Miksi palkaton työharjoittelu voi olla laitonta

Ilpo Saarinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Useimmat nuoret nähdä harjoittelupaikkoja kuin looginen askel välillä muodollisen koulutuksen ja uran, mutta noin puolet harjoittelupaikkoja on palkatonta. Maksettu harjoittelijat ovat todennäköisesti päätyä hyvin palkattuja työpaikkoja, mutta maksettu kantoja voi olla vaikea löytää. Tämän seurauksena monet ovat jääneet ihmettelevät, onko palkaton työharjoittelu on vielä sen arvoista.

On paljon voimassa arvostelusta palkatonta harjoittelua. Ne tarjoavat yrityksille ilmainen työvoima, edistävät sosiaalista eriarvoisuutta, ja tarjoa suojaa työpaikalla syrjintää tai häirintää. Jotkut väittävät palkaton työharjoittelu on silti parempi kuin ei työharjoittelu ollenkaan, mutta vuokraamalla hinnat niille, jotka suorittavat palkaton työharjoittelu ovat suunnilleen samat kuin niille, joilla ei ole mitään työharjoittelu kokemus.

Englannin työväenpuolue on ehdottanut lopettamaan palkatonta harjoittelua, väittäen, että se laajentaa kuilu rikkaiden ja köyhien. Ed Miliband selitti, "se on järjestelmä, joka on väärennetty hyväksi ne joilla on siihen varaa." Vastustajat ovat sanoneet muutos vähentää huomattavasti harjoittelupaikkoja käytettävissä, mutta YouGov äänestyspaikkojen tiedot Sisäinen Aware siellä olisi mitään merkittävää vaikutusta määrä harjoittelupaikkoja, 60% yrityksistä sanoi, että se tekisi mitään eroa määrä harjoittelijat palvelukseen ja jotkut sanovat muutos tekisi niistä todennäköisesti palkata enemmän.

Yhdysvalloissa, näyttää siltä, ​​palkatonta harjoittelua on noin jonkin aikaa, mutta aalto oikeusjuttuja painostaa yksityisiä yrityksiä varmistamaan niiden palkaton työharjoittelu ohjelmat täyttävät lain asettamat vaatimukset. Jotkut yritykset ovat jopa päättäneet lopettaa rekrytointi harjoittelijoita keskellä oikeudellinen paineita. Conde Nast, esimerkiksi, lopetti työharjoitteluohjelma vuonna 2013 jälkeen haastoi.

Voittoa yrityksille ovat sallittuja vain käyttää palkatonta harjoittelua jos ne täyttävät kuusi erityiset perusteet hahmoteltua työministeriö. Tärkeintä on muistaa, palkaton työharjoittelu on koskettava eduksi harjoittelija. Jos viimeaikainen oikeusjuttuja viihde, media, ja muoti teollisuudenalat ovat mitään viitteitä, on paljon amerikkalaiset yritykset, jotka edelleen käyttävät palkatonta harjoittelijaa pitkälti omaksi hyödykseen.

Ja se on laitonta.

Tässä kuusi oikeudelliset vaatimukset palkatonta harjoittelupaikkoja voittoa, yksityisen sektorin yhtiöt Yhdysvalloissa seuraavat kieli on otettu suoraan DOL Tietoisku työharjoitteluohjelmia alla Fair Labor Standards Actin.

 • Työharjoittelu, vaikka se sisältää varsinaista toimintaa tiloista työnantajan, on samanlainen kuin koulutusta, joka olisi annettava oppimisympäristössä;
 • Työharjoittelu kokemus on eduksi harjoittelija;
 • Harjoittelija ei syrjäytä säännöllisesti työntekijöitä, mutta toimii tarkassa valvonnassa nykyisen henkilöstön;
 • Työnantaja, joka tarjoaa koulutusta saa välitöntä hyötyä toiminnasta harjoittelija; ja toisinaan sen toiminta voi todellakin estyä;
 • Harjoittelija ei välttämättä oikeutta työpaikan päätteeksi työharjoittelun; ja
 • Työnantaja ja harjoittelija ymmärtää, että harjoittelija ei ole oikeutta palkkaa aika työharjoittelu.
 • Mukaan työministeriö, "Jos kaikki edellä mainitut tekijät täyttyvät, työsuhde ei ole alle flsa, ja lain minimipalkka ja ylitöitä määräyksiä ei sovelleta harjoittelija." Tämä 2010 tietoisku syntyi ulos korkeimman oikeuden päätöstä asiassa noin rautatie harjoittelijoita 1947 ja nyt toimii oikeusperusta oikeusjuttuja tuomat palkatonta harjoittelijaa.

  Asiakirja sisältää lisätietoja, ehkä varsinkin väitteen, jonka mukaan oikeudellinen palkatonta harjoittelua pitäisi olla "määräaikaisissa, perustettiin ennen alussa harjoittelun." Tämä ei ole mainittu yhtenä kuudesta sääntöjä, mutta se on nimenomaisesti DOL n tietoisku kuitenkin.

  Entä julkisten ja voittoa työnantajille? Harjoittelijat näissä tilanteissa puuttuu selkeät suuntaviivat onko niitä hyödynnetään työvoiman vapaa, joka ei todellakaan ole mahdotonta vain siksi organisaatio ei-voittoa. DOL antaa tämän Disclaimer:

  "Palkatonta harjoittelua julkisella sektorilla ja voittoa tavoittelemattomien hyväntekeväisyysjärjestöjen, jossa harjoittelija vapaaehtoiset ilman odotus korvausta, ovat yleensä sallittuja. WHD tarkastelee tarvetta lisäohjeita harjoittelupaikkoja julkisen ja voittoa aloilla. "

  Tarkka merkitys kuusi sääntöjen jää ilmaan samoin. Koska 2015 artikkelin Fortune selitti, tuomarit eivät olleet johdonmukaisia ​​tulkinnassa näitä sääntöjä. Kun kyseessä vastaan ​​Fox Searchlight Pictures, tuomari katsoi hyväksi harjoittelijat, käsittelemällä DOL sääntöjä jäykkä tarkistuslista. Kuitenkin vastaavassa tapauksessa vastaan ​​Hearst, käytetyt perusteet vain "yleisperiaatteisiin" määrittää tarpeeksi vaatimuksia noudatettiin tehdä työharjoitteluohjelma laillista.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha