Mitä sinun tarvitsee tietää estäminen Sydäntaudit

Aleksi Aarnio Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ei tarvitse huolehtia, Isis saavat meidät. Mielenkiintoinen, kiitos. Kiitos! mielenkiintoinen Kiitos Arigato

Monet nykypäivän elämäntapa lääketiede lääkärit, minä mukaan lukien, vaikutti suuresti Nathan Pritikin, ravitsemus uranuurtaja, joka alettiin peruuttaa sydänsairaus kanssa kasvipohjaisia ​​ruokavalio ja liikunta takaisin 70-luvulla. Mutta miten tuosta keksiä ajatuksen avaamista valtimoiden ilman huumeita tai kirurgian? Meillä on taipumus ajatella maaseudun Kiinan paikka osa meidän taudin hinnat, mutta unohdamme Afrikasta.

Pritikin oli 43, kun hän kertoi hänen kardiologi että hän kuolisi sydänkohtaukseen, joten hän alkoi elää ruokavalio kuviollinen jälkeen mustan väestön Ugandassa, väestöstä pois kasveja, joka oli olennaisesti vapaa sydänsairaus. Kovettumisen jälkeen omaa sydänsairauksien kanssa kasvipohjainen ruokavalio, hän jatkoi pelastaa tuhansien muiden. Mikä oli tiedot että niin vakuuttunut häntä?

Viime vuonna, International Journal of Epidemiology uusintapainos maamerkki artikkeli Drs. A.G. Shaper ja K.W. Jones 50-luvulla, joka sai alkunsa järkyttävä lausunto: "Vuonna Afrikkalainen väestö Ugandan, sepelvaltimotauti on lähes olematon." Meidän numero yksi kuolinsyy lähes olematon? Mitä he syövät? Jauhobanaanit ja bataattia, muut vihannekset, maissi, hirssi, tomaatit, ja "vihreät lehtivihannekset ovat ottanut kaikki." Niiden proteiinipitoisuus oli lähes kokonaan kasvi lähteistä, ja heillä oli kolesteroliarvot todistaa sen, samanlainen ajanmukaistamaan päivä kasvi syöviä. Niiden vaikutusten lisäksi ruokavalion ja veren kolesterolia, tutkijat voivat selvittää muita syitä vapautensa sydänsairauksiin.

Näiden viidenkymmenen-vuotias havainnot ovat yhä ajankohtaisia. He osoittivat ravinnosta olla avain, muunneltavissa, perustettu ja hyvin tunnustettu riskitekijä sydänkohtauksia. Tämä eroaa melko epätoivoinen haku viime vuosikymmeninä jopa uudempia kardiovaskulaarisia riskitekijöitä. Meillä on vain riskitekijä tarvitsemme-kolesterolia. Olemme tienneet sitä 50 vuotta, ja voimme tehdä asialle jotain. Katso yksi tuhannesta: lopettaminen Heart tauti epidemia.

Kuten voitte nähdä edellä video, mukaan Editor-in-Chief American Journal of Cardiology, tohtori William Clifford Roberts, ainoa riskitekijä vaaditaan ateroskleroosiplakkien muodostamiseksi on kohonnut LDL, tai "huono" kolesterolia meidän verta. Pudottaa meidän LDL-kolesterolia, meidän täytyy pudottaa meidän saanti kolme asiaa: transrasvojen; tyydyttynyt rasva ; ja kolesterolia.

Mitä Dr. Shaper havaitsi, että sydänsairaus voi olla valinta.

Kuten onteloita.

Ihmiset, jotka asuivat yli 10000 vuotta ennen keksintö hammasharja melko paljon ei ollut onteloita. Ei harjata päivä elämässään, ei koskaan flossed, ei listerine, ei Waterpik-ja toistaiseksi ilman onteloita. Miksi? Koska karkkia baareja ei ollut vielä keksitty! Joten miksi ihmiset edelleen saada onteloita kun tiedämme ne ehkäistävissä vaikka ruokavalio? Yksinkertainen: koska ilo ihmiset peräisin jälkiruoka voi olla tärkeämpää kuin kustannukset ja epämukavuutta hammaslääkäri.

Niin kauan kuin ihmiset ymmärtävät tekojensa seurauksia, koska lääkäri mitä muuta voin tehdä? Jos olet aikuinen ja päättää, että hyödyt ylittävät riskit sinulle ja perheellesi, niin siitä vaan, en todellakaan nauti satunnaista hemmotteluun. Mutta mitä jos sen sijaan plakin hampaita, me puhumme plakin muodostuuko meidän valtimoissa? Sitten me enää puhu vain kaavinta tarter. Puhumme elämästä ja kuolemasta.

Todennäköisin syy meidän rakkaansa kuolee on sydänsairaus. Se on vielä jopa jokainen meistä tehdä omat päätöksemme siitä, mitä hän syö ja miten elää, mutta meidän pitäisi tehdä valintoja tietoisesti, valistaa itseämme ennustettavissa tekojemme seuraukset.

Terveys,
Michael Greger, M. D.

PS: Jos et ole vielä, voit tilata omaan vapaa videoita tästä ja katso minun elää vuoden in-tarkastelun esityksiä raivaaminen kuolinsyistä ja yli omena päivässä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Huhtikuu 15, 2017 | 16:47:07 | myöhemmin 8 kuukautta
Taneli Siirala
  Like 3   Dislike 0

laadun tai quanity ja genetiikka on sooooooooooooooooooooooo valtava hänen

Huhtikuu 15, 2017 | 22:13:25 | myöhemmin 8 kuukautta
Alex Koivu
  Like 4   Dislike 2

Erittäin oivaltava ja mielenkiintoinen. Hyvä tietää.

Huhtikuu 15, 2017 | 23:14:48 | myöhemmin 8 kuukautta
Nana Keskisaari
  Like 3   Dislike 2

Erinomainen. Niin, että tämä ruokavalio saattaa kääntää tai estää sydänsairauksia. Pakko saada sydän! Kiitos, tohtori Greger.

Huhtikuu 16, 2017 | 08:08:03 | myöhemmin 8 kuukautta
Aslak Saarinen
  Like 4   Dislike 1

Ruokavalio, ja liikunta vauva, ruokavalio, ja liikunta!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha