Miksi Keystone putkilinja on Obama Drawn ja Quartered

Kalle Huhtanen Elokuu 7, 2016 Miscellany 25 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Keystone XL putki on herättänyt sekä kirjeessä tukea demokraattien senaatissa ja voimakkaan vastalauseen vaivaa oppositiossa.

Yksitoista senaattorit kongressissa käsitellään Obaman hallinto, kannustamalla sitä sallia putken rakentamisesta, joka olisi erittäin tärkeää useiden demokraattisen valtion taloudet. Viisi yhdentoista demokraattisen allekirjoitukset olivat senaattorit todetaan, että on edessään haastava puolivälin vaaleissa. Obaman yleistä kannattajat ovat liberaaleja puolella vihreän energian ja ympäristön suojelu, joilla on alentunut riippuvuutta öljystä energiaa, mutta demokraattinen vakiintuneiden senaatissa kipeästi tarvitsee vauhtia tulevissa vaaleissa säilyttää enemmistön. Molemmat merkittäviä paineita itsenäisesti.

Jotkut, kuten Donny Williams, ympäristöaktivisti Baltimore, ovat tulossa kysymystä lobbaus kannalta. Hän on harjoitellut luokan kansalaistottelemattomuutta aiheesta "miten saada kiinni" mukaan Bloomberg, mitä voisi olla viimeinen ponnistus vakuuttaviin poliitikkoja estää rakentamisen. "Yritämme luoda niin paljon painetta kuin voimme presidentti Obama. Haluamme mukauttaa tätä. Tämä ei ole vain kasvoton massoja ", sanoi Williams haastattelussa Bloomberg maanantaina. Lähes 100000 mielenosoittajat ovat valmiita kohtaamaan mahdollinen pidätys vastaisiin mielenosoituksiin Keystone putki, esittely ne auttavat auttavat ehkäisyssä hiili-raskaan polttoöljyn kaivostoiminta.

Vaikka ympäristöasiat ovat korostettu kongressin - erityisesti viimeaikaisen hallitustenvälisen kertomuksen politiikan tarpeisiin ilmastonmuutoksen torjumiseksi - muita etuja on omat huolensa varoa, nimittäin työntekijöille eying työmarkkinoilla öljyteollisuudessa. Terry O'Sullivan, ylijohtajaksi työmiehet "kansainvälisen liiton Pohjois-Amerikan vastasi kongressin resistenssin putken kanssa kirjeen oman. Hän osoitettu sen jäsenille liiton asiaa kongressin piirit.

"Te tiedätte paremmin kuin kukaan, että työttömien rakennusalan työntekijät tarvitsevat kipeästi työn että syntyisi Keystone XL Pipeline. Tuhansien LIUNA jäseniä, tämä ei ole vain yksi putki, se on elinehto, "kirjoitti O'Sullivan, mukaan Yhdysvaltain kauppakamarin. "Nämä niin sanotut" ystävien meidän tuhoavat hyvä palkattuja työmahdollisuuksia perheen tukemien etuuksia, samaan aikaan, kun LIUNA jäsenet yrittävät laittaa ruokaa niiden taulukoita, pitää kattojen yli päänsä, ja ylläpitää keskiluokan elämäntavat . "

Maaliskuussa O'Sullivan kertoi Hill että yhdistettynä Edullinen Care Act, työmiehet International Union of North America olivat "erittäin vihainen" noin ", että on 12,8 prosenttia työttömyys rakentamisessa."

Tällä hetkellä presidentti on tilalta pois päätöksestä, vaikka hän kertoi pääjohtajien helmikuussa, että hän tekisi hänen päätös "pari kuukautta" mukaan Hill. Silti sen jälkeen, lopullinen päätökseen putkilinjan rakentaminen ei ole vielä annettu määräaika, ja kongressi on tehtävä omat liikkua putki samoin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha