Miksi opiskelijat voittoa Korkeakoulut saada niin paljon liittovaltion Tuen?

Ilari Kivi Elokuu 13, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Kiitos smile Ei yllättynyt.

Kallistuminen college, opintolainoja ja opiskelija lainan velka: Näitä aiheita usein näyttävät vaarassa varjostaa keskustelua siitä, mitä opiskelijat ovat todella opiskelee yliopistolla. Torstaina opetusministeriö julkaisi vuosikertomuksensa, kunto Koulutus: 2012 raportissa on tietoja ilmoittautuminen, valmistumisen hinnat, taloudellista tukea, koulutusalat, institutionaalisia kulut ja tulot ja tiedekunnan korvauksia. Erityisesti opiskelijoiden määrä saavien liittovaltion tukea osallistua voittoa korkeakouluissa kasvoi.

Koska kustannukset college on kasvanut ajan lama, opiskelijat ovat saaneet enemmän taloudellista tukea, sanoo Chronicle of Higher Education. Välillä 2006-7 ja 2009-10, opiskelijoiden määrä rahoitustukea saavien kasvoi 75-85 prosenttia. Vaikka 7 prosenttia enemmän opiskelijoita julkisissa yliopistoissa nyt saavat taloudellista tukea, 92 prosenttia opiskelijoista voittoa korkeakouluissa saanut taloudellista tukea 2009-10, ylös 55 prosenttia vuonna 2006-7:

Paljon, että tuki tulee muodossa opintolainan, voimakkaasti keskusteltu aihe Washington kuin kongressi taisteluja korkopäätökset niitä. Mukaan uusi liittovaltion raportin, opiskelijoiden keskimääräinen lainamäärä tuki oli suurimmillaan for-voittoa tavoittelemattomat yhteisöt: $ 9,641. Kahdeksankymmentä-kuusi prosenttia opiskelijoista neljän vuoden voittoa oppilaitokset ottivat opintolainoja 2009-10, verrattuna 63 prosenttia opiskelijoista neljän vuoden yksityisen voittoa korkeakouluissa ja 50 prosenttia opiskelijoista neljän vuoden julkisten laitosten.

Mutta tasapaino että määrä liittovaltion tuen menossa opiskelijoille voittoa instituutioiden, kuten University of Phoenix alhaiseen valmistumisen hinnat: vain 28 prosenttia opiskelijoista niin kouluissa tutkinnon, toisin kuin 65 prosenttia yksityisissä, voittoa tavoittelemattomat yhteisöt.

Tapaustutkimus: ITT Koulutuspalvelut

Floyd Norris New York Times tarkastellaan lähemmin ITT Koulutuspalvelut, yksi suurempi voittoa tavoittelematon korkeakouluissa. ITT Educational on 148 toimipistettä 48 osavaltiossa ja 71000 opiskelijaa; se odottaa avata neljä uusiin paikkoihin myöhemmin tänä vuonna. Norris totesi, että opetusta kahden vuoden tutkintotodistus on noin $ 48,000 plus maksuja. Hyvitykset sen ITT Technical Institute ovat "todennäköisesti siirtää," kun taas jotkut hyvityksiä ammattikorkeakoulut ja muiden julkisten ja yksityisten yhdistyksille voidaan yleensä siirtää laitosten välillä.

Yhtiö, sanoo Norris, ei tarjonnut yleistä valmistumisen lukuja, joten hän kääntyi hallinnon Web-sivuston tietoja valmistumisen hinnat:

Jotkut ITT Techin kampuksella ei ollut tietoa saatavilla, mutta pääkonttori paikalla Indianapolis sanoi, että 16 prosenttia opiskelijoista, jotka tuli kouluun vuonna 2004 ansainnut astetta kolmen vuoden kuluessa ilmoittautumalla osakkuusyrityksen koulutusohjelmissa tai kuusi vuotta ilmoittautumalla kandidaatin tutkinto-ohjelmia. Syksyllä 2010, Indianapolis kampuksella oli 7619 opiskelijaa. Vuoden loppuun joka lukuvuosi, se oli myöntänyt 538 osakkuusyrityksen ja 336 kandidaatin tutkinnot.

16 prosenttia valmistui?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Joulukuu 8, 2017 | 00:43:25 | myöhemmin 1 vuosi
Senja Koskenniemi
  Like 2   Dislike 1

Ei, ei "Kiitos Barack" - "Kiitos lobbaajien for for-voittoa tavoittelemattomat yhteisöt, korkeimman oikeuden" Kansalaisten United "päätös, ja meidän säädytöntä järjestelmä vaalien eniten tarjoavalle." Obaman hallinto yritti taistella nämä kaverit mutta lobbaajien varten for-voittoa tavoittelemattomat yhteisöt olivat liikaa. Sikäli kuin kuka omistaa nämä laitokset - 1%, taas, jotka käyttävät kaikenlaisia ​​keinoja, oikeudenmukainen ja liata, saada ihmiset ilmoittautua kursseille, vaikka nämä kurssit ovat käytännössä hyödytöntä.

Joulukuu 8, 2017 | 08:39:31 | myöhemmin 1 vuosi
Emmi Halonen
  Like 2   Dislike 2

Kukahan "omistaa" kaikki nämä voittoa korkeakouluissa, ja taskut voittoja, koska raha ei tule heidän ohjaajien.

Joulukuu 8, 2017 | 13:28:04 | myöhemmin 1 vuosi
Tuovi Laine
  Like 1   Dislike 0

"College on sen arvoista, opetusministeriö n raportissa todetaan, että vuonna 2010, vuotiaista 25-34 kandidaatin tutkinnot ansaitsi 114 prosenttia enemmän kuin teki ne ilman lukion tutkintotodistusten." Höh! On valtava ero siinä, miten paljon henkilö voi ansaita ylioppilastutkinto tai ilman! Vertailu, jonka korkeakoulututkinnon on aiheeton. Ei jokainen tarvitsee korkeakoulututkinnon - tai ansaitsee yksi. Katsokaa kuinka monta idiootteja ovat korkeakoulututkinnon. Katso kaikki ihmiset, jotka ovat college astetta, jotka vielä työskentelevät huonosti palkatuilla työpaikkoja, koska heidän "aste" on arvoton. Mieti kahdesti ennen lainaa maksamaan kollegiona koulutus - se ei ole aina sen arvoista. Ja kyllä, sinun on maksettava takaisin. Osa Yhdysvaltain alijäämä on luotu opintolainoja !!!

Joulukuu 8, 2017 | 20:22:08 | myöhemmin 1 vuosi
Saini Ketola
  Like 5   Dislike 0

Koulutus USA on huijaus! Toinen Big Business, kuten sota, ja vankiloissa. Koulutus on ihmisoikeus, vapaa yliopisto nyt haluaisin Euroopassa ja Kuubassa. Vulture Kapitalismi on tuomittu, koska ahne pankit, Wall Street roistoja ja Mega vampyyri yhtiöt puristaa viimeisenkin pisaran verta työssäkäyvät köyhät, vanhukset, varaton ja koditon.

Joulukuu 8, 2017 | 23:21:34 | myöhemmin 1 vuosi
Alarik Ronkainen
  Like 3   Dislike 2

Käytin töihin arvostetussa yliopistossa. Luottokorttiyhtiöt olivat kampuksella koko ajan, houkuttelevat nämä taloudellisesti puutteellinen lapsia ottamalla lainaa ja korkea-korko luottokortteja. Nämä lapset eivät yleensä ole tarpeeksi viisaita niiden nuorten iät tehdä oikea päätöksiä luottokortteja ja opintolainaa velkoja. Saada luottokortin myyjät OFF kampuksilla, ja opettaa pian-to-be opiskelija noin lainakorkojen.

Joulukuu 9, 2017 | 07:09:44 | myöhemmin 1 vuosi
Lyydia Parviainen
  Like 1   Dislike 2

Poikani valmistunut yksityisen lukion kanssa 90000 opintolainoja. Hän maksaa 800 dollaria kuukaudessa hänen matalapalkkaisten palvelun työtä, mutta laina on noussut 100000. Konservatiivit tappavat lapsemme.

Joulukuu 9, 2017 | 12:57:42 | myöhemmin 1 vuosi
Lemmitty Jääskeläinen
  Like 5   Dislike 0

Miksi Steve R Jälki niin tietämättömiä asioita päivästä toiseen? Koska hän voi. Ehkä jonain päivänä...

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha