Miten ei saada pistelee Mehiläiset

Niilo Kettunen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
vain pisti kerran .... kamala ? Kiitoksia jakamisesta. Hyviä neuvoja, kiitos jakamisesta.

Ei ole mikään salaisuus, että kirjoittanut tämän artikkelin on suuri fani mehiläisten ja kimalaisten ja ujostelematon edistäjänä mehiläinen sopiva maisemointi. Siksi päätän tämän artiklan alussa factoid: Mehiläiset ja kimalaiset ovat täysin erilaisia ​​ampiaisia, keltainen takit ja Hornetit. Vaikka mehiläisten ja kimalaisia ​​eivät yleensä ole aggressiivinen, ampiaisia, keltainen takit ja Hornetit ovat. Ampiaiset, keltainen takit ja Hornetit tehdä tärkeä rooli ekosysteemissä, joka syö muita tuhohyönteisiä. Kuitenkin ne ovat aggressiivisia riitä, että useimmat yliopiston neuvontapalvelujen suosittelevat joiden pesiä poistettu pätevä tuholaistorjunta asiantuntija.

Mehiläisille ja kimalaisia, toisaalta, ovat erittäin arvokkaita pölyttäjiä, ja pitäisi ei voi tappaa. Jos huomaat laumoittain mehiläisten teidän omaisuutta, soita paikallinen mehiläishoitaja poistaa mehiläisten hänen nokkosihottuma. Koska mehiläinen populaatiot hupenevat, on ehdottoman suositeltavaa ei tappaa heidät.

Vaikka mehiläisten ja kimalaisia ​​ovat eläimiä, jotka todella haluat omassa puutarhassa, he tekevät pisto. Kuten sanoin, useimpien mehiläisten eivät ole aggressiivisia kohti ihmisiä, mutta jos provosoi ne kirvelee. Voit välttää pistelee nämä erittäin hyötyhyönteisiä tekemällä pieniä ja helppoja asioita, kuten suositeltiin Mainen yliopistossa Cooperative Extension. Kattaa niin paljon kehon kuin voit vaalea, sileä viimeistellyt vaatteet. Pidä pihalla vapaa sokeripitoisia roskat, kuten jäänteitä limonadipullon grilli. Jos näet mehiläinen, älä SWAT sitä. Pysyvät edelleen, ja mehiläisten tai kimalainen luultavasti lentävät pois. Swatting at mehiläinen lisäävät todennäköisyyttä se pistely sinua. Henkilökohtaisesta kokemuksesta: Koska jokainen mehiläisen pisto olen saanut on tapahtunut astumalla mehiläinen kävellessä paljain jaloin ruoho, yllään kengät tai sandaalit pelatessa tai työskentelevät ulkona on hyvin yksinkertainen tapa välttää tuskallista mehiläisen pisto pohjassa jalka.

Jos saat parveilivat mehiläisten, älä juokse, koska käynnissä houkuttelee niitä lisää. Sen sijaan, hakeutua suojaan sisälle. Jos olet ulkona, siirry varjossa päästä pois mehiläiset. Sanomattakin on selvää, jos olet allerginen mehiläisille, aina kuljettaa allergia pakki kanssasi, ja osaa käyttää sitä.

Jos saat pistelee mehiläinen, sinun täytyy poistaa Stinger. Indianapolis-alue tuholaistorjunta asiantuntijoiden Purduen yliopistossa suositellaan, että jos olet pistänyt mehiläinen, kannattaa kaapia Stinger pois kynnellä tai muu suora reuna. Älä poista mehiläinen Stinger pinseteillä tai puristamalla sitä kahden sormen, koska se puristaa myrkky lihakseen. Pese alue saippualla ja vedellä. Jää voi vähentää turvotusta mehiläisen pisto. Vastustaa kiusausta naarmuta mehiläisen pisto, sillä se ärsyttää ihoa ja pidentää teidän epämukavuutta.

Kanssa edellä neuvoja, sinun pitäisi pystyä puutarha rinnalla mehiläisille ja kimalaisia ​​ilman välikohtauksia. Ota yhteyttä paikalliseen mehiläishoitaja tai mehiläishoidon asiantuntija jos sinulla on epämiellyttävä tai häiritsevä määrä mehiläisten tai Bumblebee omalla pihalla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Kesäkuu 5, 2017 | 14:10:11 | myöhemmin 9 kuukautta
Teemu Korhonen
  Like 4   Dislike 0

Hyviä neuvoja. Teknisesti jos pysyt hyvin vielä jälkeen pistot, mehiläinen voi poistaa Stinger ja elää. Vaikka aivan varma minun automaattinen reaktio olisi kolhi mehiläinen pois.

Kesäkuu 5, 2017 | 18:26:24 | myöhemmin 9 kuukautta
Virva Hautala
  Like 0   Dislike 1

kun olin 6-vuotias astuin Yellow Jackets pesä. Olin pisti 28 kertaa. Äitini oli pisti 6 kertaa. Vietin jonkin aikaa sairaalassa. Minulla on fobia useimpien kirvely / pistävät hyönteiset ja hämähäkit, ja on kauhea haittavaikutuksia useimpiin puree / pistot Joten minun älyttömästi kun näen heidät. hyperventilate, kiivetä suihku seinät, ajaa, itkeä, sikiön asento. se saa ruma. Me spray este kuukausittain tai niin, pitää vikoja alas vähintään. Käytin täytyy lääkkeet ahdistuksen mutta tehdä paljon paremmin nyt. Olen hieno noin Kinder Bugs

Kesäkuu 6, 2017 | 00:06:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Juhana Taipale
  Like 1   Dislike 2

Voi vain seistä siellä, jos olet parveilivat mehiläisten ja etsiä shade.Great neuvoja.

Kesäkuu 6, 2017 | 01:51:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Selja Jokela
  Like 1   Dislike 0

Rakastan mehiläiset & kunnioitan heitä. Ive koskaan pistelee ja uskon sen, koska im rauhallinen noin mehiläiset joten ne ovat rauhallisia ympärilläni.

Kesäkuu 6, 2017 | 06:26:17 | myöhemmin 9 kuukautta
Teuvo Ketola
  Like 3   Dislike 2

Ainoa kerta olin koskaan pisti oli astumalla yhtä hyvin. Joskus se vain mukava tuntea ruoho jalat. LOL

Kesäkuu 6, 2017 | 14:30:30 | myöhemmin 9 kuukautta
Mooses Airaksinen
  Like 3   Dislike 2

Rakastan ja palvon mehiläisiä. Haluan vain istua ulkona niiden kanssa ja ne sirinä noin kerää siitepölyä aivan minulle kaikki kukat. He eivät ole koskaan vaivannut minua, koska minä kunnioitan heitä ja he tietävät sen. Minä noutaa ne kadulta ja tuoda ne kukat, paljain käsin, ja ei ole koskaan pistetty. He voivat aistia sinun aikomuksista.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha