Mistä tiedät rakastaa jotakuta

Sanni Kuusela Elokuu 8, 2016 Perhe 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Mistä tiedät rakastaa jotakuta?

Rakastumassa joku voi olla innostava, tärkeä ja hämmästyttävä hetki elämäsi. Mutta mistä tiedät rakastat jotakuta? Mistä tiedät varmasti, kun olet todella, todella siirtymässä rakkautta, joka kantaa teidän suhde pitkän matkan? Se voi olla hämmentävää, varsinkin kun himo ja ihastus usein sekoittaa rakkauden varhaisessa suhteeseen. Jokainen kokee rakkauden eri tavoin, ja niin se voi olla vaikeaa sanoa varmuudella, että tiedät milloin tämä on yksi - mutta kuten vanha sanonta kuuluu, kun tiedät, tiedäthän.

Mistä tiedät rakastaa jotakuta?

Syy heräämiseen aamulla

Kun rakastua, haluat viettää aikaa, että henkilö koko ajan. Jopa nukkumaanmenoa voi tuntua olet tuhlaa aikaa, koska et saa nähdä niitä kun olet Dreamland. Jos et voi odottaa päästä ylös aamulla, jotta voit nähdä ne uudelleen, te saatatte olla rakastunut.

Epätäydellisyydet ovat täydellisiä

Tiedätte ne eivät ole täydellisiä. Tiedätte, että heillä on puutteita. Mutta rakastat niitä joka tapauksessa, ja jumaloida niitä, keitä he ovat, vaikka kaikki nuo puutteita. Itse asiassa, sinä katsot niitä puutteita kuin täydellinen pikku oikkuja, jotka tekevät niistä keitä he ovat, ja joka tekee rakastat heitä vielä enemmän.

Olet parempi, koska hänen / hänen

Olet muuttumassa parempaan. Teette asioita nyt, koska joku muu asioista, ja arvostaa heidän mielipiteitään. Se tekee haluat olla parempi ihminen kaikin tavoin - pudota huonoja tapoja, poimia hyviä, olla parempi ja pehmeämpi ja hauskempi, ja kaikki muut asiat, jotka tekevät kumppani haluavat olla kanssasi yhtä paljon kuin te halua olla heidän kanssaan.

Ensimmäinen ajatus, ja teidän viimeinen

Puhuminen nousta aamulla, että henkilö on ensimmäinen mielessäsi kun nouset tavata päivä, ja viimeinen ajatus päätäsi kun menet nukkumaan. Ne ovat täyttö kaikki ajatuksesi välillä, liian. Kun jotain hyvää tapahtuu - tai jopa jotain pahaa - haluat kertoa heille ennen puhut kenellekään muulle. Tämä on yksi kaikkein ilmeisin merkkejä siitä, että rakastat jotakuta.

Ne tulevat ensin

Olet ehkä ollut itsekäs kun tapasit muita huomattavia, mutta kun rakastuu, joka muuttaa nopeasti. Yhtäkkiä tämä henkilö on tärkeämpää sinulle kuin mitä haluat tai tarvitset, ja voit uhrata varmista, että ne on niitä asioita, jotka tekevät heidät onnellisiksi. Niiden näkeminen onnellinen tekee sinut onnelliseksi!

Olet huolissasi kun olet toisistaan

Kun rakkaasi on sinulta pois, olet huolissasi. He tekevät sen perille kunnossa? He käsittelevät tätä kysymystä niiden asiakas? Ovatko he onnellisia? Ovatko he terve? Ovatko he ajatellut sinua?

Sinulla on fyysinen reaktio

Kun olet rakastunut johonkin, sinulla on vahva fyysinen reaktio, että henkilö, kun he ovat ympärilläsi. Saat käytössä, haluat koskettaa niitä, ja voit shiver tai tuntuu lämpimältä, kun ne koskettavat sinua. Itse asiassa, et voi saada tarpeeksi koskematta niitä!

Saat hieman mustasukkainen

Kun joku tulee heidän elämänsä että näet uhkana, saatat saada mustasukkainen. Sinähän haluat suojella mitä pidätte teidän, ja se tarkoittaa haluat, että toinen henkilö mennä pois! Terveet mustasukkaisuus voi olla yksi merkkejä siitä, että olet todella rakastunut, että henkilö.

Ikuisesti on mielessäsi

Lyhyen aikavälin ei ole väliä enää. Nyt olet ajatellut kannalta ikuisesti, ja tämä tarkoittaa kannalta vuotta tiellä - ei vain seuraavana päivänä tänä viikonloppuna. Kun alkaa ajatella pitää, että henkilö elämässäsi hyvää, olet rakastuminen.

Ehdoton tunteet ovat normi

Kun rakastat jotakuta, he voivat tehdä jotain, järkyttää sinua, tai joka on negatiivinen jollakin tavalla, tai jopa laittomia, ja arvaa mitä? Olet edelleen rakastan heitä. Rakkaus on todella ehdoton, ja tiedät, että teette työtä läpi mitä pahaa voisi tulla tiellesi.

Sinun tuntuu riippuvaisiksi

Rakastuminen todella muuttaa teidän aivojen kemiaa. Tiesitkö, että voit tulla täysin eri henkilö, kun tämä tapahtuu? Saatat tuntea riippuvaisiksi että henkilö, ikään kuin et voi saada tarpeeksi. Niiden näkeminen aktivoi kaikki palkitsemisjärjestelmät aivoissa ja tekee sinusta tuntuu hyvältä, ja haluat lisää, että tunne.

Välität mitä ystävät ja perhe ajatella

Ehkä et ole investoinut muita ihmisiä, mutta tällä kertaa olet, ja haluat ne rakastat rakastaa heitä aivan yhtä paljon kuin sinä. Tämä tarkoittaa, että haluat perheesi jumaloida teidän uuden rakkauden, ja haluat ystäväsi hyväksymään ne heidän ystävänsä, liian.

Et heitä niin paljon!

Jos unohdat ne, kun olet toisistaan ​​ja ei voi odottaa nähdä ne uudelleen, olet rakastumassa niihin. Rakastumisella tarkoittaa, että et voi saada tarpeeksi, ja se tarkoittaa, että tällä hetkellä he kävelevät pois - jopa vain tehdä nopeasti puhelun - aloitat haluavat ne takaisin sinulle.

Tunnet ole paineita

Kaikki on hyvä ja hieno ja ihana, ja se tarkoittaa, ettei painetta siirtyä nopeammin kuin haluat siirtää. Olet rakastunut niihin ja juuri nyt, se kaikki toimii niin hyvin, että et voi kuvitella koskaan ongelmia tulevaisuudessa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha