Miksi Sijoittajat pitäisi ajatella kahdesti, ennen Vedonlyönti Walmart

Vieno Helminen Tammikuu 27, 2017 Miscellany 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Walmart Stores Inc., yhtiö kamppailee muuttaa kurssia kuin ikä supercenters limps päättymässä, voi olla kannustaa lainvastainen inventaario kirjanpidon keinona tehostaa yhtiön oletettu osakkeen hinta. Tai ainakin se, mitä viime raportin Nationseems ehdottaa.

Tarina menee jotenkin näin: vuonna 2012, Erica Davidson tuli myymäläpäällikkö of kamppailee Greensboro, North Carolina Walmart myymälä. Davidson tehtävänä oli vähentää mitä kutsutaan myymälän "kutistuminen", termi, joka on löyhästi määritelty arvo varastettu tai kadonnut tavaroita. Davidson, joka toivoi todistaa itseään, onnistunut vähentämään kutistumisen Greensboro sijainti. Itse asiassa, hän kertoi niin menestys, että ylimmän johdon avainhenkilöt lähetti hänet Kokous Kokoukset kouluttaa muita Walmart myymälävastaavaa hänen käytäntöjä.

Ongelma? Käytännöt Davidsonin esimiehet ensisijainen eivät aina laillisia. Managerment, hän sanoo, kannusti häntä hyödyntämään tekniikkaa, joka teki myymälän kutistuminen tappio näkyvät paremmin paperilla kuin se todellisuudessa oli. Hän suorittaa näitä tekniikoita, ja oli toistuvasti kiitosta hänen ponnisteluistaan. "Nuo asiat olivat aivan kuten rahaa pankkiin heille:" Davidson kertoi Nation haastattelussa. "Se oli kuin," Oh, hyvää työtä. "Ei ollut mitään vastuullisuutta tai ettei niitä menivät miksi - ei vain minun tallentaa, mutta missään varastossa koko alueella."

Davidson lisäsi, että usein Inventointinumerot olisi pitänyt herättää "punaisia ​​lippuja", mutta sen sijaan hänen esimiehensä edelleen tarjota jopa kehua ja kannustusta. Davidson sanoo, että entinen varatoimitusjohtaja yhtiön jopa kirjoitti hänen käsinkirjoitetut muistiinpanot ylistää hänen onnistuneita tuloksia.

Kaikki tämä pysähtyi kun alueen toimintaa tutkittiin yhtiön petosten tutkijat vuonna 2013. Vuoden elokuun lopussa, Davidson kertoi Nation, kauppansa inventaario osoitti valtava väheneminen kutistuminen menetys, alas vain $ 350,000 yli $ 2.1 miljoonaa Edellinen vuosi; Davidson saanut enemmän kiitosta. Korkeamman ups pysyi vaiti. "Oli mikään että" rah-rah, onnittelut "kamaa, että sain aiempina vuosina", Davidson sanoi.

Davidson on sitten potkut jälkeen yhdeksäntoista vuotta yhtiön kanssa, mukaan Nation. Hänen lähtöhaastattelu muodossa mainitsee, että hän sai potkut "vakava rikkomus - Integrity Issue." Sillä Davidsonin osa, hän väittää, että hänen esimiehensä kannusti johtajia hänen alueella väärentää tietoja ja käyttää laiton tekniikoita. Hän lisäsi, että hän on vain yksi useista eri johtajat itärannikolla jotka ovat potkut samanlaisia ​​väitteitä, vuonna yritys ylimmän johdon kääntää syytökset inventaario petosten pois itseltään.

Brook Buchanan, tiedottaja Walmart, myönsi ensimmäistä kertaa viime viikolla, että yhtiö käy "perusteellinen" sen "store-tason prosesseja." Lisäksi yhtiö antoi lausuman Nationin jossa Buchanan sanoi: "Walmart suhtautuu sopimattomasta käytöksestä vakavasti ja meillä on vahva ohjelmat sen estää, havaita, ja kunnostettava, joita saattaa ilmetä. "julkilausuma jatkaa:" Olemme käynnistäneet perusteellinen tarkastelu myymälästämme prosessien auttaa varmistamaan meillä on oikeus politiikkoja ja valvontaa sen. "

Lisäämällä epäilyjä, että petollinen toiminta voisi ulottua myymälä-johdon tasolla, tänä vuonna, koska tutkimukset jatkuivat useat Davidsonin entisen esimiehensä jätti yhtiön. Mukaan lukien Ronny Hayes, Walmart n johtaja toimintojen Pohjois-Carolinassa, joka jäi eläkkeelle, ja Henry Jordan, joka oli vastuussa johtava yhtiön jättiläismäinen itärannikolla jako, joka myös oletettavasti eläkkeellä. Nation toteaa myös, että yhtiön alueellinen omaisuuden suojelun johtaja, joka liittyy läheisesti varaston seuranta valtion, sai potkut toukokuussa vaikka yhtiö ei ole julkaissut sen perustelut viralta.

Mutta mitä inventaario huijarikirjanpitäjät on tekemistä Walmart osakekurssi? No, jossain määrin, että riippuu siitä, kuinka syvä ja kuinka laajaa yhtiön petolliset kirjanpito todella ovat, mutta on näyttöä siitä, että yritys kannustaa samanlaisia ​​ongelmia muilla alueilla, Nation raportit.

Kartoitus petos on kysymys erityisesti vähittäiskaupassa. Vähittäisliikkeissä luottaa kapealla marginaalilla, joten kutistuminen, seurauksena myymälävarkauksien tai muiden tappiot voi olla suuri vaikutus kaupan kannattavuuteen. Se on niin iso asia, että Sam Walton, Walmart n perustaja, on kommentoinut sitä useita kertoja, jossa todetaan, että: "Kutistuminen tai kateissa varastotappiona - varkaus, toisin sanoen - on yksi suurimpia vihollisia kannattavuuden vähittäiskaupan . "

Muut myymälävastaavaa haastatelluista totesi, että voisi olla muitakin syitä Walmart n läpitunkeva inventaario petosten lisäksi jatkuva taistelu kannattavuuden; Nation toteaa, että yksi johtaja mainittu vähyys erityisesti. Kireän työntekijää, johtaja sanoi, joutuvat usein valmistaa numeroita, kun he eivät voi mahdollisesti suorittaa asianmukainen määrä fyysistä kauppatavaraa omasta.

Riippumatta perustelu Walmart inventaarion petoksiin liittyvistä asioista, jos ilmiö on niin yleinen kuin jotkut johtajat väittävät se on, yhtiön osakekurssi voi helposti keinotekoisesti tekaistu numeroita. Lisäksi se olisi uskomattoman vaikea tietää, kuinka paisuttivat. Jos kaupat eivät ole kannattavia, tai ei lähes yhtä kannattavaa kuin ne ovat ilmoittaneet olevansa, koko yhtiön osakekurssi saattaa vaikuttaa, ja että, tietysti, vaikuttaa sijoittajien isossa tavalla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha