Mitä valtion juuri allekirjoittanut Kännykkä Kill Switch lakiehdotus laiksi?

Herkko Korhonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Menettää älypuhelin on pelottava kokemus. Useimmat älypuhelimet ovat luottokortin tiedot niihin kautta Applen App Storesta tai Google Play tilejä. Plus, se on digitaalinen versio osoitekirjan kaikkien numeron. Edelleen, mitä lounastauolla ilman Candy Crush Saga tai Flappy lintu?

Kuten älypuhelimet kasvaa, niin ei määrä älypuhelimen varkauksista. New Yorkissa, iPhone ja muut Applen tuotteet muodostavat 14 prosenttia rikollisuuden kaupungin raportoitu USA Today. Että pala totesi myös, että Washington DC ja San Francisco on ongelmia älypuhelimen varkaus samoin. Ulkopuolella nämä kaupungit, varkaus on yhä kysymys. Apple on perustanut pysäytyskatkaisin sen "Find My iPhone" sovellus, mutta muut yritykset ovat toteuttaneet tällaisia ​​vaiheita.

Jotkut valtiot, nähdä tämä asia, päätti yrittää pakottaa muun älypuhelimen teollisuuden osaksi, jolla on samanlaiset varashälyttiminä ohjelmisto. Minnesota on ensimmäinen valtio allekirjoittaa sen laiksi. California on myös äskettäin hyväksyi lakiehdotuksen sen senaatissa. Kolmas liittovaltion versio esiteltiin valiokunnassa. Sponsori Minnesotan Bill ajattelee se auttaa estämään älypuhelin varkaus valtion.

"Kännykkä varkaus on suuri huolenaihe täällä Minnesotassa ja ympäri maata," senaattori Katie Sieben, joka kirjoitti senaatin versio Bill, sanoi tiedotteessaan. "Tämä lainsäädäntö, joka on ensimmäinen laatuaan maassa, auttaa vähentämään todennäköisyyttä, että ihmiset ovat ryöstetty heidän älypuhelimia."

Tappaa kytkimet on suunniteltu toimimaan että varastettu älypuhelin tai matkapuhelin voi olla shutdown etänä, jolloin se käyttökelvottomaksi varkaita, jotka haluavat saada tietoa puhelimista tai myydä niitä pimeillä markkinoilla. Langaton teollisuus on suurelta osin käyttöä vastaan ​​tappaa vaihteita aiemmin, sanomalla, että pysäytyskatkaisin tekisi puhelimista paljon alttiimpia hakkerointi. Kuitenkin viime aikoina teollisuus on pehmennyt kantaansa tällaisia ​​ohjelmistoja.

Kalifornian versio laki sen senaatin, mutta vielä saada läpi valtion kokoonpano ja allekirjoittaa kuvernööri ennen kuin se voi tulla laki. Nykyinen versio lakiehdotuksen, joka läpäissyt aiemmin toukokuu täsmennetään, että kaikki älypuhelimen tehty tai myydä Kaliforniassa on "sisältää teknistä ratkaisua, joka voi muodostua ohjelmistojen, laitteiden, tai sekä ohjelmistot ja laitteistot, jotka voivat tehdä käyttökelvottomiksi olennaiset piirteet laite ", mikä tarkoittaa, että älypuhelin on aina sisällyttävä jokin tekniikka, joka toimii pysäytyskatkaisin. Bill antaa yrityksille heinäkuuhun 2015 myydä puhelimia ilman tätä teknologiaa.

Lopuksi liittovaltion Bill - Smartphone ehkäisyn laki - otettiin käyttöön vuonna parlamentissa José Serrano. Serrano on demokraatti, joka edustaa kongressin piiri, joka sisältää paljon Bronx ja osa New Yorkissa. Bill on otettu käyttöön myös senaatissa Amy Klobuchar, demokraatti Minnesota. GovTrack antaa laskun pieni mahdollisuus tulla oikeuden joko muodossa.

Joten vaikka älypuhelin varkaus on kysymys, hallitukset yrittävät valtuuttaa varkaudenestolaitteen ohjelmiston vaihtelevalla menestyksellä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha