Miksi Los Angeles on täydellinen paikka sähköautojen

Vihtori Kolkka Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Olemme hiljattain tutkittu miksi sähköautojen ei tekijä New Yorkissa lähitulevaisuudessa. Sen yhteydessä testaus Kia Soul EV Los Angeles neljä päivää, ajattelimme, että oli aika nähdä, miksi tilanne on päinvastainen maailman pääkaupunki autokulttuuriin.

Tee matka ympäri LA tiettynä päivänä ja näet autoteollisuuden lihaksen voimassa. Murinaa Mustangs ja räjähtävä haastajat vain pekkaa pahempi Titanic Lamborghinis ja Maserati. Kuljettajat Golden State kunnostautua bensiinin kulutus ja päästöt ovat vaivanneet ilmanlaadun vuosikymmeniä. Mutta asiat ovat muuttumassa.

Jokaista Aventador ja Corvette, näet Tesla tai Nissan Leaf matkasi pitkin paikallisen moottoriteitä. Näet hullu merkkejä, joissa lukee "Sähköauton latausasema Ahead" ja muita asioita, joita et koskaan löytää Gotham Cityn. Itse asiassa, ajo EV LA noin puoli viikossa saa sinut ymmärtämään, kuinka tämä kaupunki on ihanteellinen liike kohti puhtaampaa kuljetus.

Tässä syy Los Angeles on täydellinen paikka sähköautoja.

1. omakotitaloissa ja kahden auton autotallit

LA on niin autokulttuuriin koska leviäminen pois luonne kaupungin ja puute julkisen liikenteen vaihtoehtoja. Omakotitaloissa, jossa kahden auton autotallit hallitsevat maisemaa, ja saat snarling liikennettä, koska järjestelmän. Kanssa sähköautoja, se on jotain siunaus.

Lataaminen EV kotona yön yli on mahdollista vain, kun sinulla on autotallissa, minkä vuoksi New York on niin vaikea myydä tämän lyhyen kantaman sukupolven sähköautoja. LA, EV on ihanteellinen perheen toinen auto, ja useimmat on autotallissa lisätä laturi ja tehdä yhtälö työtä.

2. vankka infrastruktuurikustannusten

Koska jokainen EV paitsi Teslan saa alle 100 kilometrin kantaman, julkinen lataus infrastruktuuri on olennainen osa tätä kaavaa. La alueella on yli 1500 latausasemaa jossa voit kruunata akku tai saada täyteen. ChargePoint, suurin operaattori EV latausasemaa, on laaja verkosto ja sen ympäristössä kaupungin rajojen.

Ajettaessa Soul EV, me ladattu akku Los Angelesista on uusi huoneisto ja kauppakeskus; julkisessa viheralueiden joen nimeltään Marsh Park; ja rannalla Santa Monica. Suurin Pysäköintimaksu me maksetaan oli $ 5,50 kun suurin lataus palkkio oli alle $ 4. Nämä hinnat ovat äärettömän paremmin kuin New Yorkin, kun se tulee latauksen ja pysäköinti. Ja, joissakin tapauksissa, saat herkkupala kuin Afrikkalainen kilpikonna havainnosta kun lataat.

Et ole rangaista omistaa sähköauton LA. Itse Santa Monica, parhaista paikoista autotalli heti rannasta on varattu sähköajoneuvoja. Heittää pääsy HOV kaista saatavilla plug-in kuljettajat ja joitakin todellisia kannustimia saastuttaa vähemmän ajon aikana. $ 2,500 valtio ostaa kannustin ei haittaa joko.

3. halukas ja kykenevä hallitus

Päälle latausaseman infrastruktuuri, HOV Lane pääsy, ja valtion kannustin, LA hallitus on valta California Air Resource Board takana. Yhdessä he ovat tehneet sähköauton sharing ohjelman peliin asukkaille pienituloisten lähiöissä. Onnistuessaan ne lisäävät liikkuvuutta lisäämättä päästöjä.

Muut ohjelmat, kuten parempia kannustimia osavaltion asukkaista lähellä köyhyysrajaa, tarjoavat todellista kannustusta kuljettajille harkitsevat EV. Palkkion sähköauton on ollut yksi tärkeimmistä kompastuskiviä laajasti käyttöön, ja Kalifornian osavaltion hallitus on tehnyt liikkuu, että jotta se olisi edullinen kaikille mennä sähkö.

Nämä ohjelmat ovat jo töissä, ja Los Angeles on eniten rekisteröity sähköajoneuvojen Yhdysvalloissa Epäilemättä kaupunki on täydelliset olosuhteet ajo sähköauton. Tulevina vuosina, odottaa LA entistä johtajana puhtaan kuljetus vallankumous.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha