Mitä jutella miehen kanssa Facebookissa: 6 Flirttailu Vinkkejä

Asser Kankkunen Elokuu 8, 2016 Elämäntapa 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ah, teknologia. Se tekee elämästä niin yksinkertainen, ja kuitenkin niin monimutkainen. Voimme nähdä, mitä meidän parhaita ystäviä tekevät tänä iltana, voimme tarkastella viimeistään kuvia meidän perhe kaukana, ja voimme ihailla meidän murskata kaukaa.

No, tytöt, on aika lopettaa katselun ja aloita juttelu. On olemassa lukuisia tapoja saada kaveri huomion Facebookissa, tavoilla, jotka ovat helppo, ja jotka eivät vaadi voit lähettää kuvia itsestäsi kyseenalainen vaatteet.

# 1 Kommentti Hänen Tila

Jos ihastus on viileä tila päivityksen, tai jotain ainutlaatuista hänelle, kommentoida sitä. Ole varovainen, et halua kommentoida jokaista asemaa hänellä on.

Mitä todella haluat tehdä, on odottaa, kunnes hän virkaa tila joka kuulostaa tärkeä. Jotain, kuten "Sain että työtä halusin!" Tai "vihdoin tehnyt joukkue!" Ovat molemmat suuria tilapäivitykset tehdä onnittelu kommentoida. Kun olet onnitella häntä, pyydä häntä siitä. Ajattele taitava kysymys hänen uuden ammatin tai hänen uusi harrastus, ja saada keskustelu liikkuvan.

Myös, jos Ihastus tekee kyseenalaistamista asema, kuten "Onko kukaan tiedä ...", niin sinulla on erinomainen tilaisuus antaa hänelle vastauksen. Jos et tiedä vastausta, etsiä sen. Et voi vastata "en tiedä", se saa sinut näyttämään epätoivoinen.

Myös olla varma vastaus. Jos et ole varma, jos olet oikeassa, sinun on ehdottomasti tutkimukseen, joten et saa työntää pois tieltä yksi hänen muita ystäviä.

# 2 Mainitse paikallinen tapahtuma

Sponsoroidut

Mitä kunkin haluaa sängyssä, mutta ei koskaan kerro sinulle ...

Lisää 1 yksinkertainen ainesosa seksuaalista ohjelmistoon ja hänet seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...

Toinen tapa alkuun saada kaveri huomio on mainita jotain paikallista tekeillä. Konsertteja, paraateja, tai minkäänlaista yleissopimuksen toimii. Jos todella haluat hänet huomata, merkitä hänet viestiäsi.

Paikallisia tapahtumia jättää keskustelun auki häntä tekemään huomautuksen. "Ai, hei, että näyttää siistiltä!" On hyvä tapa aloittaa keskustelun. Jos hän tekee tämän kommentin, pitää keskustelun käynnissä sanomalla jotain, "Ai, joo, ne ovat suuria! Oletko koskaan ollut?"

Älä lähetä jokainen pieni asia, joka tapahtuu oman kaupungin, vain lähettää jotain luulet hän voisi olla osaksi. Lähettämistä tapahtuma alkaa keskustelua tapahtumasta, ja saatat saada itsellesi päivämäärä.

# 3 Yhteinen Harrastukset

Toinen suuri asia aloittaa keskustelun Facebookissa on puhua yhteisiä etuja. Jos hänen asemansa mainitsee suosikki kirjan tai TV-show, voit helposti saada keskustelua menossa yksinkertaisesti puhumalla siitä, kuinka paljon pidät siitä liian. Esimerkiksi, jos hän sanoo "Vau, en voi saada, kuinka hämmästyttävä tämä elokuva on!", Voit vastata sanomalla, "Tiedän, rakastan osa kun ...".

Yhteiset intressit ovat paras tapa aloittaa keskustelun kaveri Facebookissa. Varmista et anna mitään spoilerit, ja myös pitää keskustelun käynnissä kysymällä kysymyksen. "Tiesitkö johtaja että bändi aiemmin back-up laulaja ...".

# 4 läksyt

Oletko koulussa? Tapasitte ihastus yhdessä oppitunneille? Jos näin on, Facebook on täydellinen tapa saada keskustelun menossa. Kysy murskata mitä kotitehtävään oli kautta Facebook viesti. Voit myös mainita, miten vaikea tehtävä oli sinulle, jos hänen asemansa sanoo hänellä oli kova aikaa tehtävän.

Aloita Facebook keskustelu helposti käyttämällä kotitehtäviä tekosyynä puhua. Pyydä lainata hänen muistiinpanoja, jos et voi ajatella jotain muuta. Kuka tietää, saatat jopa saada tutkimuksen päivämäärä irti.

# 5 Nauraa Hänen Joke

Yksi parhaista tavoista saada keskustelua menossa Facebook on nauraa hänen vitsi. Tiedän, se tuntuu typerältä tehdä LOL teidän murskata sivulla, mutta luottaa minuun, jos hän kertoo hauska vitsi, hän haluaa huomiota.

Nyt, on olemassa muutamia sääntöjä tässä. Voit kertoa hauska vitsi vastineeksi, kunhan se ei ole likainen, ei loukkaavaa kenellekään, ja se ei ole hauskempi kuin hänen. Tämä on hankalaa, mutta se voidaan tehdä. Jos saat hänet nauramaan, olet. Guy rakkaus tyttö, joka on hyvä huumorintaju, mutta he rakastavat tyttö, joka ajattelee he hauska vieläkin.

# 6 kutsua hänet Tapahtuman

Yksi parhaista tavoista aloittaa keskustelun kaveri Facebookissa on kutsua hänet jotain. Onko sinulla loma osapuoli? Kutsu hänet. Tietenkin on olemassa poikkeuksia tähän sääntöön. Et voi kutsua Ihastus ulos tyttöjen illanviettoon. Et voi pyytää hänet jos sinulla on jokin sellainen tyttö puolue.

Kun kutsua hänet tapahtumaan, varmista, että hän tietää, kuka muu on tulossa. Se on hyvä ajatus kutsua yhteisiä kavereita, jos tunnette samat ihmiset, että miten hän tuntuu mukavampaa. Kun hän saa oman puolueen, se on helppo pitää keskustelun käynnissä henkilökohtaisesti. Keskustele ruokaa tai musiikkia, ja sinulla on täydellinen keskustelun alku.

Muista, paras tapa pitää keskustelun käynnissä on kysyä avoimia kysymyksiä. Myös kommentoida Facebookissa tila ihastus näyttäisi on tärkeää. Jos hän on kiinnostunut sinusta, hän vastaa sinulle.

Ole varma, jos hän pitää sinusta? Olen erittäin suositeltavaa lukea meidän 37 merkkejä kertoa, jos hän pitää sinusta, se voisi auttaa liikkua Facebook keskustelun oikeaan suuntaan:

Kerro meille, sinä ja Ihastus on keskusteluja Facebookissa? Miten te kaksi sen toimimaan? Mitä keskustelun alku käytit saada asiat eteenpäin?

Sponsoroidut

# 1 asia, joka tekee Miehet Seksuaalisesti Addicted to You

Tämä 1 yksinkertainen asia käyttäytymisessäsi on valta tehdä miehiä seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha