Miksi meidän pitäisi säästää Small Family Farms

Riikka Siirala Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Miksi? Koska se on oikein, että miksi. Säästä se! Kiitos Hyvä idea.

Muista Farm Aid konsertteja 1980? Tiesitkö tämän vuoden konsertti pidettiin viime viikonloppuna Hershey, Pennsylvania, jossa Willie Nelson, John Mellencamp, Neil Young ja Dave Matthews kokoontuivat tehdä? Farm Aid on pisimpään hyväntekeväisyyskonsertin sarja Amerikassa, mutta he eivät saa painamalla ne käytetään, ja niiden pitäisi. Viimeisten 27 vuotta, Farm Aid on pyrkinyt pitämään perheet maalla kasvava ruokamme.

Välillä hallitus suosivia hyödykemarkkinoilla ja maatalouskaupan käytäntöjä hyödyntää sitä, kertoimet selviytymisen ovat suoraan vastaan ​​pieni perhe maanviljelijöitä. Ja tämä pätee vain noin joka osassa maailmaa, tuhoisia seurauksia monille. Colin Tudge selittää viime pala Guardian, "perinteinen viljelijät Afrikan ja Aasian kehotetaan luopumaan kasvava ruokaa omaa kansaa ja nostaa raaka viljelykasvien meille." Aikanaan, useimmat näistä viljelijöiden löytää ne pysty kilpailla globaaleilla markkinoilla. Intiassa "sadattuhannet on tehnyt itsemurhan," Tudge kertoo, "mutta useimmat pakenevat kaupunkeihin liittymään arviolta miljardin maaseudun maanpaossa joka asuu nykyään kaupungeissa slummeissa."

Amerikassa, mukaan Farm Aid ja on raportoinut kestävän taulukossa, sadat maanviljelijät jättävät maan joka viikko. On nyt 5.000.000 vähemmän tiloilla kuin vuonna 1930, ja kaksi miljoonaa jatkavien tilojen, vain 565000 ovat perheyrityksiä. Lasku pienten perheviljelmien ei ole vain ongelma perheille menettämässä maa. Se on ongelma yksittäisille kuluttajille, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Kestävä Taulukko kertoo:

Menetys pieniä perheviljelmien on dramaattisesti vähentäneet tarjontaa turvallinen, tuore, kestävästi viljellyt elintarvikkeet; se on edistänyt taloudellista ja sosiaalista hajoamisen maaseutuyhteisöjen; ja se on poistaa tärkeä osa meidän kansallista perintöä. Jos menetämme sukutiloille, menetämme monimuotoisuuden meidän elintarvikehuolto, ja mitä syömme sen määrää meille muutama iso yritys.

Tudge, biologi koulutuksen, väittää, että paras tapa tarjota hyvää ruokaa kaikille on kautta "maatiloja, jotka sekoitetaan, monimutkainen ja vähän tuotantopanoksia. Niiden on oltava työvoimavaltaisia, joten ei ole mitään hyötyä niistä ovat suuressa mittakaavassa. "

Toisin sanoen, hyvä ruoka - ruokaa, joka on hyväksi ympäristölle, hyväksi taloudelle, hyväksi kuluttajalle - voidaan tuottaa vain pienviljelijöiden. Sillä missä mittakaavaetuja säännön, missä määrä voiton helposti korvaa tuotteen laatu, ruoka voidaan kasvattaa valtavia monokulttuurien ruokkivat koneiden ja maatalouskemikaaleja. Mutta ruokaa niin tuotettu ruoka tavarana, ei ravintoa yhteisö ja kansakunta. "Vaikka teollisen maatalouden ei syöty kaikki, on johtanut joukkotyöttömyyden ja köyhyyden ja epätoivoa, jotka menevät sen kanssa, ja on raivaus kangas maailman," Tudge kirjoittaa, "se on vallittava koska se tuottaa kasoittain lyhyen aikavälin rahaa ihmisille, jotka vaativat laukausta. "

Säästämällä pieniä perhetiloja, voimme tuoda takaisin hyvää ruokaa kaikille. Mutta se on syy, joka usein lentää tutkan alapuolella valtamedian. Mitä voit ostamalla ruokaa paikallisilta viljelijöiltä mahdollisuuksien - toreilla, at ruoka-osuuskuntia tai liittymällä yhteisö tukee maataloutta ohjelma. Kysy myös ruokakauppaan ja missä tahansa muualla ostoksia toimittaa enemmän ruokaa paikallisilta viljelijöiltä ja muiden paikallisten elintarvikkeiden tuottajille.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Kesäkuu 5, 2017 | 16:50:29 | myöhemmin 9 kuukautta
Sisko Arvonen
  Like 0   Dislike 2

Kasvoin pieni maatila, joka on nyt asunto kehitystyössä. Sydämeni särkyy.

Kesäkuu 6, 2017 | 01:09:01 | myöhemmin 9 kuukautta
Juho Holopainen
  Like 5   Dislike 2

Tämä on todella tärkeä sekä laatu elintarvikkeiden tarjontaa ja ympäristöämme. Ainoa tapa varmistaa laatu, kestävän elintarvikehuollon JA siedettävä ympäristö on saada monia, monia orgaanisia tai "lähes luonnonmukainen" tiloilla. Tämä olisi yksi tapa vähentää taudin ja lihavuuden Amerikassa - laadukkaan elintarvikehuollon. Big Ag haluaa vain lyhyen aikavälin voittojen, joten ne pitää pumppaus enemmän kemikaaleja maa yrittää pumppaamaan tuotto ja tappaa vikoja. Monsanto jatkavat myymistä "Roundup Ready" patentoitu GMO steriilillä siemeniä, jota varten he tekevät suuria voittoja. Kun maa ei voi enää käyttää, koska se on liian saastunut tai täynnä torjunta kestävä vikoja, he vain siirtyä - toiseen maahan tarvittaessa - ja jättää paikallisen yhteisön siivoamaan kemikaalien, Super kestävä bugeja ja saastuneiden geneettistä materiaalia. Heidi H - jakelu voidaan hallita juuri sellaisena kuin se on nyt - verkostojen junien ja kuorma tässä maassa, apunaan lentokoneita maailmanlaajuisesti. Olisi hieman monimutkaisempi, koska siellä olisi suurempi joukko pienempiä lähteitä, mutta on jo verkosto järjestelmä tuoda ruokaa ruokakaupat kaupunkialueilla tai alueilla, joissa talvet ovat ankaria. Kasvukauden aikana, paikallisia tuotteita olisi suurempi osa kuvasta mikä myös vähentää kasvihuonekaasuja kautta vähemmän kuljetus.

Kesäkuu 6, 2017 | 06:17:23 | myöhemmin 9 kuukautta
Lemmitty Sihvonen
  Like 2   Dislike 0

Tämän pitäisi olla etusijalla hallituksemme. Tukeminen ja edistäminen perheviljelmien on mitä meidän ei tarvitse enemmän pommeja! Jos vietimme vain kymmenesosa meidän ulkomaisen avun meidän perhetiloilla emme olisi ottaa tätä keskustelua.

Kesäkuu 6, 2017 | 14:28:02 | myöhemmin 9 kuukautta
Janne Mäkäräinen
  Like 5   Dislike 2

Kyllä, ne on edistettävä Farm Aid vuosittain !! Näin Willie Nelson uutiset ennen konserttia ja hän todella haluaa auttaa. Tuntuu hyvin huolehtiva ihminen minulle. Emme tarvitse tallentaa pientilojen. Thx niin paljon tämän artikkelin.

Kesäkuu 6, 2017 | 21:55:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Ilari Kivi
  Like 3   Dislike 2

Kannatan pientilat koska ne muistuttavat minua kun minun isovanhemmat oli tilansa ja he välittänyt land.They herätti eläimiä lihaksi mutta kaikki oli nimi ja käsiteltiin ystävällisesti kunnes päivä he kuolivat ja sekin oli nopea ja ilman tarpeetonta kipua.

Kesäkuu 7, 2017 | 03:06:38 | myöhemmin 9 kuukautta
Virpi Linkola
  Like 2   Dislike 0

Tärkeä asia. Ja ne pitäisi myös pysyä "Farm Aid" 's julkisuutta.

Kesäkuu 7, 2017 | 03:25:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Ano Eskola
  Like 1   Dislike 1

Pyrimme ostaa, aina kun mahdollista, pienistä paikalliset maanviljelijät, mutta mikä suututtaa meitä on se, että yli tuettu yli suojattu ja yli suihkutetaan tehdas tilojen tuhoavat perheen maatilalla, joka voi kilpailla lobbaus suorituskykyään yhtiöt kuten Mondanto. Kaikki viljelijät ansaitsevat samat oikeudet kuin yritysten tiloilla. Ne ovat elintärkeä osa, jos taloutta ja lopulta terveytemme. Yritän purchqce Drom pientilojen wheb koskaan mahdollista

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha