Miksi Selkäsauna Tällä Koulun Mutta laillista 19 valtioissa?

Raili Hirvisaari Elokuu 8, 2016 Miscellany 4 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
hyvin sanoi, Karen Ja he murehtia "kiusaaminen" ???

Selkäsauna kouluissa, useimmiten puisella tai lasikuitu mela, on yksi kiistellyimmistä käytetyt menetelmät kuria, mutta se on edelleen sallittua lailla 19 valtioiden Yhdysvalloissa

Vuonna 2006-2007 lukuvuoden, 222517 opiskelijaa melotaan Yhdysvaltain julkisissa kouluissa. Että keskiarvojen yksi lapsi on osuma kouluun joka 23 sekunti.

Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää ruumiilliset rangaistukset Yhdysvallat:

  •  Kaikissa 50 osavaltiossa, se on laitonta lyödä vanki.
  • Kaikissa 50 osavaltiossa, se on laitonta lyödä joku armeijan.
  • Kaikissa 50 osavaltiossa, on laitonta lyödä eläimen.

Ja kuitenkin nämä 19 valtiota, se on täysin laillista opettaja lyödä lapsi: Alabama, Arizona, Arkansas, Colorado, Florida, Georgia, Idaho, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Mississippi, Missouri, North Carolina, Oklahoma , South Carolina, Tennessee, Texas ja Wyoming.

Näissä tiloissa opiskelija voidaan melotaan koulussa että myöhästyin luokan, näyttelemistä, menossa vessaan ilman lupaa, tai jopa ei ole testi. Ja ABC News, jopa 20000 julkisten koulujen opiskelijaa vuosittain hakeutumaan lääkärin hoitoon, kun ne on melotaan.

Yksi näistä opiskelijoista on Tenika Jonesin 5-vuotias poika. ABC News:

Vastustajat kiellon sanovat selkäsauna on kysymys perinteen ja vanhoja kunnon kuria. Mutta ainakin yksi Floridan äiti haastaa lopettaa käytännön. Tenika Jones sanoo rehtori Joyce Bullock Elementary School Levy County melotaan hänen 5-vuotias niin pahoin viime huhtikuussa, että hän huusi tuntikausia, liipaisu astmakohtauksen, joka puolestaan ​​vaaditaan matka ensiapuun.

Poika oli hakkasi varten roughhousing toisen opiskelijan koulubussi. Jones sanoi hänen poikansa oli päärme hänen pakarat, jäi viikko koulun ja on edelleen painajaisia ​​tapahtumasta.

"Se on lasten hyväksikäyttöä minulle," 32-vuotias kertoi, "Jos he eivät halua meitä lyödä meidän lapset, heidän ei pitäisi myöskään." Vastuullinen Jaime Handlin kieltäytyi kommentoimasta vedoten meneillään lainsäädännöstä, mutta hän teki kertoa Willston Pioneer lehdestä, että "mitään ei rikottu."

Hän lisäsi, "minä kurinalaista rakkaudesta, ei vihaa."

Kuitenkin tutkijat Center for Tehokas Discipline, ryhmä, joka kannattaa vastaan ​​ruumiillinen kuritus, on havaittu, että selkäsauna voi lisätä aggressiivisuutta lapsilla ja voivat jopa vahingoittaa henkistä kehitystä pienten lasten.

Kouluttajana, tiedän, että kysymys luokkahuoneessa kurinalaisuus on yksi raskaimmista opettajille. Mutta tavoite tahansa käytös ohjelman pitäisi antaa oppilaita oppimaan sisäistä kuria. Säännöt on määritettävä, joiden vaikutukset pannaan täytäntöön johdonmukaisesti ja oikeudenmukaisesti. Ruumiillinen kuritus ei pitäisi olla mitään tämän.

Jokainen opettaja tietää, että täytäntöönpanossa kurinalaisuutta ja asetetaan rajoituksia luokkahuoneessa ovat elintärkeitä onnistuneen opetuksen, mutta lyömällä lapset on pelkurimainen, heikko vastaus käyttäytymisen ongelmia, ja pitäisi koskaan käyttää. Opiskelijat tarvitsevat opettajat, jotka voivat hallita luokkansa, osoittavat, että ne ovat vastuussa, ja antaa selkeä suunta. He eivät tarvitse kiusaajia, jonka viesti on, että syönti on hyväksyttävä opettajille.

Tutkimukset osoittavat, että ruumiillinen kuritus on "liittyy lisääntymiseen nuorisorikollisuuden, epäsosiaalista käyttäytymistä, ja aggressio lapsilla," mukaan American Psykoanalyyttinen Association, joka "tuomitsee" tällaisten rangaistusta. American Academy of Pediatrics suosittaa, että vanhemmat ja koulut käyttävät muita rangaistuksia, koska "ruumiillisen kurituksen on vähäiseksi ja on mahdollisesti haitallisia sivuvaikutuksia."

Jos olet samaa mieltä, että ruumiillinen kuritus kouluissa on väärässä, ole hyvä ja kirjaudu meidän vetoomus kysyy Iowa opetusministeriö lopettaa ruumiillinen kuritus.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Toukokuu 9, 2017 | 22:02:37 | myöhemmin 9 kuukautta
Kauno Manner
  Like 1   Dislike 1

Nuoret pitäisi oppia kunnioittamaan sääntöjä ja käyttäytyvät sen mukaisesti

Toukokuu 10, 2017 | 01:20:21 | myöhemmin 9 kuukautta
Vanamo Haapalainen
  Like 5   Dislike 1

Olen ajatellut joitakin näistä opettajista ja rehtorien saada pois selkäsauna lapsille. Koulut tänään näyttävät jaella kurinalaisuutta aivan liian nopeasti ja tapa ankarasti. Lapset keskeytetään tai karkottaa Lievimmissä että entisaikaan olisi käsitelty huomautus tai pysyä koulun jälkeen. Mitä tapahtui kanssa soittamalla vanhempien ja ottaa ne tulevat kokoukseen? Jos jokin koulu virkamies uskaltanut koskea lapseni puhumatta minulle ensin, ei halua olla helvetti maksaa.

Toukokuu 10, 2017 | 02:37:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Aulis Jussila
  Like 0   Dislike 1

Olen aivan samaa mieltä kanssanne, Bessie. En olisi halunnut lapseni "opettajat piiskaa niitä - pidän tätä on kuulu niille. Mutta selkäsauna kotona vanhempien on eri asia jos se ei ole liioiteltu ja edellyttäen, että se ei tapahdu joka päivä.

Toukokuu 10, 2017 | 07:50:01 | myöhemmin 9 kuukautta
Kauko Toivonen
  Like 5   Dislike 0

En usko, että se on oikea rehtorien tai opettajat voivat olla selkäsauna lapset koulussa. Uskon, että se on okei vanhemmille piiskaa lapsiaan, ja vanhemmat vain. Vanhemmat ja ehkä muiden perheenjäsenten. Selkäsauna ei ole väärinkäyttöä. Ihmiset, jotka vaativat sen väärinkäyttö ovat täysin väärässä. Selkäsauna ja pelaajan on kaksi täysin eri asiaa, ja yksinkertainen Smack takana tai käsi ei vahingoita lasta, ja pitkällä aikavälillä auttaa heitä tulemaan hyvä hyväkäytöksinen ihminen. Kyllä, Spanking voi johtaa muita asioita ja käsistä, mutta sinä huomaat on stereotypioiden jokainen henkilö, joka on koskaan näytti lapsi sanomalla asioita, kuten "Se johtaa enemmän, se on loukkaava, Se sattuu lapset" Olin näytti lapsena. Useimmat ystäväni olivat. Ja arvaa mitä? Tiedän enemmän hyväkäytöksinen ja hyviä ihmisiä, jotka pelataan niin lapsi, joilla ei ole ongelmia, ja enemmän lapset ja aikuiset Amok-juoksu ja rikkoa sääntöjä ja lakeja ei ollut kuria tai hyvin vähän. Et voi tuomita jokainen jotain vanhempasi tekivät tai jostakin uutinen televisiossa, tai jotain ystäviä vanhempansa ja niin edelleen.

Toukokuu 10, 2017 | 11:11:39 | myöhemmin 9 kuukautta
Mauno Heikkinen
  Like 4   Dislike 0

Anteeksi, mutta kuriton lapset on thoroly spankt, se on ainoa tapa he oppivat! Et voi piiskaa kasvanut mies, koska se on detrimential hänen ihmisarvonsa Mutta lapset ovat kapinallisia henkiä, heillä ei ole ihmisarvoa ja joka tekee niistä reilun pelin vanha kunnon selkäsauna. Ja se riippuu siitä, kuka hallinnoi sanoi selkäsauna - kuuma poikasen valtava pilkkominen ja tiukka hame tai vanha ruosteinen koulu hoitajaksi tuoksuva Kreikan ja puhdistusaineita.

Toukokuu 10, 2017 | 19:23:23 | myöhemmin 9 kuukautta
Toivo Järvi
  Like 3   Dislike 1

Terri Lynn S .: mielestäni kommenttisi "Tämä on täysin inhottavaa, ja ensisijainen esimerkki siitä, miten lapset eivät luonnostaan" huonosti "." on pois pohja ja virheellinen. TIETENKÄÄN lapset "Luonnostaan ​​huonosti!" Lapset ovat kouluttamaton villejä ilman itsehillinnän kunnes opettanut tällaista valvontaa vanhempien. Lapset ovat luonnostaan ​​ID vihjaillaan, ajattelevat vain niiden tarpeita ja laittoi itsensä keskellä maailmankaikkeuden. Tämä on ollut totta ammoisista ajoista lähtien. Kaikki lapset alkavat tällä tavalla. Kaavattomat ja raaka. Lapset vaativat ruoka, toteuttaa muita lasten leluja, osuma, push ja kiusaaja saada "Mikä on heidän" hinnalla millä hyvänsä. Hyvät vanhemmat ymmärtävät tämän ja kouluttaa nämä Primal käyttäytymistä pois niiden lasten varhaisessa iässä ja näiden kysymysten "lennossa", koska ne tapahtuvat. Juuri ensisijainen tehtävä vanhemman on - sivistää lapsiaan. Liian monet vanhemmat eivät pysty tätä surkeasti, että "Friends" eikä mentoreita. Lapset eivät tule täydellinen kättelyssä. Jotkut kokoonpano vaaditaan!

Toukokuu 11, 2017 | 02:16:42 | myöhemmin 9 kuukautta
Tapio Kivi
  Like 3   Dislike 0

olemalla otettu aikalisä juuri silloin ja siellä, hollered osoitteessa tai näytti. lapseni kunnioittaa minua, pelkäämään minua ja on manners..while lapsesi kunnioita sinua vasten kasvojasi / selkäsi takana, nauravat sinulle, kertoa mitä he tekevät ja ei ole käytöstapoja. Olen vanhempi ja ne ovat child..i am hallinnassa ja ne eivät ole. ei jokainen lapsi oppii aika out tai asioita otetaan pois them..some lapset tarvitsevat enemmän kuin että. min on yksi ne lapset, jotka mielestä on iso vitsi on maadoitettu viikon ilman tv ja toys..or valitsee aikalisä yli siivota hänen sotku. yksi pieni maiskuttaa pohjalle ja sen pää world..she on puhdistus hänen sotku tai harjata teeth..or mitä olet. =)

Toukokuu 11, 2017 | 07:29:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Serafiina Leino
  Like 5   Dislike 1

Minä henkilökohtaisesti piiskaa lapseni hänen pusku, käsi tai suunsa tilanteesta riippuen. Jos hän isnt kuuntelee ja muut rangaistukset eivät toimi aion pelkoa häntä niin hän kuuntelee ja käyttäytyvät ja kunnioittavat. Im pahoillani, mutta en aio minun lapsi olla kuin muut idiootit siellä, jotka eivät saa kurinalainen kunnolla ja eivät kunnioita tai käytöstapoja. Aion nolata häntä julkisesti tarvittaessa, jos hän käyttäytyy huonosti yleisillä sitten hän on kurinalaista julkisen ja i dont välitä kuka on noin. Asun Massachusettsissa jossa paljon ihmiset ajattelevat et voi piiskaa lapsesi jos ne ovat misbehaving..well se ei ole totta. sinulla on mahdollisuus piiskaa lapsesi kunhan et tee sitä väärinkäyttöä tavalla tai todella vahingoittaa lastasi. lisää lapset näinä päivinä on minut IMO ehkä sitten meidän lapset / teini menisi niin epäkunnioittava ja niillä olisi tavat ja he kunnioittavat thier vanhimmat puhumisen sijasta heille takaisin tai ne toimivat kuin ne uudelleen edellä niitä, kun ne eivät ole. mutta i myöntävät avoimesti ja olen ylpeä voidessani sanoa piiskaa lapseni kun hän on minut. ja i myöntävät avoimesti ja olen ylpeä voidessani sanoa, että jos lapseni käyttäytyy huonosti yleisillä niin hän on hämmentynyt julkisesti

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha