Miksi Lähes puolet äideille Leaving toimii?

August Kauppi Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta. paljon $ päivähoidon Kiitos jakamisesta.

Sain selville, toinen päivä, että yksi rakas ystäviä odottaa toisen lapsen. Oli merkille pelko äänessään, kun hän kertoi minulle, ja kun kysyin häneltä, mitä se oli noin, hän kertoi minulle, että hän ei usko hän voisi jatkaa työskentelyä lapsi ja vastasyntyneen.

Eräs muita ystäviä työssä usein tulee minun luokkahuoneessa ja kertoo minulle, että hän luulee voisi varmasti olla onnellinen jättäen työnsä ja pysyä kotona hänen vuotias poika.

Toinen työ ystäväni odottaa kaksosia lokakuussa - hänen kolmas ja neljäs lasten - ja on päättänyt ottaa loput ensi lukuvuonna vapaata hoitaakseen hänen kasvavan perheensä.

Jouduin keskeyttää kuultuaan kaikki tämän ja kysyn itseltäni, onko tämä Twilight Zone? Älä elämme aikakaudella feministi uudistusten ja kuuluisa työskentelevät äidit, jotka ovat antaneet äidit pysyä työssä ilman liittyy häpeää on huono äiti?

Se saattaa olla niin, mutta ystäväni eivät ole yksin. Atlantin ilmoitti äskettäin, että 43% naisista, joilla on lapsia jättämään työpaikkansa. Tämä tilasto oli esillä Sheryl Sandbergin "Lean In", mutta valitettavasti ei liittynyt mitään neuvoja tai viisautta miten nämä naiset voisivat palata työelämään, kun lapset olivat kasvaneet. Lähes puolet työssäkäyvistä naisista jättää perinteisen työvoiman tulla stay-at-home tai työ-at-home Moms, ja naiset muodostavat noin puolet väestöstä, puhumme neljäsosa Amerikan työvoimasta täällä. Miksi he lähtevät suurin joukoin, ja miten voimme saada heidät palata työelämään, kun he ovat valmiita tekemään niin?

Tarina työ äiti ei ole uusi. Opettajana, minulla on ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä opettajia, jotka ovat äidit ja nähdä vanhemmat minun opiskelijoita, jotka työskentelevät yötä päivää saadakseen rahat riittämään. Molemmin puolin, että taajuuksien, olen nähnyt Haggard naiset kävelevät minun luokkahuoneessa jälkeen pitkä yö sairaan lapsen kanssa. Olen nähnyt vahvin naisten tiedän alentunut kyyneliin, koska he eivät vain ole aikaa imettää ja työtä. Meidän sukupolvi on kertonut, että voimme tehdä mitään ja että voimme saada kaiken - voimme valita mitä uran haluamme ja perustaa perhe, samoin. Tietenkin voimme! Mutta ehkä emme voi tehdä kaikkea tätä kerralla. Yksi tehokkaimmista asioita nainen voi tietää itse on, jos hänen rajat ovat, ja jos hän tietää, että ottaa aikaa pois nostaa lapsensa on mitä hän tarvitsee tehdä - ei vain hänen perheensä, mutta hänen oma järkensä - sitten me, kuten yhteiskunta, pitäisi voida hänen tehdä se.

Ongelmana on, emme. Kun naiset lähtevät työvoimasta, on vaikea saada ne takaisin. Tärkeintä on, että yritykset eivät ole kovin perheystävällinen. Alkuun 2012 "Working Äiti" perheystävällinen yritykset, vain yksi tarjoaa etätyö vaihtoehto. Tuskin mitään tarjoavat flex aikaa, ja monet niistä saattavat vaatia uutta koulutusta joku, joka on jo paljon kokemusta työvoiman. Top tämä pois sen kanssa, että me jo elää seksistinen maailmassa, jossa työnantajat palkata miehiä tiukasti, koska he uskovat miehet eivät vie niin paljon aikaa pois ja voivat työskennellä pitempään, vaikka heillä on lapsia kotona, ja olemme tilanteessa, jossa se on uskomattoman vaikea Moms palata työelämään.

Jotkut äidit, kuten Paulette Light, voivat perustaa oman yrityksen tai löytää freelance-töitä, jonka avulla he voivat työskennellä kotoa tai luoda omia tuntia, lähinnä heille molempien maailmojen parhaat puolet. Tämä ei kuitenkaan ole aina vaihtoehto, ja ei varmasti saada rahat riittämään vuonna ensimmäisinä vuosina, jos hän on tullut ainoa elättäjä talossa.

Tärkeintä on, että meidän kansakunta tarvitsee kattavamman äitiyslomat, joka sallisi naisille jäädä kotiin aikana ne kaikki tärkeä ensimmäinen vuoden vauvan elämän. Tarvitsemme myös parempia flextime vaihtoehtoja ja työvoima, joka kannustaa naisia ​​ottamaan aikaa pois käsitellä perheen hätätilanteissa sijaan rankaisee heitä siitä. Minä, minä, ei ole lapsia vielä, mutta toivon tulevaisuudessa. Vaikka epäilen, että silloin, nämä politiikat ovat paikallaan, toivottavasti nähdä joitakin parannuksia hyvin pian.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Helmikuu 12, 2018 | 17:50:56 | myöhemmin 1 vuosi
Petteri Aho
  Like 4   Dislike 1

minun ensimmäinen poikani jouduin jäämään kotiin minun omistushaluinen määräysvaltaa mieheni. Tuolloin se raivostutti minua, mutta olen itse rakastin menoja että ensimmäinen vuosi poikani kanssa. Jätin hänet kun poikani oli 13 kuukautta vanha, eri syistä, lähinnä hänen asia. Olin eksyksissä. Ei paikka oleskella ei ole työtä, ja vain $ 500 nimeni. Kesti jonkin aikaa, mutta joku otti meidät. I puhdistettu taloja ja kirkkoja vinkuvat mukaan, ja lopulta sai työpaikan bartending yötä. Se piti minut pystyssä, en edes voinut säästää, niin sain työpaikan turvallisuus. Olen työskennellyt tieni jopa apulaistietosuojavaltuutettuun ja tykkäsin, vaikka kolmas oli karkea lapsi kotona eikä lastenhoito. kun olin 4 kuukautta raskaana tämän poika, en voinut jatkaa takia aikataulutus, sairaus, ja kemikaalit me vartija Aion ottaa vuodessa tämän lapsikin, ja elän pois säästää i rakennettu juuri tällainen näkyvyyden. Mutta rahat loppuu. Oma bf ja minä yritämme tajuta se kaikki pois, koska minulla on sydämen asetettu Kotikoulu. sen hulluutta, vaikea maailma.

Helmikuu 12, 2018 | 19:49:43 | myöhemmin 1 vuosi
Lyyti Alanko
  Like 3   Dislike 0

Takaisin 1980-luvulla työskentelin paikassa, jossa jälkeen äitiysloman oli ohi, uusi Moms oli valinta palaan kokoaikatyössä, tai ottamalla jopa 5 vuotta pois, mutta voisi toimia jopa 4 kuukautta vuodessa, jotta ne ajan tasalla työhönsä ja siten oli suhteellisen helppoa, kun he tulevat takaisin koko ajan. En tiedä, jos ne ovat vielä tee sitä, mutta se ei tee hyvin uskollinen työntekijää.

Helmikuu 12, 2018 | 22:12:47 | myöhemmin 1 vuosi
Pellervo Aarnio
  Like 1   Dislike 0

Sen pitäisi olla vakiokäytäntö, että kaikki työnantajat tekevät työtä mahdollisimman joustavaa. Sekä naisten että miesten pitäisi olla niin monta vaihtoehtoja avoinna niistä kuin mahdollista. Ei vanhempi, sukupuolesta riippumatta, pitäisi tuntea kuin jos ne joutuvat "joko / tai" esitys.

Helmikuu 13, 2018 | 04:05:53 | myöhemmin 1 vuosi
Ismael Keinonen
  Like 0   Dislike 2

Hemmetti, laskuri loppui taas! Kuinka monta työssäkäyvien vanhempien vaarassa potkut tai kykenemätön maksamaan laskut takia menetetty työaika kun jotain tapahtuu? LIIAN MONTA. On korkea aika, että yhteiskunta heräsi ja tajusi, että naisen tai miehen, joka sulkeutuu työnsä ja jää kotiin nostaa lapsille on yhtä paljon toimiva vanhempi kuin se, joka toimii ja laittaa lapsensa päivähoitoon. Oikeastaan, se ei ole vain työpaikkojen se investointi meidän kansakunnan tulevaisuuden! Sillä ei ole väliä, jos työ maksetaan tai palkatonta-piste on, se on vielä työtä. Ja se on 24 tunnin-per-päivä, 7 päivää viikossa, 365 päivää vuodessa työtä. Ei sairauslomalla. Ei loma-aikaa. Ei viikonloppuisin. Helvetti, emme voi edes saada pirun kylpyhuone tauko ilman lapsi, jonka ajatus "hätä" on löytänyt kenkänsä tai tarvitsevat koulussa paperi allekirjoitettu nyt tai jotain yhtä "se voi odottaa kunnes saan ulos!" paukutti ovea tai ottaa hajottaa sodanjulistukset välillä squabbling sisarukset! Älä edes minua alkoi miten me viettää koko päivän saada talon puhdistettu ... juuri ajoissa puoliso ja lapset roskakoriin se uudelleen! Ja mitä me saamme uhrata ura, sosiaalinen elämä, ja edes ystäviä investoida aikamme, järki, ja vaivaa varmista, että lapset kasvavat jopa olla kunnollinen, ahkera, vastuulliset aikuiset? Asenne ja solvauksia. Mitä vikaa tässä kuvassa?

Helmikuu 13, 2018 | 06:57:43 | myöhemmin 1 vuosi
Seem Salminen
  Like 1   Dislike 2

Puute kunnon sairaslomalla / loma-aikaa, kustannuksia päivähoidon, ja liian monta työpaikkaa ei tarjoa kohtuullinen palkka tai perheystävällinen tuntia olemassa useita syitä, miksi en suostu palaamaan töihin ennen lapseni ovat "kasvaneet ja lentänyt" huolimatta monet ihmiset badgering minua menemään takaisin töihin ja kieltäydytään hyväksymästä, että on SAHP on itse asiassa oikeaa työtä! Mieheni ja minä todella istui ja crunched numerot ennen kuin aloitimme yrittää perheen, ja huomasimme, että välillä päivähoidon kustannusten ja kaasu / auto ylläpitokustannukset työmatkan, minun palkkani olisi saada imeä molemmat näistä. Olisimme melko paljon etene mihinkään, ja kaikki aikomukset ja tarkoituksiin maksaa joku muu nostaa lapsemme. Nykyään se on vielä pahempaa. Ei ole palkallinen sairausloma tai loma-aikaa paljon työpaikkoja, ja Totta puhuen-kun lapset sairastuvat, aiot saada sairas koska sinun saalis vikoja he tuovat kotiin! Pahus, minun nuorempi tyttäreni on juuri menossa takaisin kouluun huomenna kun puuttuu kolme päivää, koska vatsa bugi, ja jos minun vanhempi tytär tai saan kiinni sen, aiomme olla alas laskea liikaa. Kuinka monta työssäkäyvien vanhempien vaarassa saada potkut tai ei pysty maksamaan laskujaan kun som

Helmikuu 13, 2018 | 07:14:44 | myöhemmin 1 vuosi
Kyllikki Linkola
  Like 5   Dislike 1

Sinun artikkeli tekee hyviä kohtia, mutta nämä ovat kohtia, jotka tehdään usein tiedotusvälineissä. Me kaikki tiedämme, että ei ole riittävästi joustavuutta työpaikalla - mutta se on olemassa. Seuraava artikkeli voit kirjoittaa ehkä selvittää, miksi ystäväsi tehnyt päätöksen lähteä. He todella pyytävät joustavuuden ja sen, että pyyntö hylätään? Miten he pyytävät joustavuutta? Oliko se emotionaalinen valitusperuste tai ammattilainen ehdotuksen. Naiset eivät tee ammatillinen asia joustavuutta käypään yritystä tai etsivät muut yhtiöt, joissa joustavuus he haluavat on mahdollista. Työ ei ole mustavalkoinen! Arvelisin, että ystäväsi, kuten niin monet muut naiset, katso työ yli 40 tuntia viikossa työtä iso työmatka, matkailu ja kaikki muut elämän-engulfing näkökohtia perinteinen työ. Työ voi olla viisi tuntia viikossa freelance tehtäviä tai 20 tuntia viikossa pieni yritys kadulla. Tehtäväni kautta 9 Lives naisten on auttaa enemmän naisia ​​löytämään tapoja pysyä työvoiman ja "Etsi työtä joka sopii Life", niin että ne eivät tarvitse kohdata erittäin suuri haaste saada takaisin. Vuonna Viime vuosikymmenen Olen valmentanut satoja naisia, jotka eivät halua saada takaisin syistä itsensä toteuttamiseen tai taloudellinen välttämättömyys. I'v

Helmikuu 13, 2018 | 14:24:42 | myöhemmin 1 vuosi
Emmi Kekkonen
  Like 4   Dislike 0

Minulla oli vain yksi lapsi, ja koska olin 30 silloin, tajusi hän olisi vain yksi. Hänen isänsä ja minä erosivat, kun hän oli 2 ja minun osa aikatyötä ei riittänyt elämiseen, vaikka elatusmaksuja, joten menin hyvinvointiin ja tuli koko ajan jäädä kotiin äiti. I aarre noina vuosina immensly jopa tho asuimme selvästi alle köyhyysrajan, meillä oli tarpeeksi ja kodikkaassa pikku mökki metsässä, jolla ei ollut putkityöt pitäneet meidät lämmin ja turvallinen. En koskaan tiennyt, kuinka paljon rakkautta minulla oli omiaan tunne untill Minulla oli arvokas baby.There ole joukkovelkakirjalainan koko luomakunnassa kuin että äiti lapselleen.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha