Miksi Sekoitus Energiajuomat alkoholilla Makes You juoda enemmän

Justiina Halme Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Yliopistoissa ympäri maata, suosittu make-shift cocktail on sekoitus alkoholin kanssa energiajuomat. Tarkemmin, sekoittamalla alkoholi Red Bull. Yleinen "ajattelu" takana on, että juominen Red Bull alkoholilla pitää sinut jännitteiset, mutta uusi Australian tutkimuksessa on löytänyt ainutlaatuinen korrelaatio Energiajuoma cocktail: Tekee mieli juoda enemmän.

Tutkimuksessa - julkaistiin lehdessä Alkoholismi: Clinical & Experimental Research - tutkijat jakaa niiden aiheista kahteen ryhmään: niihin, jotka vain juovat alkoholia ja ne, jotka juovat erityinen cocktail alkoholi ja energiajuoma. Sekä vodka sooda ja vodka Red Bull juomat olivat tarjolla yhtä paljon ja ei ollut havaittavissa maistaa alkoholia. Juotuaan, osallistujat täyttivät kyselylomakkeen heidän juominen kokemus.

Niiden tulokset? Ne, jotka joivat vain alkoholia oli vähemmän halu juoda enemmän kuin ne, jotka olivat alkoholi-energiajuoma. Havainnot ovat erityisen koskevan, mukaan tutkijat, koska havainnot viittaavat siihen, että energiajuomat tekevät ihmiset haluavat juoda enemmän ja se olisi vaikeampi katkaista juominen.

"Tämä on tärkeä havainto, koska se osoittaa mekanismi, jonka avulla energiajuomat voivat lisätä humalahakuinen juominen, ja näin ollen, alkoholiin liittyviä haittoja nuorten", sanoo tutkimuksen tekijä Rebecca McKetin, joka johtaa päihteiden käytön tutkimusryhmä Australian National University Canberrassa, että LiveScience.

"Yhdistämällä energiajuomat alkoholin lisääntynyt halu juoda alkoholia suhteessa alkoholin yksin" päätellä Tutkimuksen tekijät. "Lisää tutkimusta tarvitaan ymmärtää, mitkä tekijät välittäjänä tätä ja onko se lisää myöhemmin alkoholin kulutusta."

Terveydenhuollon asiantuntijat varoittavat opiskelijoita riskeistä energiajuoma sekoittimia. Mukaan Brown University, yksi odottamattomia vaikutuksia Energiajuoma sekoittimet on nestehukka, koska sekä alkoholin ja energiajuomien jättää kuivumista ja Ergo, jossa pahempi krapula.

"Koska energiajuomat ovat piristeet ja alkoholi on masennuslääke, yhdistelmä vaikutukset voivat olla vaarallisia," varoittaa yliopiston niiden verkkosivuilla. "Piristäviä vaikutuksia voi peittää kuinka päihtynyt olet ja estää sinua ymmärtämättä, kuinka paljon alkoholia olet nauttinut. Väsymys on yksi tapa kehon normaalisti kertoo joku, että heillä on ollut tarpeeksi juotavaa. "

Mikä parasta, piristeet kofeiinia johtaa yksilön valheellisesti uskoa kykynsä eivät vaarannu, ja puolestaan ​​ne voivat olla alttiimpia alkoholin vaikutuksen alaisena. "Meillä yleensä ajatella alkoholia masennuslääke, mutta sillä on myös piristävä vaikutus, ja se on tämä piristävä vaikutus, joka on voimakkaimmin liittyy kuinka paljon haluamme alkoholia, ja siitä haluamme pitää juominen," McKetin kertoo Reuters Health . "Energiajuomat sisältävät kofeiinia. Kofeiini, on nautintoaine, taipumus tuoda esiin piristäviä vaikutuksia alkoholimyrkytys. Se voi olla tämä, joka aiheuttaa energiajuomat lisätä halu pitää alkoholia. "

Arvostelijat Tutkimuksessa väistämätön huomauttavat, että aihe allas oli pieni, ja sellaisenaan, tulokset ovat alustavia parhaimmillaan. Mutta energiajuoma alan kukoistaa vuoteen - se on tällä hetkellä arvoltaan $ 27.5 billion - miten juomat vuorovaikutuksessa muiden juomien on tärkeä asia harkita. Varsinkin kun arvioiden mukaan kolme neljästä opiskelijoiden Euroopassa ja Yhdysvalloissa juo energia sekoittimet alkoholin ja energiajuomat.

"Meidän on osoitettava, että yhdistämällä energiajuomat alkoholin kanssa johtaa merkittävään kasvuun juomisesta ja alkoholiongelmia", lisäsi McKetin Reuters Health. "Me sitten olla vahvemmassa asemassa säännellä saatavuutta näiden juomien ja toimittaa kansanterveyden viesteillä heidän mahdollisilta haitoilta."

Lisää Life lunttilappu:

  • Awesome Abs: 8 Siirtää ja 12 Diet Vinkkejä litteä vatsa
  • 5 Maailmanlaajuisesti innoittamana tapoja ansaita Pizza kotona
  • 5 huonon taloudellisen Habits saatat olla vyörytys lapsillenne
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha