Mitä se todella maksaa per gallona Drive Electric Car? 75 Cents

Elviira Korhonen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jos olet vielä leiriin, joka etsii sähköautoja ruma, heikko, tai muuten unappealing, uusi tutkimus todelliset kustannukset toimivien EV voi muuttaa mieltäsi. Uusi tutkimus on julkaistu vilkaisemalla tosiasiallinen toiminta kustannukset sähköauton, suhteen mitä sähkön kustannukset "per gallona" niin sanotusti, toisin kuin perinteinen gallonaa lyijytöntä bensiiniä. Tulokset ovat melko kulmakarvojen lisääminen, koska todettiin, että sähkö maksaa vain 75 senttiä "per gallona," kun taas bensiiniä voi maksaa jopa ja yli $ 4 prosenttia gallona, ​​riippuen sijainnista.

Mukaan Charged, teollisuus lehden ja sivuston, tutkimus koottiin Koillis-ryhmän, hinta "per gallona" on rakennettu siten yli neljätoista valtiota ja kaksikymmentäviisi paikallinen apuohjelmia, mikä helpottaa kuljettajien ymmärtää tarkalleen kuinka paljon he käyttävät heidän ajoneuvon polttoaineen. "Vuonna parhaillaan siirtymässä maisema, apuohjelmat yhä suurempia tärkeää paremmin osallistumaan asiakkaidensa kanssa. Keskeinen osa tätä on uusi asiakas tarjontaansa kuten sähköauto tariffit ", sanoo Ben Gardner puheenjohtaja Koillis-ryhmän Charged. "EV omistajat ovat yleensä enemmän mukana asiakkaita ja se on tärkeää, että laitokset ovat tarjoamalla heille uusia kurssi vaihtoehtoja heidän sähköajoneuvoja."

Että hinta, 75 senttiä, on saanut olla vaikea sivuuttaa kuluttajan näkökulmasta. Oikeasti, mitä oli viimeinen kerta kun joku näki kaasun hinnat että alhainen? '70s?

Jos ajurit on mahdollisuus alentaa polttoaineen kulutus kustannukset lähes 80 prosenttia, kun keskimääräinen kaasun hinta on karkeasti noin $ 3.70 per gallona, ​​he aikovat alkaa kiinnittää huomiota.

Ja vauhtia ei vain päättyy "pumpun". Jotkut valtiot, kuten Minnesota, ovat alkaneet suunnitelmien toteuttamisesta tarjota sähköauton omistajat paremmin ruuhka-sähkö hinnat latauksen autot kotiin. Laki on asetettu voimaan ensi vuonna, ja monet muut valtiot haluavat seurata perässä.

Se on ollut iso vuosi tähän mennessä sähköautojen markkinat, kuten Tesla edelleen hyökkäys luksusautojen markkinoilla, ja vapauttamaan kaikki niiden patenttien samoin. Sen lisäksi, että pätkä suuri uutinen, toinen huomiota herättäviä otsikko on ollut uutinen, että sähköauton myynti on kaksinkertaistunut joka vuosi viimeisten kolmen vuoden aikana, on raportoinut Liikenne kehittynyt. Jos tämä suuntaus jatkuu, se on odotettavissa, että yli miljoona plug-in sähköautot on tiellä 2016.

Yllä olevasta kaaviosta, mikä osoittaa keräämien keskuksen Aurinkoenergia ja vety tutkimus Baden-Württemberg, näyttää räjähtänyt suosio plug-ajoneuvoihin, erityisesti viimeisten kolmen tai neljän vuoden. Ennen vuotta 2010 myynti oli erittäin hidas. Mutta alkaa lopussa 2011, Amerikan markkinoilla todella lähti, ja nyt lähes kaikki suuret auton valmistaja on EV saatavilla markkinoilla.

Autot kuten Nissan Leaf, Chevy Volt, ja Toyota Prius Plug-in ovat joitakin johtajia EV evoluution, ja on nopeasti tullut asiakkaaksi suosikkeihin hypätä-aloittaa segmentin sisällä koko teollisuutta. Myös, kun yhä useammat sähköautoja myydään ja hyväksynyt yleisön halvempia niistä tulee kuin tuotantokustannukset laskee samoin.

Tarkkoja lukuja, menee pois kesäkuun myynti numerot Washington Post, osoittavat Leaf saamassa paljon kentällä, jossa myynti kasvoi 5,5 prosenttia edellisestä vuodesta. Chevy Spark EV myös näki myynnin kasvu edellisvuodesta, vaikkakin pienempiä numeroita.

Olisi hypätä kiinnostusta eri autovalmistajien, ja uusi käynnistys autonvalmistajat samoin, kiitos Teslan patentteja irtoavat. Ahdin Network, rakentaman Elon Musk ja yhtiö veloittaa Teslan luksusluokan urheiluautoja, pitäisi myös nähdä jonkin verran lisätty investointeja, ja ovat saatavilla niille, jotka hyväksyä Teslan akkuteknologia.

Kaiken kaikkiaan, se on erittäin hyvä aika sähköautoja, ja erinomainen aika sijoittajille ottaa hyvä tarkastella teollisuudelle. Tuotantokustannukset ovat matkalla alas, ja polttoainekustannukset 75 senttiä per gallona, ​​ei todellakaan ole syytä ajatella sähköauton hype kuolee alas kuluttajien keskuudessa tahansa pian.

Lisää Business lunttilappu:

  • Burger Kingin Evolution: Miksi BK ei mene ulos kuin Blockbuster
  • Vanha Money: Miten peritty varallisuus voi tappaa Economy
  • Mitä tapahtuu, kun Tech startup ja Marihuana Tapaa?
  • Ovat itsestään ajaa autoa Valmis Euroopan teille?
  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli 6 Ihonhoito Sins
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha