Mitä Seuraavat 5 vuotta "Doctor Who" tuo meille?

Leevi Arvonen Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On olemassa muutamia fandomeissa enemmän laaja kuin Doctor Who. Koska pisimpään scifi-show historiassa television, se ei ole yllätys, että se on kuulosti niin paljon faneja ympäri maailmaa. Mutta sen jälkeen kun laaja taukoa radioaaltojen lähes vuosikymmenen, monet tuntui kuin se oli lopullisesti kuollut vedessä jälkeen 1996 Sitten, vuonna 2005, Russell T. Davies auttoi se takaisin kuolleista, elvyttämisestä Christopher Eccleston kuin oikukas tohtori, seuraavat pian David Tennant. Viiden vuoden showrunner, Davies läpäissyt soihdun Steven Moffat, huima Matt Smith päälle näyttämölle uusi ihminen Blue Box.

Smith oli itse kiinteä neljän vuoden aikavälillä kuin nimihenkilö ennen Peter Capaldi astui, tuoden meille ajan tasalla nyt. Monin tavoin, Doctor Who on määritellyt moderni scifi tarinankerronta, vie meidät yli saavuttaa tilan ja ajan. Mutta jotkut kritiikki on syntynyt Moffat n kuvaus tästä huolimatta viime kaudella, jolla korkeimmat arvosanat kaikista show historiassa. Suuri osa tarinan viime aikoina on tehnyt tohtori maailmankaikkeuden keskus, huolehtiva vähän hänen suhteita ja enemmän tekee hänestä lähes-kaikkitietävä puolijumala.

Ottaa Capaldi seurata Smith tohtori aluksi tuntui fiksu ja kaivattua rinnakkaisuus varten merkin, kun se ilmoitettiin ensimmäisen kerran. Smith oli poreileva ja lapsenomainen, ja käynnissä että vastaan ​​Capaldi n enemmän karkea ja kypsä asenne tuntui ei-murskata. Mutta nähtyään sen toiminnassa, meillä on lääkäri, joka ei ole yksinkertaisesti viisaampia ja maadoitettu kuin hänen edeltäjänsä, mutta joka on melkein pahantahtoinen ja vaikeasti sympatiaa. Jos on olemassa yksi asia nouveau-Kuka on aina onnistunut tekemään, se tekee haluat tohtori huolimatta selviä puutteita. Kanssa Capaldi, olemme nähneet hahmo, joka on mitä suurimmassa määrin itsekeskeinen kuin millään tasolla meillä on koskaan ollut show.

Tämä johtaa meidät ihmetellä: Miksi ja miten seuraavan viiden vuoden tämän osoittavat on kartoitettu? Haastattelussa Radio Timesin, Moffat tuli ulos ja sanoi, että Doctor Who on grafiikoita käynnissä ainakin kautta 2020. "pienin." Pitäen mielessä, että tämä on osoittaa, että on ollut olemassa vuodesta 1963, pinnalla, tämä doesnt ' t tuntua niin outoa mahdollisuus. Se on aina joutui käynnissä eri kellon kuin sen aikalaisten kanssa jopa menestynein ohjelma vain kestävät noin vuosikymmenen verrattuna. Mutta Moffat osoittaa jotain hajallaan tekniikkaa määriteltäessä tohtori, jopa viiden vuoden suunnitelma voi osoittautua vaikeaksi kestämään.

Tietenkin, Moffat voisi hyvin yllättää meidät. Kanssa osoittaa ottaa osuma huippunsa suosion viime vuonna, selvästi ihmisiä tuning sisään huolimatta sen luova puutteista. Sen omistettu faneja on yksi, joka virittää riippumatta siitä, miten sekava tarina muuttuu, jolloin Moffat jotain pitkä talutushihna. Doctor Who asema kansallinen aarre lajittelee vahvistaa edelleen koskemattomuuden peruuttamisesta, jätetään lyödä minkä tahansa määrän ylä-ja alamäet miten tahtoo. Näin ollen se voisi hyvin olla, että tarkka vapaus että uppoaa sen laatu. On vaikea parantaa, kun yleisö on yksi, joka jäämään ei väliä kuinka huono homma. Ja vaikka emme ole päässeet kriittisen massan vielä, laajennus viimeisen 2020 voi tuoda meidät siihen paikkaan.

Mikä suunnitelma etenee on epäselvä, mutta kuvittelemme Moffat on ainakin karkea hahmotelma seuraavan viiden vuoden kartoitti hänen päässään. Tämä määräaika todennäköisesti löytää hänet tarvitse etsiä ainakin yksi uusi lääkäri, mikä on tapana lyödä nollaus koko tarina näyttää säännöllisesti. Ainoa toivomme on, että jossain vaiheessa, Doctor Who ajautunut voi ottaa kova katsoa peiliin ja todella kysyä itse siitä voisi seistä parantamiseksi.

Kausi yhdeksän ensi Doctor Who olevinaan lauantai 19 syyskuu BBC Amerikassa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha