Mitä Bill Gates virheitä maahanmuutosta?

Joona Hartikainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kun Bill Gates liittyi kaveri liikemiehiä Warren Buffett ja Sheldon Adelson vuonna New York Times op-ed maahanmuutosta uudistus, hän sytytetään ymmärrettävää takaisku ja erimielisyyttä. Jollain tavalla, artikkeli näkyy turhautumista kongressille, että niin monet, keskimäärin amerikkalaisia, maahanmuuttajat ja muut yhtälailla tuntevat. Silti se samanaikaisesti ottaa sävy ylimielisyyttä funneled kapeasta näkökulmasta, lopulta tuottaa argumentti, joka kuuluu hieman lyhyt.

Teos alkaa kritiikin kongressin, sanomalla, että "He kertovat meille, että maahanmuutto uudistus - pitkän myöhässä - on nyt toivoton. Americanin ansaitsevat parempaa kuin tämä, "mitään erityisen ainutlaatuinen tai tiedotustarkoituksen verrattuna keskimääräinen kyllästynyt virkamies. Mutta sitten he pyöristää väitteen ja väittää, että "me kolme vaihtelevat meidän politiikassa ja eroaisivat myös meidän mieltymykset yksityiskohdista maahanmuuton uudistus lasku. Mutta voisimme epäilemättä tulevat yhdessä laatimaan lakiesityksen hyväksyttävää meille jokaiselle. "

Senaattori Jeff Sessions kiisti tätä seikkaa puhuessaan lausunnon pala senaatin kerroksessa, huomauttamalla, että kolme "super-miljardöörejä" löytää molempia osapuolia tyydyttävä uudistus ei ole erityisen vaikeaa kolme yksilöiden paljon yhteisiä etuja. Kongressi on ruumiillistuma monia etuja ja mielipiteitä; se on yhtä monipuolinen kuin valtioiden ja tarpeet ne edustavat. Vertailu oli huonosti harkittu yksi, ole erityisen rakentavaa väitteeseen, että kongressi on opittava neuvotella yli umpikujaan. Istunnot jatkaa eri mieltä niiden kunnioituksen puute kongressin. Hän väittää, että se epäsuorasti osoittaa kunnioituksen puutetta, jotka valittiin kongressiin. Koska mielipidetutkimukset osoittavat, että vähemmistö niistä äänestäjistä on edelleen Kongressin kunnioittaa itseään, tämä on kenties epäoikeudenmukainen väite.

Sitten he keskustelevat tarvetta ammattitaitoisia työntekijöitä tietotekniikan ja teknologian. Koska Microsoftin ilmoitus 17 heinäkuu, että rakenneuudistus "johtaa poistamiseen jopa 18000 kantoja ensi vuoden aikana", numero Verge kertomuksissa on suurin vähennys vielä 14 prosenttia Microsoftin työvoimasta. Tämä on piste kannattaa käsitellä hieman huolellisesti. Senaattori Sessions tuoda sen osoitukseksi, että ne ovat tarpeeksi laadukkaita insinöörejä ja asiantuntijoita, mutta ei yksinkertaisesti ole töitä heille. Microsoft kutsuu sen poistaminen "kautta synergiaa ja strateginen linjaus", kun Sessions kutsuu virtaviivaistamista. Toisaalta, tehokkaampi liike on parempi yksi.

Yhtiö on selvittänyt tappioita muutosten liiketoimintasuunnitelmat, ja jos muutos asetelma saattaa yritys tilanteeseen, jossa työpaikkoja ei enää elinkelpoisia, toimivat että uusi todellisuus vain järkevää. Se ei tarkoita, että vuokraaminen on pysähtynyt, tai että uusia työpaikkoja ei tule saataville. Yleensä muutama Väittäisin, että tietokone ja tekniikka teollisuus kärsii - se tuskin luetteloon vaarassa työllisyyttä. Ottaa sanoi, että 14 prosenttia työvoimasta on merkittävä Downsize, ja jos ei muuta, on arviolta 18000 hiljattain työttömäksi entinen Microsoftin työntekijät valmis työpaikkoja.

Vaikka pala kapenee erityisistä lainsäädäntöä hyväksyttiin ylös, tai että he uskovat tarpeet revamping, kuten maahanmuuttaja sijoittaja ohjelma, on selvää, että painopisteet sijaittava liike valtakunta ja hyvin erityinen näkökulma sisällä liike valtakunta. Vaikka jotkut eivät väittävät, että vahva vieras työntekijä ohjelma voisi auttaa estämään laitonta maahanmuuttoa - jos oikeudellinen polku oli saatavilla kautta työnantaja voi löytää erikoistunut työntekijöille Yhdysvallat - toisten mielestä amerikkalaisten väistämättä menettää työmahdollisuuksia. Väärinkäytökset Ohjelman ovat liian todennäköistä.

Tietenkin, kuten useimmat lausunnon kappaletta, osa materiaalista järkevää, yleensä enemmän yleisten tavoitteiden, kuten intressi mahdollistaa polku kansalaisuuden niille, jotka ovat asuneet Yhdysvalloissa, saanut tukea ja koulutusta, vain olla poistaa ennen kuin he voivat osallistua. "Uskomme, että rajoilla mielisairas kouluttaa älykkäitä ja motivoituneita ihmisiä yliopistoissamme - usein tukemalla heidän koulutusta - ja sitten karkottaa heitä, kun he valmistuvat," he kirjoittavat. He keskittyvät koulutettuja maahanmuuttajia ja niihin "laittomasti oleskelevien", joilla on "saada kansalaisuuden, vaikka vasta kun ne oli ansainnut oikeus tehdä niin."

Oikean laiturit, tämä voidaan tulkita kehotus laittomia - että he saa kansalaisuuden lopulta, vaikka heillä on rikkoa lakia sinne. Vasemmalle laiturit, se ohittaa pakolaisista ja humanitaarisia ongelmia juureen paljon maahanmuuton kiistaa. Mikään noin 60000 74000 yksin tulleiden alaikäisten odotetaan ylittää laittomasti Yhdysvaltoihin tänä vuonna - mukaan Center for Gender & Refugee Studies ja Kids in Need puolustusministeriön - on todennäköisesti niiden päälliköiden tietokoneiden ohjelmointi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha