Mitä odottaa Applen Watch huhtikuun Launch

Urpu Alén Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Niinä kuukausina koska Apple ensimmäinen julkisti Apple Watch on syyskuussa iPhone tapauksessa olemme odottaneet uutisia kun yhtiön ensimmäinen puettavat todella saapuu Apple Kaupat kuluttajille kokeilla ja ostaa. Mukaan kvartsi, Applen toimitusjohtaja Tim Cook lopulta antoi virallisen sana kun puettavat saapuu. Cook sanoi aikana yhtiön neuvottelupuhelun sijoittajien yli ensimmäisen neljänneksen tulos, että Apple Watch käynnistää huhtikuussa 2015. Cook sanoo, että kaikki on "juuri aikataulussa" mukaan sisäisten arvioiden.

Aiemmin yhtiö oli sanonut vain että käynnistäminen puettavat tulisivat "alussa 2015," kipinät spekulaatiot maaliskuuta julkaisupäivä. Vaikka jotkut kuluttajat joutua odottamaan hieman kauemmin kuin he odottivat saada käsiinsä Apple Watch, Cook totesi, että jakamalla vuonna osaksi kolmasosaa vielä tuo huhtikuun julkaisupäivä "alussa 2015."

Apple julkisti Apple Watch syyskuussa, ja on paljastanut, että laite tarjotaan kolmessa kokoelmissa alkaen $ 349, jossa on laaja valikoima esteettisiä valintoja kussakin. Koska Wall Street Journal raportoi, Apple on siirtymässä SmartWatch markkinoille viimeistään monet sen kilpailijat, kuten se teki iPhone ja iPad. Se toivoo, että sen tarjonta voi määritellä syntymässä tuoteryhmää, joka on kamppaillut ottaa pois kuluttajien keskuudessa, jotka kyseenalaistavat tarvitsevatko he toisessa mobiililaitteessa.

Apple Watch täytyy pariksi iPhonen lähettää ja vastaanottaa tietoja. On epäselvää, onko Apple tai riippumattomien kehittäjien, jotka ovat jo alkanut rakentaa apps Apple Watch pystyy tunnistamaan ja rakentaa tappaja sovellus, joka tekee laitteesta pakko saada kuluttajille.

Cook itse ei selvästikään tarvitse odottaa kokeilla Apple Watch, kertoo ne puhelun, "Käytän sitä joka päivä ja rakastan sitä, ja en voi elää ilman sitä. Näen Teemme suuri edistystä kehittymistä. Montaa kehittäjää, jotka ovat kirjallisesti apps se on vaikuttava, ja me näemme uskomattomia innovaatioita tulossa siellä. "

WatchKit SDK on saatavilla kehittäjille marraskuussa, ja samalla se on epäselvää toistaiseksi mitkä nimikkeet ovat saatavilla apps Apple Watch, Cook sanoo, että monet kehittäjät rakennuksen apps katsella ovat erityisen kiinnostuneita "Glances" ominaisuus, joka lähettää ilmoituksia katsella. Katseita avulla käyttäjät voivat nähdä reaaliajassa näkymät tietoja, kuten sää, varastot, ja kalenteritapahtumat ja katsella lähettää lempeä hanat kanssa Taptic moottori, kun käyttäjä saa hälytyksen tai ilmoituksen.

Re / koodi reoprts että Apple Watch on ensimmäinen uuden tuoteryhmän Apple sen käyttöönoton iPad vuonna 2010. Jotkut analyytikot ovat ulkonevat että missä tahansa välillä 10 miljoonaa ja 30 miljoonaa smartwatches voitaisiin myydä ensimmäisten 12 kuukauden ajan se on markkinoilla. Harvat odottavat, että vähemmän kuin parhaalla mahdollisella tavalla akun voisi sabotoida käynnistää puettavat, ja jopa perinteiset kellosepät ovat huomattavasti pelkäävät vaikutuksia Apple Watch voisi olla heidän teollisuudelle.

Kuten Tech lunttilappu raportoi äskettäin, KGI Securities analyytikko Ming-Chi Kuo tehty joitakin merkittäviä ennusteet Applen äskettäin huomautuksen sijoittajille. Lisäksi ennustaa, että Apple Watch käynnistäisi maaliskuussa hän ennustetaan tuolloin, että Apple lähettää 2800000 Apple Watch yksikköä ensimmäisellä neljänneksellä että ne ovat käytettävissä. Vaikka useimmat Apple Watch toimittajien odotetaan tuottaa tarpeeksi komponentteja rakentaa välillä 4000000 ja 5000000 yksikköä, hän kertoi, että tarjonta useiden keskeisten osien voidaan rajoittaa, mikä vaikuttaisi lopullinen kokoonpano hinnat.

Kuo sanoi myös, että hän ajattelee, että Apple paljastaa lisätietoja Apple Watch ennen markkinoille, myös lisätietoja laitteen akun. Viimeaikaiset raportit ovat ehdottaneet, että Apple on vaikeuksia täyttää alkuperäisen tavoitteet akun. Yhtiö on sanonut, että laite vaatii päivittäin latauksen, ja raportti 9to5Mac väittää, että Apple on suunnattu kahden ja puolen tunnin "raskas" app käyttää tai kolme ja puoli tuntia standardin sovelluksen käytön.

Vuodesta 2014, Apple halusi puettavat tarjota noin kaksi ja puoli neljään tuntiin aktiivisen sovelluksen käyttää vs. 19 tuntia yhdistetyn aktiivista ja passiivista käyttöä, kolmen päivän puhdasta valmiusaika, tai neljä päivää, jos ne jätetään nukkuva tilassa. 9to5Mac n lähteet sanovat Apple on todennäköisesti saavuttaa vain kaksi tai kolme päivää joko valmiustilassa tai virransäästötilassa. Mutta koska useimmat käyttäjät ovat todennäköisesti toimimaan aktiivisesti Apple Watch vain lyhyitä aikoja tiettynä päivänä, kello todennäköisesti kestää läpi päivä tavalliselle käyttäjälle, vaikka Apple ei saavuta tavoitettaan 19 tuntia sekalaisen käyttää ensimmäisen sukupolven puettavat.

9to5Mac kertoo, että akku on ollut huolenaihe Apple kuluneen vuoden aikana, ja oli osasyynä päätös työntää takaisin Apple Watch vähittäiskaupan laukaisu myöhään 2014 alussa 2015. Lisäksi testata reaalimaailman suorituskykyä erilaisia ​​ehtoja, yhtiö on tiettävästi jaettu lähes 3000 testi yksikköä SmartWatch, enimmäkseen ruostumaton teräs variantti. Se on myös työstänyt viimeistellä MagSafe induktiivinen lataus mekanismi kellon, joka on tiettävästi vastannut hitaammin odotettua latausajat, mutta oletetaan vahvistetaan ennen puettavat julkaisu.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha