Mitä kasvot esanssit?

Orvo Salovaara Tammikuu 27, 2017 Kauneus 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mitä kasvot esanssit?

Aasia ei ole vain ravistelevat muotialan, se myös tekee yli meidän kauneus hoito.

Nykyään se on harvinainen rutiini joka tarttuu vain perus kolmivaiheinen puhdistaa, sävy ja kosteuttavat ohjelma, ja vaikka emme ole aivan samalla tasolla Aasian sisaret - monet japanilaiset naiset seurata kahdesti päivässä, viisiportainen rutiini, kun taas jotkut Korean naiset käyttävät jopa 17 tuotteita päivä - monet meistä ovat lisänneet ennalta puhdistaa öljyt ja kirkasteet jokapäiväiseen ihon rituaali. Ja ehkä olemme valmiita vielä yhden: kasvot ydin.


Miksi sitä tarvitaan

Tämä ihonhoito tunne on toisin kuin mitään muuta, joka on tällä hetkellä istuu kylpyhuone pesuallas. Suunniteltu käytettäväksi jälkeen puhdistusaineet ja väriaine, ja ennen seerumi, nämä esanssit valaa iholle ravinteita ja kosteutta, ja valmistaa sitä hyötyä muiden ihonhoitotuotteiden.

"Puhdistusaineet ilmeisesti Puhdista iho, ja väriaineet tasapaino pH-tasoa, mutta voiteet pehmentää ja hydraatti ihoa, joten se ei vain tehokkaasti imee kaikki tuotteet, jotka seuraavat, se myös maksimoi hyödyt ne tarjoavat," La Mer kansallisen koulutuksen johtaja Fiona Pereira sanoo.

Mutta miten jotain, joka näyttää melko paljon kuin vesi virtaa hanasta tehdä niin paljon?

Kuten Pereira kertoo, pohjimmiltaan on "pienempi molekyylirakenne kuin seerumin tai kerma, joka auttaa ihoa imevät nopeasti", ja kun se on myös täynnä anti-aging ainesosia, tämä neste jakelujärjestelmä auttaa ainekset tunkeutuvat syvimpiin kerroksiin iho - tarkalleen missä haluat.

Kuinka käyttää tätä kasvohoito

Kuka se on parasta: Jokainen, joka on investoinut seerumin tai kerma. "Haluat saada kaikkein voit pois näiden tuotteiden - ja auttaa sinua saavuttamaan että" Pereira sanoo. "Ne ovat ihanteellisia kaikenikäisille, ja ihotyyppi."

Miten sitä sovelletaan: sormilla painaa tai taputtele pieni määrä tuotetta ihoon tai käytä kevyt hieronta liikkeet. "Kun sovelletaan tiettyjä hieronta tekniikoita ihon, olet piirustus tuote syvemmälle ja parantaa liikkeeseen", Pereira kertoo. Älä laita tuotetta päälle vanulla, hän lisää, koska "rakenne on niin kevyt, se imee suoraan puuvilla ja et saa etuuksia iholle".

Kun sitä käytetään: Se on suunniteltu käytettäväksi jälkeen puhdistusaineet ja väriaine, ja ennen tai kosteusvoiteeseen. Varmista, että et jätä kosteuttava askel kuin auttaa tiiviste nesteytys ydin on juuri lisätty ihoa.

5 sssences kokeilla

1. entsyymit hilseily ja hyaluronihappoa uudistaminen, tämä toimii ryppyjä ei ihme Essence tavoitteet juonteita, ryppyjä, pigmentti ja huokoset.

2. joissa La Mer tunnetun Miracle liemi, La Mer Treatment Lotion myös pakkauksissa mineraaleja optimoida ihon luonnollisia toimintoja.

3. SK-II kasvohoito Essence oli tämän japanilaisen tuotemerkin ensimmäinen tuote, kun se käynnistettiin vuonna 1980. Se sisältää 90 prosenttia Pitera - korkein pitoisuus allekirjoituksen SK-II ainesosa, rehevillä sivutuote vuoksi hiivakäymisellä - joka auttaa parantamaan ihon rakennetta, selkeyttä ja kosteuden saannin.

4. julkaistiin Japanissa vuonna 1897, Shiseido Eudermine Revitalizing Essence on yksi kosmetiikkayritys vanhimmista ja tunnetuimmista tuotteista. Pioni tuoksuva pehmentävää voidetta sisältää bio-hyaluronihapon hyper monimutkainen ja glyseriiniä vakauttaa ihon vesipitoisuus, ja aminohapot tasoittaa sen koostumus.

5. jäähdytys, geelimäisiä tekstuuri Bobbi Brown Extra Treatment Lotion kosteuttaa ja plumps kuiva iho glyseriinillä ja natriumhyaluronaattia, jättää tunne pehmeä ja tyyny kaltainen.

Älä unohda tarkistaa:

>> 10 elintarvikkeita syödä paremmin iholle

>> Seitsemän huono iho tottumukset

>> Jooga hehkuva iho

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli True Voice
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha