Miten Dingo voisi pysäyttää Australian romahtaminen Valuuttakurssi lajien häviämistä

Saila Isotalo Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
suuri väheneminen ihmisiin auttaisi myös Kiitoksia jakamisesta. Kiitos jakamisesta Kiitos hyvä artikkeli. Pelataan osamme huomattava Kiitos Käydä järkeen.

Australia pitää kyseenalainen hengen kunnia olla maanosan runsaasti lajien ja luontotyyppien biologisen monimuotoisuuden, mutta samalla kärsivät nopeinta nisäkäs lajien häviämistä maailmassa. Huikea yksi 10 nisäkäslajeista on kuollut sukupuuttoon Australiassa viime 200 vuotta.

Tutkijat haluavat epätoivoisesti pysäyttää tämän vapaassa pudotuksessa, ja nyt joukkue Sydneyn yliopistosta uskoo villi dingo voisi olla ratkaiseva merkitys biologisen monimuotoisuuden elpymistä. Mukaan paperi julkaistiin helmikuussa 2015 he haluavat kokeilla kokeilu nähdä, jos heidän teoria on oikea.

Miksi Australia Häviäminen Niin monen lajin sukupuuttoon?

Native nisäkkäiden Australia aloittivat laskea jyrkästi 60 vuotta ensimmäisen Euroopan uudisasukasta saapui mantereella 1788. Ulkomaalaisten toi punaketulle ja kissat pitkin aluksissaan hallita jyrsijöitä. Valitettavasti, kun päästää Australian villi, nämä eläimet kukoisti. He jatkoivat saalistavat pieniä nisäkkäitä varsin tehokkaasti, lopulta desimoimalla niiden numerot.

Lisää tähän ongelmaan pystytys Dingo Barrier Fence ja lajien häviämistä hiipi ylöspäin, vuosi vuodelta. Kuvan alkuperäinen aita, valmistui vuonna 1885, oli tarkoitus ohjata räjähtänyt kani väestöstä. Se auttoi myös ohjaus juurikasvit kengurut, emuja ja villisikoja.

1940-luvulla, suuri osa DBF yhdistettiin laajentamiseksi aidan rajan välillä Queenslandin ja New South Wales. Tällä kertaa, sen tarkoituksena oli pitää dingoes ja muut villikoiria tappamasta karjaa ja lampaita.

Nykyään tutkijat ovat sitä mieltä, että olisi hyvä idea antaa dingoes vaeltaa mieleisekseen valvomiseksi saalistushinnoittelua kettuja ja kissoja, jotka aiheuttavat niin paljon tuhoa muut nisäkäslajit. He haluavat asettaa dingoes löysä sisällä Australian Sturtin kansallispuisto ja katsella tuloksena vaikutus luonnon monimuotoisuuteen tällä alueella.

Rohkea kokeilu palauttaa Dingo

"On ollut käynnissä kiinnostus tutkia ekologisen roolin dingo" yliopiston Sydneyn tohtori Thomas Newsome kertoi Australian Broadcasting Company. "On ollut paljon tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet, mitä tapahtuu, kun otat dingoes ulos järjestelmästä, vaan, mistä tieteellinen näkemys, seuraava looginen askel on nähdä, mitä tapahtuu, kun laitat ne takaisin järjestelmään."

"Meidän lähestymistapamme on määrätietoisesti rohkea koska vain kokeilu tässä mittakaavassa voi ratkaista pitkään jatkunut keskustelu siitä, onko dingo voi auttaa pysäyttämään Australian monimuotoisuuden romahdus ja palauttaa huonontunut laidunmaiden ympäristöissä," Dr. Newsome sanoi lehdistötiedotteessa.

Yliopiston Sydneyn tutkijaryhmä uskoo dingoes voidaan tehokkaasti estää invasiivisia saalistajat kuten luonnonvaraisista kissat ja ketut, ei mainita muita ongelma lajeja kuin kanit, luonnonvaraisista sioista, vuohista ja jopa kengurut. Ylitarjonta näiden lajien edistää laidunmaiden hajoamista, mikä puolestaan ​​tarkoittaa uhanalaisia ​​lajeja, jotka riippuvat laidunmaiden kärsivät.

Yhdysvaltalaiset tutkijat ehdottanut vastaavaa kokeilu 1990-luvun puolivälissä pääasiallisesti samoista syistä.

"Suden Yellowstonen kansallispuisto Idahossa 1995-96 edellyttäen ennennäkemättömän kokeilu luonnonsuojelijat ja aasit rooli top saalistaja," Dr. Newsome kertoi ABC News.

"Dingo on tällä hetkellä meidän top saalistaja, susi on Pohjois-Amerikan suurin saalistaja, ja siellä on ollut lakaista tutkimuksia, jotka osoittavat, että suden paluu Yellowstone vaikuttanut hirvi numeroita, ja se puolestaan ​​kasvoi kasvillisuuden kasvua sekä lakaista muut yhteisvaikutukset. Se oli pohjimmiltaan sama ekologinen teoria tutkitaan ", hän sanoi.

Dr. Newsome haluaa tiimeineen Kickstart tämän tieteellisen keskustelun Australia mahdollisimman pian. Jos amerikkalainen kokemus on jokin opas, saada yksimielisyys edetä tässä testissä vie aikaa.

"Kesti 20 vuotta keskustelun Amerikassa ennen susia on tuotu takaisin Yellowstonen kansallispuistossa ja Keski Idaho, joten aloitamme ottaa keskustelun," Dr. Newsome lisäsi.

Onnea, pitkä parjattu Dingo saattavat vain kuntouttaa sen inhottava maine - ja säästää monet sen muiden eläinten menetetään lopullisesti.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Toukokuu 17, 2017 | 04:44:25 | myöhemmin 9 kuukautta
Tuomas Kauppila
  Like 0   Dislike 1

Gayle J. on oikea. USA tappoi sudet, sitten uudelleen ne, vain tappaa heidät uudelleen. Emmekö kirkas laji itseämme? Australialaiset eivät ole niin kaukana jäljessä Yhdysvaltojen kanssa hoitoon niiden dingos. Toivon vain, jos he tekevät kokeilla tätä "kokeilu" että dingos oikeudenmukainen paremmin.

Toukokuu 17, 2017 | 12:48:36 | myöhemmin 9 kuukautta
Aarno Jussila
  Like 3   Dislike 1

Vasta kun ihmiset päästä mukaan ei luontoäidin ulos liiskata, kuulostaa hyvä suunnitelma, kannattaa yrittää!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha