Mitä elämä on kissa, joka ei ole kiinteä

Aamu Aarnio Elokuu 14, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. YEAH S / N dumpata NIITÄ >>>> Olen samaa mieltä Tony L. Kiitos Kiitos artikkeli.

Oletko koskaan kuullut ulvovat naisen kissa kiimassa tai huudot kaksi urosta tappelevat nainen? Uskokaa minua, heavy metal bändejä sai Nothin 'niitä. Kumpikaan melu on mitä haluat kuunnella kovin pitkään.

Eläminen ehjä kissa - mies tai nainen - ei erityisen miellyttävä kokemus. Ehjä kissat molempia sukupuolia ovat tosissaan alueella, tila ja sukupuoli. Vaikutuksen alaisena heidän hormoneja, he vaeltavat ja taistella (etenkin miehillä). Kiitos niiden hampaat ja kynnet, ne ovat täysin kykeneviä pahoinpitelyjen tai tappaa toisiaan. Pitää ehjänä kissat samaa sukupuolta yhdessä tai antamalla ehjä kissat kumpaakin sukupuolta vaeltaa ulkona on lähes tae usein ja kallis vet laskut. Ne voivat kadota päiviä etsimään perämies ja voi tulla kotiin purema paiseita ja muita haavoja taistelee. Ne ovat myös todennäköisesti sopimuksen ja levittää tauteja, kuten kissan leukemiavirus ja kissan immuunikatovirus.

Ehjä urokset ovat suurempi riski kivessyöpä ja eturauhasen sairaus. Ehjä naisilla on suurempi riski rintarauhasen ja kohdun syövän ja vakava kohdun infektioita. Ehjä naiset, jotka saavat vaeltaa usein taistella muiden naisilla, ja niille aiheutuu saman riskin vahingon ja taudin miehillä. Ja, tietenkin, joiden pentue on riskialtista naisilla, varsinkin jos ne ovat vielä enintään pennut itse.

Mielestäni ei ole syytä viivyttää spaying tai neutering kissan, ellei sinulla ole hienosta laatua pedigreed kissa joiden geenejä edistäisi rodun parantamisen vuoksi. Mutta, jos olet harkitsee näin, on olemassa muutamia tärkeitä asioita, sinun tarvitsee tietää elää ehjä kissan.

Ikä ja aika sukukypsyyden

Nainen pennut saavuttavat sukukypsyyden minnekään 3 1/2 12 kuukauden iässä, jossa tyypillinen alueen ollessa 5-9 kuukautta. Mies pennut yleensä sukukypsäksi 9-12 kuukautta. Ikä, jossa tämä tapahtuu joskus rotu liittyviä: persialaiset, esimerkiksi taipumus mennä lämmöksi myöhemmässä iässä kuin vaikkapa siamilaiset, joka tunnetaan Aikaisuusluokka.

Kissat myös yleensä saavuttaa vähintään kehon paino ennen murrosikää potkuja sisään. Se on yleensä noin viisi vaille kuusi kiloa naisilla ja seitsemän tai kahdeksan puntaa miehillä. Urokset voivat suorittaa ympäri vuoden, jos on vastaanottavainen naisen ulottuvilla.

Beyond ikä ja paino, määrä päivänvaloa käytettävissä on yksi vaikuttavista tekijöistä, kun kissat menevät lämmöksi. Pitkä päivinä keväällä ja kesällä hypätä-start hormonaalisen järjestelmän ja laittaa lisääntymisjakso peliin.

Tyypillinen "kissanpentu kausi" Pohjois-Amerikassa voi vaihdella helmikuu-lokakuu. Tänä aikana, naaraat voi mennä lämpöä enemmän kuin kerran. Cycles vaihtelevat kissa kissa.

Ehjä Mies

Ehjä Uroskissoilla, yleisesti tunnettu painonapit tai Toms, ovat kaikki noin alueella. Kun Uroskissan saavuttaa sukukypsyyden, hän todennäköisesti aloittaa ruiskutuksen kodin ja pihan kanssa haisevia virtsan perustaa hänen turpeesta ja torjua outoja miehiä. Harvoissa tapauksissa, urokset eivät suihkuta, mutta useimmat alkaa mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, jos ne pysyvät ennallaan. Kun käytös on perustettu, se on vaikea poistaa, vaikka neutering voi auttaa.

Kasvattajat jotka pitävät nastan kissoja tyypillisesti erillinen sisällä tai ulkona ajaa heille, joten he eivät tuhoa kalusteet tai ahdistella muita kissoja kotona. Nasta nousun tulisi olla runsaasti vertikaalinen ja horisontaalinen tila, ja ulkona ajaa tarvitsee riittävä suoja. Lisäksi litterbox alueen on oltava kaukana kissan ruokaa ja vettä ruokia.

Ehjä miehet, jotka eivät saa kasvattaa johtoaan elämään ei-niin-hiljainen epätoivo ja stressi, kun taas ehjä miehillä, jotka saavat paritella voi tulla aggressiivisia. Kastroitu urosta, toisaalta, voidaan tunnettuja makea ja hellä luonteet.

Steriloimattomilla Nainen

Ehjä naaras kissat tunnetaan kuningattaret, mutta heidän käyttäytymisensä ei ole mitä useimmat meistä harkitsisi loistelias ja hienostunut. Ne pyörivät lattialla, tarjous hellä näytöt ihmisiä kohtaan ja Uroskissoilla, ja ulvoa äänekkäästi ja usein niin paljon kuin viikko. Nainen lämpöä pudistaa takapää ja "vuoroon" siinä toivossa, että mies tulee mukaan täyttämään hänen tarpeet. Hän siirtyy häntänsä sivuun paremmasta saatavuudesta ja alustuskerralla hänen taka tassut ennakoiden.

Lukuun ottamatta raskauden jaksoa, naisen lisääntymiskierto menee läpi neljä vaihetta. Ensimmäinen, proestrus, kestää yleensä kaksi päivää, ja merkit ovat niin hienovaraista et välttämättä huomaa niitä. Kuningatar tulee rauhaton, alkaa "soittaa" ja tulee epätavallisen hellä tai, joissakin tapauksissa, epätavallisen aggressiivinen. Saatat huomata, että hän virtsaa useammin. Nastat saattaa vetää puoleensa häntä, mutta tässä vaiheessa, hän haluaa mitään tekemistä niiden kanssa. Nyt on aika varmistaa hän pitää kaukana miehillä, jos et halua pentue pennut näy 63-68 päivää.

Urokset hän houkuttelee usein spray kodin ja pihan mainostaa niiden saatavuus hänelle. Heräämässä catfight keskellä yötä - useita yötä - ei ole kovin rauhallinen.

Seuraava vaihe, estrus, on kun kuningattaret ovat vastaanottavaisia ​​miehiä ja voi tulla raskaaksi. Estrus kestää missä tahansa kolme-20 päivää, mutta useimmiten neljästä seitsemän päivää. Tänä aikana häpy alkaa suuremmaksi, ja hän voi olla vastuuvapauden, mutta koska kissat ovat nirso groomers, se ei ole aina havaittavissa. Hän tulee myös äänekkäämpiä, ja saatat jopa ajatella hän on kipua ääniä hän tekee. Ne huudot ovat mitä houkuttelee miehiä; he kuulevat häntä pitkiäkin matkoja. Hän pujotella ja ulos jalat, mahdollisesti yrittää matkaa sinut ja ulos ovesta tahansa odottaa miehillä. Aivohalvaus alas hänen takaisin kohti häntänsä, ja näet hänet "olettaa asennossa," etutassut alas ja maalialue ilmaan. Tässä vaiheessa, hän on edelleen levoton, vauhti ja voi olla vähän kiinnostusta ruokaa.

Kolmannen vaiheen aikana, tunnetaan interestrus, joka kestää kolmesta 30 päivää, kuningattaret eivät enää vastaanottavaisia ​​miehillä ja slap ja murina heille jos he yrittävät saavat tahtonsa läpi hänen kanssaan. Jos hän ei ovulaatiota aikana kiima vaiheessa, proestrus alkaa yleensä aikana uudestaan.

Neljännen vaiheen lisääntymiskierron tunnetaan anestrus, tai lisääntymiselle levätä. Tämä tapahtuu yleensä marraskuusta tammikuuhun.

Emme loppumassa kissojen lähiaikoina, joten otan neuvoja ja leikata tai neutri omasi ennen kuuden kuukauden iässä. Sinulta molemmat onnellisempia.

Dr. Marty Becker | Vetstreet.com

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Tammikuu 10, 2018 | 17:41:49 | myöhemmin 1 vuosi
Meeri Ketola
  Like 4   Dislike 1

Olen ollut vastuussa suoraan ja välillisesti muuttamiseksi 11 kissojen ja 1 koira 28 vuotta. Voitteko kuvitella, jos ne olisi jätetty ulkopuolelle olevan "luonnollinen" kuin jotkut fanaatikkoja haluaisi? Kuinka moni on kuollut onnettomuuksissa? Kuinka moni on ollut 28 vuoden? Minun pieni koira oli määrä steriloitu, kun hän meni heat.It ollut rauhallinen time.She oli vain 4 kuukautta vanha ja 5 kiloa. Luonto ei ole aina oikeassa, kun se kääntyy Kello.

Tammikuu 11, 2018 | 01:36:12 | myöhemmin 1 vuosi
Mette Jussila
  Like 0   Dislike 2

Olen leikata / kastraatti puolestapuhuja liikaa. Olen pahoillani, mutta minun vain naaras kissa ei saa steriloitu kunnes hän oli ehkä 6, kun muutimme uuteen taloon ja joka näytti pisti pysyvään lämpöä! Olla ystävällinen heille - saada ne "kiinteitä" !!!

Tammikuu 11, 2018 | 05:31:12 | myöhemmin 1 vuosi
Leevi Kauppinen
  Like 4   Dislike 1

Leikata ja neutering on kiltein reitti meidän lemmikki. Se antaa lemmikkejä vapauden ja vältetään liikakansoitus. Hyvä artikkeli.

Tammikuu 11, 2018 | 07:40:46 | myöhemmin 1 vuosi
Miina Pietilä
  Like 4   Dislike 1

Donna, arvostan että rakastit teidän muuttumattomana naaras kissa, muffinsseja. Ja olen samaa mieltä, että kaikki samassa kissat ovat edellä kuvatun! Jotkut vielä säilyttää rakastava persoonallisuuksia. Mutta jos hän oli vahvistettu, en usko hän olisin vaelsi pois: - ((((. Sama pätee makea ja rakastava Tomcats olin kasvaa. Toivon olisimme tienneet mitä sitten teemme nyt: - (. Rakastan sinua Donna, ei halveksuntaa tarkoitettu. Ja kaikille, jotka ajattelee vahvistamisesta eläin "pelissä Jumala", pyydän teitä, miten oikeudenmukainen on se, että miljoonat toivottuja kissoja ja koiria, jotka tapetaan vuosittain pelkästään Yhdysvalloissa, koska ei ole tarpeeksi koteja niille that've syntynyt ?????

Tammikuu 11, 2018 | 13:36:38 | myöhemmin 1 vuosi
Kaija Kaurismäki
  Like 4   Dislike 2

Kasvaa niin lapsi Seitsemänkymmentäluvun, "muuttaminen" lemmikki oli uusi käsitys. Meillä oli mukavin kissat, mutta he päätyivät katoaa tai ampui naapureita. Useita vuosia myöhemmin, vanhempani kastroitu uuden kissan. Meillä oli häntä, kunnes hän kuoli 18-vuotiaana luonnollisista syistä. Jos haluat ulkona / kissat elää, sinun on leikata tai neutri !!! Ja jos haluat copacetic suhde sisä lemmikki, jälleen TÄYTYY neuteroivat !!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha