Mitä oma kuntosali Liikunta puuttuu

Nuutti Eskola Elokuu 9, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Okei nyt ... Everybody - mennä ulos! Kiitos kiitos artikkeli Rakastan mennä kävely ulkona. Kiitos smile Kiitos smile

Kun workout ulkopuolella ei ole vain hyvä tapa nauttia kevään sää että näyttää se vihdoin tullut jäädäkseen. Se voi myös olla edullisempaa terveydelle kuin käyttäessään sisätiloissa.

Vaikka hyödyt käyttäessään ulkopuolella on jo todettu, uusi Tutkimuksessa tarkasteltiin, mitä "vihreä" liikunta voi tehdä terveyden lapsille.

Tutkimuksessa, tehdään Coventryn yliopisto löytyi lapset jotka olivat altistuneet kohtauksia luonnon harjoittelun aikana olivat todennäköisesti kokea terveyttä edistävän vaikutusten jälkeen toimintaa. Merkitys vaikka harjoitus oli ohi; lapset tutkimuksessa olivat kokeneet terveyshyötyjä.

Tutkimusta varten lapset jaettiin kahteen ryhmään. Jotkut näytettiin metsäradalla kun he aloiteta sisäpyörällä 15 minuuttia, kun taas loput ei annettu visuaalinen ärsyke. Ne, jotka katsella luonto kohtauksia oli pienempi jälkeinen aktiivisuus verenpaine kuin ne, jotka eivät.

Johtuvat sisätiloissa, tutkimus ei ole täydellinen esimerkki siitä, mitä vaikutuksia ulkoilua voi olla elin, mutta ne takana tutkimuksessa ovat optimistisia sen tuloksista. Dr. Michael Duncan, johtaa tekijän tutkimuksessa ajattelee havainnoista voisi vaikuttaa kansanterveyteen suosituksia.

"Jos on todellakin korrelaatio katsella kohtauksia luonto ja alentaa verenpainetta postitse liikunta, kuten meidän tiedot, se voi olla hyvin myönteisiä vaikutuksia edistettäessä kansanterveyden ammattilaisten määrätä ulkoilua vähentää terveysriskejä."

Moving harjoitus ulkopuolella on yksi parhaista osista lämpimämpi sää, ja on hienoa kuulla, että näin voi tarjota enemmän hyötyä kuin altistuminen auringon. Se voi myös olla hyvä tapa saada koko perhe mukana liikuntaa osallistumalla pelin tai urheilu.

Kevät on täydellinen aika käyttää ulkona, ja joilla on potentiaalia lisäetuna alentaa verenpainetta, miksi et?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Kesäkuu 18, 2017 | 22:26:32 | myöhemmin 10 kuukautta
Terhikki Suominen
  Like 2   Dislike 2

Työskenneltyään fitness-alalla yli 20 vuotta, voin kertoa teille suurin ongelma on saada ihmiset sitoutumaan käyttää lainkaan. Kuten olen kertoa asiakkaille, käyttää jonnekin - missä tahansa, sen ei tarvitse olla minun laitokseen. Tämän sanoi, on etuja ja haittoja sekä sisällä että ulkona liikunta. Satun elää maaseudulla, jossa ulkoilua ei ole aina parhaiten edistävän vanhemman väestön maa on epätasainen, puute talutusnuorassa lakeja, ei kävellä tapoja ja kesäisin kosteudelle. Kuitenkin lisäksi, että kun harjoitus ulkona jälkeen pitkä ja kylmä talvi voi olla suuri tauon yksitoikkoisuus ja hengenvetoon elämää harjoitus.

Kesäkuu 19, 2017 | 06:47:48 | myöhemmin 10 kuukautta
Martti Salminen
  Like 1   Dislike 2

Kuinkahan paljon eroa olisi ollut, jos lapset olivat todella mennyt ulos puolella ..

Kesäkuu 19, 2017 | 09:05:10 | myöhemmin 10 kuukautta
Niko Leino
  Like 0   Dislike 2

Rakastan ulkona exerise, saan nähdä puita, linnut, taivas ja tuntuu ilma, niin ihana!

Kesäkuu 19, 2017 | 12:12:18 | myöhemmin 10 kuukautta
Lenni Järvinen
  Like 4   Dislike 0

Mieheni ja minä nauttia kävellä päivittäin aterian jälkeen, ja me rakastamme nuorentaminen raitista ilmaa ja aurinkoa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha