Miksi meidän pitäisi Uuden vuoden lupaukset!

Reija Hautala Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On käynyt ilmi, me oikeastaan ​​pitäisi tehdä uudenvuoden päätöslauselmia. Onko ne kaikki pidetään, tai ei, päätöslauselmia salli meidän pohtia kuluneen vuoden ja kartoittaa meidän vuosi eteenpäin. Ne auttavat meitä asettamaan tavoitteita ja lopulta, pitää meidät pyrkivät tulemaan paremmin versioita itsestämme.

Joka vuosi, teen pitkä lista uudenvuoden päätöslauselmia, ja tarkoitan pitkän joskus jopa 30 kohdetta! Minusta tuntuu, että tunnustamalla paperilla minä lopulta haluamme saavuttaa, jotenkin ne tulee todellisuutta. Ehkä Universe auttaa minua hoitaa sitä tai Santa on ystävällisesti antaa minulle käsi.

Monet asiat minun vuosittain luettelo ovat luonteeltaan vikoja Haluan päästä eroon-Olen aina ollut armoton ja kärsimätön itseni kanssa. Mutta jotenkin pitkä, itsekriittinen luettelot ovat auttaneet minua nähdä missä Seisoin ja missä halusin päästä, ja mitä halusin ja piti tehdä tuntea paremmin itsestäni. Lyhyesti, he auttoivat minua olemaan onnellisempi, joka on mitä me kaikki pyrimme, kun tarkastelemme vuoden eteenpäin.

Ehkä uudenvuoden päätöslauselmat ovat tapa exorcising erityisen huono vuosi, tai etsivät eteenpäin enemmän tunnetta optimismi. Mutta mitään, mikä antaisi elämässäsi keskittyä, merkitys ja toivo voi olla ajanhukkaa. Joten, sanon on paljon hyviä syitä tehdä luettelo uudenvuoden päätöslauselmia. Tässä vain muutamia:

  • Sinulla on jotain mitä odottaa. Suunnittelu miten aiot saavuttaa tavoite ja ajatella palkintoja se tuo kerran saavutetaan tuo suurempaa tarkoitusta ja keskittyä elämään.
  • Pyrit tekemään paremmin. Listing merkki vikoja tai asioita haluat voittaa-sanoa pelko ajo, esimerkiksi-voi todella parantaa itsetuntoa. Kirjoittaminen se kaikki alas tekee sinulle enemmän tietoinen, itsevarma ja ennakoiva.
  • Sinulta Jännitystä. Kirjoita ylös kaikki ne asiat mitä haluat tehdä, mutta pitää lykkäämisestä. Laskuvarjourheilu. Kirjoittaminen kirja. Kun unelma loma. Tänä vuonna luetella ne kaikki.
  • Pääset eroon matkatavaroita. Uudenvuoden lista auttaa sinua pääsemään eroon asioita et enää halua elämässäsi, onko se suhde, paha tapa, tai surkea työ. Kirjoittaminen alas vahvistaa tavoite polkumyynnin ylipainomaksun, ja olet todennäköisesti vihdoin tehdä se!

Mitä sinun pitäisi sisällyttää listallasi? Mitään! Voin kertoa teille, minun luettelot ovat mukana joitakin absurdeja asioita, kuten lukeminen 40 kirjaa vuodessa tai menettää pelkoni sosiaalisia tapahtumia. En koskaan saanut kaikki ne kirjat, mutta minun sosiaalinen elämä on kukoistanut, ja minä olen enää pelkää sosiaalisissa tilanteissa. Se Esityslistalla oli listallani vuosia. Mutta jotenkin, olin vihdoin raapia sen pois, osittain koska minun vuosittain luettelo piti minut tietoinen, että minun piti työtä, että ongelma ollakseen onnellisempi.

Joten tee lista niin kauan kuin haluat. Lopussa vuoden, katsoa taaksepäin ja katso kaikki ne asiat olet saavuttanut-jopa pieniä laskea. Vaikka seuraaviin vuoden luetteloon sinun täytyy sisällyttää monia samoja asioita ja lisätään muutamia, se on okei. Kun katsot taaksepäin läpi vuoden, näet kuinka listan hupenee-se johtuu joka vuosi, saat lähemmäksi missä ja kuka haluat olla.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Case Early Medicare
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha