"Miksi en voi kliimaksi?"

Tarja Heinonen Elokuu 8, 2016 Terveys 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

 Olen 21 ja on ollut seksuaalisesti aktiivinen kun olin 17, mutta en ole koskaan saanut orgasmia. Joskus minusta tuntuu lähellä sitä, mutta niin se saa liikaa ja haluan lopettaa. Tai joskus ajattelen Saan lähellä, mutta mitään ei tapahdu. Sekä minun kumppani ja minä saavat todella turhautunut ja minusta tuntuu se on minun vikani. Voitko auttaa minua?
 Monet ihmiset olettavat, että meidän seksuaalinen vastaus on vaistomainen ja tulisi olla luonnollinen ilman itsetuntemusta. Mutta jos tämä olisi totta, ilo olisi yleistä ja valitukset olisi vähintään.
Seksuaalista nautintoa on jokaisen oikeus, mutta kaikki eivät tiedä paras tapa saada se. Älä oleta kehosi tietää, kuinka toimia, varsinkin jos se ei anneta oikeutta huomiota ja virikkeitä. Seksuaalinen vastaus ei ole automaattista. Sitä on houkutteli ja kannustaa, eikä vain kumppani, mutta sinäkin.
Seksuaalista nautintoa ja huipentuma on opittua käyttäytymistä. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, ja niin on niiden seksuaalisen vasteen. Mikä toimii yksi henkilö ei välttämättä toimi toiselle, joten sinun ja kumppanisi täytyy oppia millaisia ​​kosketuksen, rytmin ja paine parhaiten sinulle. Mutta muista, että jopa joka voi muuttaa, koska ei ole yksi lähestymistapa, joka toimii joka kerta.
Ensimmäinen askel on päästää irti negatiivisia ajatuksia ja korvata ne positiivisia. Jos hyväksyy lähestymistapa on utelias ja innoissaan seksuaalisen kokeilun ja miten kehosi voi vastata, ja sitten tarkkaavainen ilman tuomiota tai odotuksia, kokeilu on koulutus yhden pahimmillaan ja lopulta yhä onnistumisessa. Kauemmin annat negatiivisia ajatuksia ja tunteita hiipiä, sitä vaikeampaa saavuttaa orgasmi.
Voit tehdä tämän kokeilun kosketus ja tunne yhdessä, ja mukana kumppanisi saamalla luova ja yrittää eri kuvioita ja leluja. Voit myös kokeilla itse, jotta voit oppia kuinka kehosi toimii. Voit sitten paremmat mahdollisuudet kommunikoida mitä haluat ja mikä tuntuu parhaiten teidän kumppani.
Lopuksi, kun teet orgasmin, älä lopeta kokeilemalla. Se voi tuntua ikään kuin olet tajunnut paras tunne ikinä, mutta siellä on enemmän kuin yksi tapa päästä sinne ja se voi olla hauskaa, teille molemmille, pitää tutkia.
Tutustu lisää meidän seksiä ja suhde asiantuntija tohtori Gabrielle Morrissey täällä.

Lue lisää tohtori Gabrielle Morrissey.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha