvia, se vain ei tee profanities oikeuteen.

Aloita tallentaminen Paparazzi

Paras tapa rangaista ihmisiä on antamalla heille maistaa omaa lääkettään. Joseph Gordon Levitt bongattiin kuvaamisen paparazzi kun he napsahti eri kuvia hänestä. Ei vain se aiheuttaa häiriötä, mutta myös se tekee paparazzi naurunalaiseksi. Viesti on kuuluvasti ja selkeästi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha