Miten Invasiivinen Boars todella auttaminen Biodiversity Brasiliassa

Teuvo Lakomaa Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta ty Kiitos. ty

Et voi aina tuomitse kirjaa sen kansi. Tai, jos kyseessä on Pantanal kosteikkojen alue Etelä-Amerikan, sika sen invasiivisia tilan.

Pantanal löytyy keskellä Etelä-Amerikan mantereen eteläpuolella Amazonin alueella ja itään Andeilla. Valtava meriyhteyttä River Delta jossa tulvavedet säännöllisesti nousee useita metrejä ja sitten vetäytyä vuosittain, Pantanal pidetään yksi suurimmista makean veden kosteikot planeetalla. Jos sinun pitäisi vierailla Pantanalin tänään, sinun kohtaavat runsaasti ainutlaatuinen ja monipuolinen kasvien ja eläinten elämää. Sinun myös löytää paljon luonnonvaraisten sikojen.

Viime vuosina, luonnonvaraiset siat ovat tehneet otsikoihin ympäri maailmaa. Useimmissa tapauksissa nämä villisikaa pidetään tulokaslajit. Sikojen jatkuva juurtumista ja syöminen postimerkkejä ulos natiivi kasvillisuuden ja ajaa pois pieni eläinlajeja, jotka joutuvat pysty kilpailemaan niiden kyltymätön ruokahalu.

Vuodesta 1989 määrä villisikojen ja sen ympäristössä Berliinissä on noussut 3000 välillä 8000 ja 10000. Karjut kaivaa puutarhojen, puistojen ja hautausmaiden, aiheuttaen tuhansien eurojen arvosta vahinkoa. Tilastot osoittavat, että viime vuonna karjut ovat olleet vastuussa 15 prosenttia Berliinin auto-onnettomuuksia. Kun ne vallannut ne laskuttaa ja veloittaa kovaa ja nopeasti - jopa 31 mph, päät alas, syöksyhampaita eteenpäin.

On yli viisi miljoonaa luonnonvaraisista sioista Yhdysvalloissa. He ovat tehneet Texas omasta ja työskentelevät kohti määräävää asemaa muiden valtioiden samoin, polkee kasveja, puutarha ja luonto.

Vuonna San Diego County, alati kasvava väestö luonnonvaraisten sikojen veronsa native kasveja ja eläimiä. "Biologit ovat huolissaan siitä, että luonnonvaraisten sikojen epäreilua kilpailua syntyperäinen Deer väestöstä," kirjoitti sivuston Miranda Perry. "Ne ovat myös huolissani läänin maassa pesivät linnut. Mutta siat saattavat aiheuttaa vieläkin suurempi uhka kasvillisuuden ... siat syövät uuden kasvun puita. "

Mielenkiintoista, käyttöön sikoja Pantanal oli lähes päinvastainen vaikutus. "Käyttöönotto luonnonvaraisten sikojen helpottunut merkittävän määrän metsästyspaine kotoperäisiin lajeihin, jolloin populaatiot mahdollisuus rebound. Pantanal asukkaat haluavat metsästää sikoja eikä syntyperäinen luontoa, koska ne ovat runsaat, helposti saatavilla, ja tarjoavat huomattavan määrän lihaa ja öljyä. Sika metsästys on tullut tärkeä osa Pantanal kulttuuria ", kirjoittaa Erica Santana Mongabay.com.

Metsästys sikoja on herättänyt ristiriitaisia ​​tunteita Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Koska sen ollut melko kauan, koska useimmat amerikkalaiset voidaan pitää "toimeentulo metsästäjät" se ei ole niin helppoa yksinkertaisesti ehdottaa, että käytämme yksi muoto lihaa toiseen. Lisäksi, luonnonvaraiset siat ovat varsin älykkäitä, mikä vaikeuttaa niiden tavoitteita. Itse Louisianassa, sika ohjaus ponnistelut ovat turvautuneet miehittämättömiä ilma drones vaivaa teurastaa sika väestön pitäen metsästäjät turvallinen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Huhtikuu 5, 2017 | 13:55:51 | myöhemmin 7 kuukautta
Justus Paasilinna
  Like 1   Dislike 2

"Louisianassa, sika ohjaus ponnistelut ovat turvautuneet miehittämättömiä ilma drones vaivaa teurastaa sika väestön pitäen metsästäjät turvallinen" Miksi haluat pitää metsästäjät "turvallinen"? Koska milloin metsästäjät pitävät eläinten uhrien turvallista? Metsästäjät ovat luonnonvaraisista hyökkäystä rednecks. Haluaisin äänestää käyttää umanned antenni drones niitä anyday.

Huhtikuu 5, 2017 | 19:23:14 | myöhemmin 7 kuukautta
Kai Keinonen
  Like 0   Dislike 0

On seitsemään miljardiin luonnonvaraisista ihmisen hyökkääjät repimässä ylös earth..how noin inhimillinen vaihtoehto ja sterilointia niitä.

Huhtikuu 5, 2017 | 21:24:44 | myöhemmin 7 kuukautta
Eleonoora Seppälä
  Like 2   Dislike 1

Vaikea uskoa niin monet ihmiset kuulevat on pro metsästys. Mennä vegaani! Se on kiireellinen muuttaa ruokailutottumuksia.

Huhtikuu 6, 2017 | 03:09:18 | myöhemmin 7 kuukautta
Villiam Parkkonen
  Like 3   Dislike 2

Olen enimmäkseen kasvissyöjä mutta ymmärtää paljon syödä lihaa niin parempi syödä haitallisia invasiivisia villisika kuin julmasti kasvatetaan nautoja, lampaita, kanoja ja sikoja ??

Huhtikuu 6, 2017 | 04:21:25 | myöhemmin 7 kuukautta
Lilja Mäki
  Like 1   Dislike 1

Kannatan kotitarvemetsästys ja jos luonnonvaraisissa sioissa antaa uhanalaisten lajien mahdollisuus niin se on hyvä uutinen.  ongelmat luonnonvaraisten sikojen kanssa maailmanlaajuisesti tuntuu olevan, että kukaan ei ole toimeentuloon metsästys heitä.

Huhtikuu 6, 2017 | 12:07:01 | myöhemmin 7 kuukautta
Vilhelmi Isomäki
  Like 4   Dislike 0

Etkö ole varma mikä aiheuttaa sika valloitusten.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha