Miten FitReserve Jäsenyys voi pitää sinut Shape

Leevi Arvonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ah, ilo, että voin rekisteröityä voimakas pyöräily luokan poistumatta sohvalla, tai makea tyydyttävällä päätettäessä lounastauko että voit murskata sen HIIT-luokan tänään ja rekisteröitymisestä suoraan puhelimesta. Online kirjautumisia suosikki studiossa on niin helppoa, tai go-to potkunyrkkeily luokan tarjoaa kymmenen-pack kaksi klikkauksen päässä, se on helpompaa kuin koskaan päästä workout kiima jossa rekisteröidyt sama harjoitus luokan kuukaudesta. Mikä pahempaa, tämä voisi myös vaikuttavat kalori polttaa ja hidastaa lihasten kasvua ja kuntosi kehittymistä. On aika lopettaa kerroit tämän ovela maa minun pilata sitoumukseen kunto tavoitteita.

Anna: FitReserve, suosittu New Yorkin-pohjainen ja nopeasti kasvava boutique sign-up concierge palvelu, joka tekee asennettaviksi mielenkiintoisia ja helppokäyttöisiä liikuntaa yhtä helppoa kuin ottaa Internet-yhteys. FitReserve, yhdessä muiden usean studio jäsenyys alustoilla eri puolilla maata, on hyvä kokeilla valikoima luokkia, että sinulla ei muuten ostaa paketti, saati yrittää, ja haasta itsesi saada monipuolinen sekoitus liikuntaa taistella harjoitus väsymys. Megan Smyth, co-perustaja ja toimitusjohtaja FitReserve, jakaa hänen sisäpiirin salaisuudet miten irti jäsenyyden auttaa tullessaan terveempiä, asentaja sinua.

Sekoittaa sitä

Hei hei, klo 7 juoksija kerho kertaa viisi kertaa viikossa. "Hyödynnä erilaisia ​​luokkia tarjotaan FitReserve varmistaa käytät eri lihasryhmiä ja estää tasankoja. Suuri fani sydän luokat? Pyri myös ainakin yksi vahvuus ja ilmastointi luokan työskennellä lihaksia ja sekoita Joogatunnin saada hyvä venyttää palauttaa kehon ja mielen, "ehdottaa Smyth.

Tule valmistettu

Se on tosi noloa osoittaa jopa lenkkarit-edellytetään luokan varvassandaalit. Ei koskaan uudestaan. Smyth selittää,

Jokainen varausvahvistuksen ja studio sivu FitReserve sisältää "tietää ennen lähtöä", joka sisältää kaikki tärkeät yksityiskohdat ennen saapumistaan ​​luokkaan, mukaan lukien onko spin kengät, käsineet, matot, vesi, suihkut, jne. Tarjotaan sekä asiaankuuluvat sijainti yksityiskohdat. Muista lukea nämä etukäteen niin tiedät mitä odottaa, ennen kuin tulet ja valmistautumaan kanssa asianmukaiset laitteet ja pukea.

Haasta itsesi, mutta älä supersankari

Smyth taukoja se alas:

FitReserve on täydellinen alusta kokeilla uusia asioita ja löytää uusia harjoituksia ja studioita. Mutta muista kiinnittää huomiota luokan kuvaukset ja tasoilla - jos et ole koskaan ollut uudistaja, alkajaisiksi intro luokan oppia menetelmä ja miten laitteet toimii ennen sukellusta osaksi korkeamman tason luokka. Tämä on oman turvallisuutesi ja tarjoaa myös paremman workout jos käytät oikeassa muodossa. On vammoja? Varmista antaa ohjaaja tietää ennen luokan siten, että hän voi ehdottaa tarvittavia muutoksia.

Tunne aikataulu

Mietitään, miten sopivaksi liikuntaa teidän muiden painopisteiden on avain. Suunnittele etukäteen, ihmiset. "Ajoita harjoituksia etukäteen ja synkronoida luokat henkilökohtaisella / työ kalenteri joten aika on pysähtynyt, ja tekosyitä ei tiellä," ehdottaa Smyth. Hän lisää,

Ajoitus harjoitukset etukäteen on hyvä tapa luoda rutiini ja varmista tekosyitä eivät tiellä. Kuitenkin, jos aikataulu on aina virtaa ja kokoukset yleensä pop up että et voi saada pois, hyödynnä viime hetken varaukset vaihtoehtoja välttyä myöhään peruuttaa tai ikävä luokkaa. Niin monia vaihtoehtoja, olet varmasti löytää luokan lähellä joka toimii sinulle lennossa.

Vielä parempi: Katso jos voit joukkueen muiden kanssa. "Breaking hiki on hauskempaa kavereiden kanssa ja auttaa pitämään sinua motivoitunut. Sen sijaan happy hour, tartu ystävä tai tyttöystävä ja suunnitella luokat yhteen toisilleen raiteilleen ", sanoo Smyth.

Saavu aikaisin

"Yritä saapua 15 minuuttia etuajassa, varsinkin jos olet ensikertalainen, jotta voit tarkistaa, allekirjoittaa luopumista ja tutustua teidän uuden studion ja tavata ohjaaja. Tämä mahdollistaa myös sinulle aikaa saada perustaa teidän uusi pyörä spin luokan, saada kääritty nyrkkeily luokan, ja napata paikka teidän matto valintasi jooga luokassa ", sanoo Smyth.

Hermostunut noin liukumassa pois toimistosta luokan? Harkitsee muuttaa työ osaksi harjoitus. "Vuodesta leaderboard kokoushuoneesta, sweatworking on hyvä tapa vahvistaa suhteita ja rakentamaan toveruus asiakkaiden ja kollegoiden kanssa samalla saada sisään hyvä harjoitus. Plus, voit vain pystyä hiipiä ulos toimistosta hieman aikaisemmin, jotta kokous "spin pyörä", sanoo Smyth.

Kokeile eri ohjaajien

"Jos et rakasta luokan ensimmäisen kerran, kokeile sitä uudelleen eri ohjaaja - joka ohjaaja on erilainen tyyli ja jotkut saattavat olla parempi sovi sinulle kuin toiset riippuen kuntoasi ja persoonallisuus mieltymykset," tarjoaa Smyth . Ja älä pelkää työntää itse taitosi säännöllisesti kunto jauhaa.

Yksi suuri etuisuuksia jäsenyydet FitReserve ja palveluja, kuten se on löytää uusia luokkia. "Vuodesta SurfSET Surf-vaikutteita luokat trampoliini-pohjainen luokat, kokeilla jotain täysin erilaista ja ulos Comfort Zone - kertoimet ovat sinulla on hauskaa ja saada vankka harjoitus käynnisty," Smyth kannustaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha