Mitä kuluttajat tarvitsevat tietää Electronic Savukkeet

Jukka Lampinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Mukaan Economist, Yhdysvaltain sähköinen savuke markkinoilla kukoistaa, jonka myynti numerointi välillä $ 300 $ 500 miljoonaa 2012. Vaikka tämä tilastotieto kalpenee verrattuna $ 80 billion markkinoilla tavanomainen savukkeita, jyrkkä nousutrendi sähköinen savuke myynti on havaittu koska tuotteen käyttöön vain useita vuosia sitten. Myynti ennustetaan jatkavan nousuaan lähivuosina.

Food and Drug Administration - jota ei ole vielä myöntänyt näitä tuotteita hyväksyntänsä johtuen meneillään testaus - huomauttaa, että sähköisen savukkeiden on suunniteltu "toimittamaan nikotiinia tai muita aineita käyttäjälle muodossa höyryn." Toisin sanoen, sähköisen savukkeiden laimentaa teho nikotiinin tuotteen.

Laitteet ovat yleensä ladattava ja paristokäyttöinen. Kukin koostuu lämmityselementti, patruunan, joka sisältää nikotiinia tai muita kemikaaleja, ja sumutin, joka muuntaa panoksen sisältö höyryksi. Tupakoitsijat tavanomaisten savukkeiden käyttävät yleensä sähköisen savukkeiden valvoa tai lopettaa nikotiinin tapa rajoittamalla saanti toksiinia.

Koska suhteellisen hiljattain tuotu markkinoille, sähköisen savukkeiden pysyvät tutkittavana joukossa asiantuntijoiden terveyden ja tieteen. Hyödyt ja riskit tällaisten laitteiden parhaillaan punnitaan Food and Drug Administration, yhdessä muiden johtavien viranomaisten julkisella ja yksityisellä sektorilla.

On vaikea sanoa, mitä vaikuttaa nimenomaan sähköisen savukkeiden pidä onnistumisen takaamiseksi tupakoitsijan lopettamiseen. Kuitenkin merkittävä määrä havaintoaineistoa on tallennettu asiasta.

Mukaan Huffington Post, "Toukokuussa laaja tutkimus ulos Englannista, joka julkaistiin lehdessä Addiction tehty maailmanlaajuinen uutinen, kun he ilmoittivat, että tupakoitsijat yrittävät lopettaa oli 60 prosenttia todennäköisemmin onnistua, jos niitä käytetään sähköisen savukkeiden kuin yli- laskurissa hoitomuotoja, kuten nikotiinilaastarit tai ikenet. "

Koska laajuuden ja menetelmät Tämän tutkimuksen New York Times kutsuu tulokset "rohkaisevia, mutta ei ole lopullinen."

American Cancer Society tutkija Thomas J. Glynn myöntää, että sähköisen savukkeiden on osoittautunut hyödylliseksi monille tupakoitsijoita potkiminen tapa. Glynn, muun muassa, väittää, että laitteet ovat hyödyllisiä - mutta ei suinkaan vallankumouksellinen. Huolimatta empiirisiä tarinoita menestys, sähköinen savuke skeptisyys on runsaasti - eri syistä.

Ensisijainen lähde kiista sähköisen savukkeiden on sen näennäinen "gateway aine" valituksen alaikäisille. Tämä on erityisen huolestuttava käsite, kun otetaan huomioon, että noin 90 prosenttia tupakoitsijoista aloittaa hengenvaarallinen tapa heidän teini-ikäisten vuotta. Center for Disease Control raportoi, että, "prosenttiosuus Yhdysvaltain keski-ja lukion oppilaat, jotka käyttävät sähköisen savukkeiden tai e-savukkeita, yli kaksinkertaistui vuodesta 2011 vuoteen 2012."

Center for Disease Control Tom Frieden, MDMPH, on ilmaissut huolestuneisuutensa, toteaa, että "käytön lisääminen e-savukkeiden teens on erittäin huolestuttavaa ... Nikotiini on koukuttava huume. Monet teini-ikäiset, jotka alkavat e-savukkeita voidaan tuomita kamppailee elinikäisen nikotiiniriippuvuutensa ja tavanomaisten savukkeiden. "

Sama CDC Tutkimuksessa todettiin myös, - troublingly - että 76,3 prosenttia keski-ja lukion oppilaat, jotka käyttivät e-savukkeet viimeisten 30 päivää myös savustettu tavanomaisia ​​savukkeita samalla kaudella .Tämä hämmentävä kuva - ja muut sen kaltaiset - viittaavat siihen, että FDA todennäköisesti kehittää strategioita estää kaupan pitäminen tätä haavoittuvia väestörakenteen.

Elektroniset savukkeet esittää laimennettu vaihtoehto tavanomaisia ​​nikotiinin saanti, mutta ei ole vielä päästy, onko hyötyä näistä laitteista suuremmat riskejä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha