Miksi journalistin Ajattelee Google lasi on "Tuomittu"

Titta Huhtanen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tunnettu tech toimittaja ja Google Glass lentäjä Robert Scoble sanoi kieli poskessa viesti blogissaan, että Google Glass on "tuomittu" ainakin 2014.

Scoble on tehdä pilaa melodramaattisessa teknologian paina otsikolla "Google Glass on tuomittu", mutta hänen kahdeksan kuukauden kokemus testaamiseksi HF, hänellä on vakuuttavia perusteluja sille, miksi Google Glass ei menestys, kun se on ensin käynnistettiin kaupallisesti tänä vuonna.

Yksi syy on hinta. Google Glass todennäköisesti vähittäiskaupan noin $ 500 kestää pari tuntia koulutusta Googlen työntekijä oppia käyttämään. Se on aika kova hinta jotain, joka voi seistä korvikkeena älypuhelin ihan vielä.

Puute apps saatavilla Lasi oli toinen suuri syy, miksi Scoble ei usko laite voi olla menestys niin pian. Google tarvitsee todistaa App kehittäjille että se kannattaa aikaa suunnitella Lasi, ja että ei ole vielä tapahtunut. Scoble viittasi kamala laatu Glass Facebook App yhtenä suurena tiesulku laitteen. "Facebook on tärkein riippuvuus ja en voi tehdä sitä Glass" Scoble kirjoittaa.

Pieni akku, käyttöliittymä joka ei osaa käsitellä ton apps, ja Glass kyvyttömyys suodattaa sisältöä se osoittaa käyttäjän asiayhteyteen perusteella, missä käyttäjä on ja mitä tämä henkilö tekee olivat muita tekijöitä Scoble mainitut hänen uskovansa, että Google Lasi ei kaupallinen menestys vuonna 2014. Mutta se ei tarkoita Scoble on menettänyt uskonsa tuotteen koko.

"Kun he saavat alle $ 300 on toinen tarkistaminen tai kaksi? Silloin markkinat todella näkyy. 2016, sanon, "Scoble kirjoitti blogi. Joten kun, jos koskaan, on Google Glass todella tullut suosittu kulutustavara?

"Vuoteen 2020 mennessä olen melko vakuuttunut tämä on iso juttu ja siellä on paljon kilpailijoita mennessä. Joten, jos teet sen noin 2020, niin se ei ole tuomittu ", Scoble sanoi.

Kaiken Scoble mielestä Google tarvitsee alentaa odotukset myydä ton laitteiden suoralta kädeltä ja sen sijaan ottaa hitaampi lähestymistapa, jonka avulla yhtiö nipistää laite enemmän käyttäjiä antamaan palautetta ja lasi saa lisää kokemusta todellinen maailman. Jos Google ja Lasi voi voittaa pelkonsa menettää meidän ihmiskunnan teknologian ja "nörtti" liittyy häpeää yllään laite, niin Google voi kehittää Glass jotain, joka valittaa keskivertokuluttaja.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha