Miksi luottotietoja on tärkeämpää kuin luulet

Seidi Äijälä Lokakuu 1, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Elämme pelottava, digitaalisessa maailmassa. Sellainen, jossa lähes jokainen rahoitustaloustoimi teemme voidaan seurata jonkin verran kapasiteettia. Maailmassa, jossa yksinkertainen ostosten voi muuttua menetys yksityisyyden, tai hetkellinen raukeaa hyvää harkintaa voi haitata vaurauden vuosia. Luotto-raportteja on ratkaiseva rooli tässä digitaalisessa ympäristössä, mutta yllättävän paljon ihmiset eivät näytä ajatella niin.

Huolimatta otsikoissa täynnä tietomurrot ja identiteettivarkauden tapauksista, amerikkalaiset silti aliarvioida niiden luotto-raportteja. Mukaan uusi kyselytutkimuksen Credit.com, 34% amerikkalaisista ei ole koskaan ajatellut tarkistaa niiden luotto-raportteja, kun taas 26% eivät pidä niitä tarpeeksi tärkeää tarkistaa. Itse asiassa lähes 40% Millennials, jotka nähdään usein digitaalinen sukupolvi, eivät edes tiedä mistä saa niiden luotto-raportteja. Lähes kolmannes vastaajista uskoo, että niin kauan kuin he maksavat laskujaan ajoissa, ei tarvitse tarkistaa raporttinsa.

Mikä on luotto-raportti? Luotto mietintö sisältää merkittävän osan taloudellisesta toiminnasta, kuten miten maksat laskuja ja onko sinulla on haastaa, pidätetty, tai on hakeutunut konkurssiin. Se sisältää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten missä asut ja auttaa luomaan luotto-pisteet. Vaikka nämä raportit ovat tyypillisesti ajatellut osana luotonanto prosessi, he käyttävät erilaisia ​​yhteisöjä.

Luottotietoyrityksillä myyvät tiedot raporttiin velkojille, vakuutusyhtiöt, työnantajat, ja muut yritykset, jotka käyttävät sitä arvioimaan hakemuksia luotto-, vakuutus-, työskentely- tai vuokrata kotiin. Jos huomaat epätavallista toimintaa luotto-raportti, se voi myös auttaa tunnistamaan petosten.

Ottaa tarkka, suotuisa luotto-raportti voi säästää rahaa, kun ostokset lainoja tai vakuutusta, koska saatat katsoa enemmän pisteitä-arvoinen, mikä vähentää korkojen ja vakuutusmaksuja. Sen avulla voit saada työpaikkaa, koska yhä useammat työnantajat pyytävät nähdä luottotietoja toiveita oppimaan lisää hahmosi. Valitettavasti virheitä tai merkkejä petoksesta eivät ole harvinaisia ​​luotto-raportteja, ja se on sinun ryhtyä korjaaviin toimiin.

2013 raportti Federal Trade komissio totesi, että yksi viidestä kuluttajat oli virhe ainakin yksi heidän kolme luotto-raportteja. "Nämä ovat silmiä avaavaa numerot amerikkalaisten kuluttajien", sanoi Howard Shelanski johtaja FTC puhemiehistön kauppakorkeakoulun. "Tulokset ensimmäisen of-its-kind tutkimuksen tehdä selväksi, että kuluttajien pitäisi tarkistaa luotto-raportteja säännöllisesti. Jos he eivät, ne mahdollisesti asettamaan niiden taskukirjoja vaarassa. "

Amerikkalaiset haluavat tarkistaa luotto-raportteja ja varmista, että ne ovat tarkkoja pitäisi käyttää AnnualCreditReport.com. Se on ainoa valtuutettu sivusto, joka on lain mukaan tarjota ilmainen kopio luotto mietinnön 12 kuukauden välein kustakin luottotietoja yritys. Jos haluat kiistää luotto-raportti, lisätietoa löytyy FTC: n verkkosivuilla. Jotta kuluttajat ymmärtämään paremmin, miten lukea kertomuksensa, Credit.com on myös käynnistänyt uuden interaktiivinen opas.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha