Miten Funnel Unlimited varoja Poliittinen Candidate

Reija Hautala Elokuu 3, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

SuperPACs odotetaan valtavaa roolia vuoden 2012 vaaleissa. Kun kyky rajoittamaton yritys- ja henkilökohtaisia ​​lahjoituksia, ryhmät voivat nostaa rajattomasti varoja tueksi ehdokas niin kauan kuin he voivat osoittaa he eivät ole virallisesti "yhteensovittamisesta" kanssa kampanjan itse. Jotta ne vastuussa tavalliset kansalaiset, mutta ne on julkistettava kuka lahjoittaa ja kuinka paljon ne henkilöt tai yritykset ovat lahjoittaa.

Paitsi tietenkin, voit määrittää varjo liiketoiminnan yrittää piilottaa tiedot.

Joka on juuri entinen Bain Capital Executive Edward Conard teki jotta suppilo $ 1 miljoona Romney Superpac vaikka henkilökohtaisesti maxing lahjoituksia hänen presidentinvaalikampanjan samanaikaisesti. Conard, yhdessä vaimonsa, oli jo lahjoitti yhteensä $ 5000 Romney kampanja, suurin sallittu laissa. Mutta jotta tarjota entistä enemmän tukea, Conrad perusti yrityksen nimeltä W Spann LLC, joka sitten osaltaan $ 1 miljoona Romney "Palauta tulevaisuutemme" PAC. Hän hajotti yhtiö pian tehtyään lahjoituksen, jolloin hänen antelias lahja on poisti hänen nimensä kunnes Toimittajat skannaus FEC raportit alkoi tutkia. Bain Capital on investointipankkitoiminta yritys aiemmin perusti Romney ja muut kumppanit.

Disclosure lait sallivat tavallisten kansalaisten on ymmärtää paremmin, mitä yritykset ja ihmiset yrittävät saada vaikutusvaltaa poliitikkoihin kautta kampanjan varat. Sallimalla avunantajia nimettömänä lahjoittaa kierretään että avoimuus.

Ihmiset ansaitsevat tietää, kuka yrittää ostaa hallituksensa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Lokakuu 31, 2016 | 21:13:13 | myöhemmin 2 kuukautta
Viljami Tuomela
  Like 0   Dislike 2

Sen sijaan, että kaikki tämän käynnissä meteli lahjoituksia, miksi ei muuta sääntöjä siitä, miten hallita? Kuten, kun olet, sinun täytyy harkita tarpeet laajin velvollisuuksia, jotka koskettavat kaikkia. Alkaen ympäristöön. Ei tarvitse "uskoa" ilmaston lämpenemistä. Vain tarpeeksi järkeä tietää ero puhtaan ja likaisen ilman, veden ja soil.Then ihmisten tarpeisiin, adequet tarkoittaa vaihto kaikkien aikuisten reguardless määrästä käytettävissä jobs.With ei nauhojen tai shaming liitteenä. Sitten tarpeisiin pienyritysten yhteisö, niin suurten yritysten, sitten jatkuva infrastruktuuri-tarpeisiin. Ja tietenkin, maailmanlaajuisia poliittisia ja sotilaallisia needs.In Toisin sanoen, kuka tahansa, joka haluaa ajaa toimisto on pidettävä vähintään vuoden kurssin mekaniikka säännellään keskustasta yhteistyössä kaikkien tarpeisiin luonnostaan ​​liittovaltion hallitus. Juuri nyt näyttää siltä, ​​meillä on paljon ei liian kirkas 16 vuotta täyttäneistä, jotka ajattelevat voittaa vaalit on kuin voittaa urheilutapahtumaan jossa jos voitat gloat ja ajatella saat tehdä mitä ikinä haluat ja jättää tarpeisiin kaikille muualla maassa. Joten lopeta wasteing aika uudelleen liikkumisesta vanha argumentteja ja vetämällä vanha solutions.School varten polititans ja vain ne, jotka valmistuu alkuun laadut tarvitse hakea kampanjan varat.

Marraskuu 1, 2016 | 05:46:42 | myöhemmin 2 kuukautta
Unelma Karppinen
  Like 0   Dislike 2

Ja taas Repigletans käyttävät huijaaminen saada valtaa, hänen pitäisi vain ottaa pois ehdokaslistan pysyvästi. Mitä voimme sanoa tulevaisuudesta Amerikan kun republikaanit oppinut kaikki he tietävät "Politiikka ja Economics for Dummies".

Marraskuu 1, 2016 | 09:50:37 | myöhemmin 2 kuukautta
Eerik Koskela
  Like 3   Dislike 0

Olen hämmentynyt 10%, jotka äänestivät KYLLÄ että rajoittamaton lahjoitukset olisi sallittava -? Miten ihmeessä tätä käsitystä voi olla hyvä kaikille yli ymmärrykseni.

Marraskuu 1, 2016 | 15:40:27 | myöhemmin 2 kuukautta
Mirjami Tuomela
  Like 0   Dislike 1

Business ei investoi, jos ei tule paluuta. Jos he antavat suuren summan rahaa poliittinen puolue, he odottavat erioikeuksia ja erityisten oikeuksien vastineeksi. Ei vain yritysten, liitto, uskonnolliset ja erityisen kiinnostunut lahjoitukset puolueille on kielletty, mutta lahjoituksia yksityishenkilöiltä on oltava hyvin rajallinen ja tarkoitettuja lahjoituksia yli $ 100 on julkaistava yhdessä nimi luovuttajan. Demokratia on perustuttava salaisessa äänestyksessä, ole salaisia ​​lahjoituksia ja rasvaus kämmenten vastineeksi suosii.

Marraskuu 1, 2016 | 16:20:56 | myöhemmin 2 kuukautta
Unto Jaatinen
  Like 1   Dislike 1

Kiitos Robert hovi tehdä Yhdysvaltain vaalien niin korruptoitunut kuin Irakin päivinä Saddamin.

Marraskuu 2, 2016 | 18:36:25 | myöhemmin 3 kuukautta
Päiviö Juutilainen
  Like 4   Dislike 1

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kaikki kampanjan varat täytyy mennä keskusrahasto ja sitten jaetaan kaikkien osapuolten tasapuolisesti. Näin ehkä voimme poistaa eturyhmien minkäänlaista saada lonkerot erityisiin ehdokkaita.

Marraskuu 2, 2016 | 23:21:44 | myöhemmin 3 kuukautta
Raija Koskela
  Like 3   Dislike 2

Avoimuus on ehdottomasti tarpeen. On tärkeää tietää, kuka on velkaa kenelle ja millaisia ​​organisaation tukee varoja. Lisäksi jos ne ovat allekirjoittaneet jonkinlaista sopimusta, koska voit lyödä vetoa, että on se, miten he äänestävät, riippumatta ihmiset laittoivat ne toimistossa niiden ääntä. On osoitettu yli ja ohi, poliitikot äänestää rahaa, eikä ihmisille, joille ne on tarkoitus edustaa. GOP, ovat erinomainen esimerkki äänestävät rahaa, ei ihmisiä. Mutta meillä on siirteen molemmin puolin aitaa, ja meidän täytyy ottaa maamme takaisin, vaativa vastuullisuutta, ja todelliset seuraukset teoistaan.!

Marraskuu 3, 2016 | 01:49:36 | myöhemmin 3 kuukautta
Leena Lahti
  Like 2   Dislike 1

Jokainen, joka on piilossa maksuja ei pitäisi luottaa puheenjohtajavaltio tai muu toimisto, ilmeisesti heillä on jotakin salattavaa, ja se on varma merkki korruptiosta. Meillä on mahdollisuus vuonna 2012 tekemään lopullista muutoksia poliittinen peli. Jos ehdokas on puoli tehostamalla kysymyksiä ja olla vastaamatta kysymyksiin suoraan tai eivät paljasta heidän kampanjan vastaajat se varma merkki et tule saamaan vähääkään totuuden tai avoimuutta, kun ne ovat, imo, se on järkeä punainen lippu . On täysin jopa äänestäjien muuttaa "juuri niin se on" mantra politiikassa. Jotka on voitu miten se on toiminut vuosikausia, mutta se ei tarkoita, että meidän pitäisi edelleen hyväksyä se. Suuri osa ongelmaa meillä nyt on, koska äänestäjät eivät ota henkilökohtainen vastuu todella eläinlääkäri ehdokkaille ja lopulta äänestää idiootteja, jotka käyttävät äänen puree kampanjoita ja toistaa BS retoriikka uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes se on kuvottavaa. Meidän on tehtävä nämä ihmiset, että pyytää etuoikeus edustaa Yhdysvaltain askel jopa levy suoria vastauksia suoriin kysymyksiin ja pidä jaloillaan FIRE kun ne on valittu. Tämä kaveri on niin monia erilaisia ​​vastauksia ja BS et voi pysyä kaikki sen lisäksi hänen menneisyytensä "kokemus." Hän on käärme ruoho, sama Ole, sama Ole korruptoitunut poliitikko ja on paljon niitä siellä juuri nyt.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha