Miten Elokuvateatteri ketjut voivat olla repeytymisen sinut pois

Maaria Oja Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Napata $ 7 ämpäri popcorn, koska asiat ovat saamassa viihdyttävä viihdeteollisuudessa.

Jos olet koskaan tuntui illan elokuvissa oli enemmän tai vähemmän rip-off, vaistosi voi olla oikea. Hinnat elokuvaliput ja myönnytykset ovat kasvaneet merkittävästi viime vuosina, koska piratismi ja paisuttivat elokuva talousarviot ovat syöneet voittomarginaaleja. Jotta vahvistaa voittoja, teatteri ketjut ovat joutuneet turvautumaan joitakin uusia strategioita - joitakin, jotka saattavat olla vastoin liittovaltion lakia.

Yhdysvaltain oikeusministeriö katsoo ilmeisesti tarpeeksi voimakkaasti antaa ilmoituksia joihinkin Amerikan suurin elokuvateatteri ketjuja että se harjoittaa kilpailunrajoituksia koetin koskevat teatterin ilmeisesti oikeudellisesti arveluttavaa liiketoiminnan taktiikkaa. Ketjut Kyseessä ovat Cinemark, Regal, ja AMC, ja pyörivät näiden yhtiöiden käyttöön "tila sopimusten," joka Wall Street Journal raportoi ovat sopimuksia jakeluyhtiöt tehdä teatteria ketjujen pitää tasolle yksinoikeus tietyillä alueilla.

Välys sopimus antaisi vain tietty määrä näyttöjä tietyllä kaupunki tilaisuuden esitellä valitun elokuvan. Ja jos olet pieni, itsenäinen teatteri, jossa ei ole vetää ja pääoman turvaamaan tällaisen sopimuksen, voit missaa joitakin suurimpia myyntihittejä markkinoilla - ja paljon rahaa lipunmyynti seurauksena .

Pohjimmiltaan se on kyseessä isot kaverit kuten AMC, Regal ja Cinemark työntää ympäri veijarit, joilla ei ole rahaa turvata mainittuja sopimuksia. Tämä keinotekoisesti rajoittaa tarjontaa, niin sanoakseni, paikkojen elokuvateattereissa pelissä tietyn elokuvan tietyllä alueella. Rajoittamalla tarjontaa, isompi teatterit voivat sitten hyödyntää korkeampia hintoja liput, ainakin teoriassa.

Heidän puolustus, iso teatteri ketjut ovat väittää, että käyttö puhdistuma sopimukset ovat toimialan vakiomenetelmiä, ja ovat olleet käytössä jo vuosia. Sopimukset vaikuttavat vain pieni määrä paikkoja, mukaan raportin kuluttajapainotteisen. Silti näyttää siltä, ​​että siellä on ollut tarpeeksi häiriöitä pienempiä kilpailu, joka DoJ on valmis ainakin tutkia asiaa.

Suuret ketjut ovat väittää, että he ovat tehneet mitään väärää, vaikka he työskentelevät oikeusministeriön ja muiden viranomaisten toimia koko tilannetta ulos.

Saattaa olla joitakin todisteita siitä, hitaasti mutta varmasti, suuret ketjut ovat tehokkaasti käytössä niiden pienemmät kilpailijat konkurssiin. Se on ollut melko hyvin dokumentoitu, että pienet teatterit on ongelmia pysyä mukana alan muutokset, kuten siirtyminen digitaaliseen projektio, ja elokuva budjetit kasvavat yhä turvoksissa, mikä tarkoittaa sitä, että hinnat kaikki muu on keksiä perustelemaan niitä.

Kuluttajille, lentolippujen keskihintoja on noussut $ 8.17 vuodesta 2014, ennätyskorkealla. Tämä luku voi itse asiassa tuntua alhainen paljon ihmisiä, koska lippujen hinnat voivat olla jopa $ 12 tai $ 15 tietyissä kaupungeissa, jossa teatterin paikkaa ovat suuren kysynnän.

Yksi tapa varmistaa, että kysyntä pysyy korkealla on - arvasit oikein - rajoittaa tarjontaa. Varmistamalla, että teidän teatteri, ja vain teidän teatteri, on sopimus seuloa tietyn elokuvan. Jälleen ainoita, joilla on vaikutusvaltaa ja pääoman laittaa tuollaiset sopimusten paikallaan tulevat olemaan isompi ketjut, laskemisesta pieni, itsenäinen teatterit epäedulliseen asemaan.

Tämä voi itse asiassa olla vain Darwinin liiketoiminnan luonteen maailman ilmentää tahtoaan. Mutta se voisi myös olla, että elokuvastudioiden, jakeluyhtiöt, ja iso teatteri ketjut ovat yhdessä laittaa tämä puitteet paikoilleen vaivaa maksimoida voittonsa. DoJ on ainakin menossa yrittää selvittää.

Mikä on todella mielenkiintoista on, mitä voisi tapahtua seurauksena. Onko hallitus julistaa yksinoikeussopimukset välillä teatterit ja studiot laitonta? Ja miten tämä oli tuomio vaikuttaa muihin tällaisia ​​sopimuksia muilla toimialoilla? Kannattaa myös ihmetellä, jos revittiin alas näiden sopimusten olisi jopa auttaa itsenäinen teatterit pysyä hengissä, tai vain viivyttää väistämätöntä.

Meidän täytyy odottaa DoJ havainnot, mutta ainakin, se pitäisi antaa meille joitakin viihde - mitä nämä teatterin erikoistuneet.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha