Miksi Elite Urheilijat sairastuvat Ennen Tärkeät tapahtumat?

Nea Arvonen Tammikuu 27, 2017 Elämäntapa 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Miksi Elite Urheilijat sairastuvat Ennen Tärkeät tapahtumat?

Kun urheilijat matkustaa pitkiä matkoja, käsitys on, että lentoliikenne voi olla vastuussa. Mutta uusi tutkimus osoittaa se ?? s uudessa ympäristössä, joka voi olla vastuussa.

Se on pahin aika urheilijan uran sairastuvat-juuri ennen kriittinen tapahtuma, jota varten he ovat koulutettuja heidän sydämensä ... ja keuhkot ... ja jalat ... ja ... you name it ... ulos. Olympiaurheilijoiden, varsinkin, voi olla matkustaa valtava matkoja osallistumaan testi eliniän, vain sairastuvat juuri ennen ne kilpailevat. Onko se lentomatkustamiseen, joka tekee heidät sairaiksi?

Jotkut tutkijat halusivat selvittää, varsinkin kun raportit Lääketieteellisen kirjallisuuden todettujen sairauksien ja vammojen keskuudessa urheilijat osallistuvat Vancouverin olympialaiset sekä maailman jalkapallo, vedessä, ja seurata tapahtumia.

Tutkijat tutkivat matkustaa rugby pelaajat

Niiden tutkimus, joka julkaistiin 8. elokuuta verkossa numerossa British Journal of Sports Medicine, jonka jälkeen matka-aikaa ja päivittäinen terveys keskuudessa 259 eliitti rugby pelaajat kahdeksan joukkuetta, jotka osallistuivat 16 viikon turnauksessa. Pelaajat matkusti Etelä-Afrikan, Uusi Seelanti ja Australia, ja aikavyöhyke erot olivat kahden ja 11 tuntia.

Lentomatka syyttää?

Tutkijat havaitsivat, että yhteinen käsitys yhdistää lentomatkustuksen tämäntyyppisiä sairauksia urheilijoiden keskuudessa ei näytä olevan tukee niiden tutkimusta. He sanoivat odottaa enemmän tapauksia hengityselinten sairaus jälkeen urheilijat palasi kotiin jos lentomatkustamisen itse-ja niihin liittyvän kosketuksiin muiden matkustajien ja sisäilman kierto-vastasivat.

Mitä he löysivät oli, että pelaajat, jotka matkustivat yli viisi aikavyöhykkeitä kotoa kilpailla olivat yli kaksi kertaa niin todennäköisesti sairastut määränpäähänsä verrattuna, kun ne kilpailevat kotona. Mutta he havaitsivat myös, että rugby pelaajat, jotka matkusti takaisin kotiin pelaamaan jälkeen kilpailevat kaukainen paikka oli paljon vähemmän todennäköisesti sairastuvat.

Se on kohde-ei matka-

Mukaan Martin Schwellnus, tutkimus johtaa tekijä, "korostaa matkustamisen eivät näytä vaikuttavan pelaajia, koska kun he palaavat kotiin sairastumisriskin ei poikkea normaalista. Muutokset ilmansaasteet, lämpötila, allergeenit, kosteus, korkeus sekä eri ruoka, bakteereita, ja kulttuuri voisi kaikki osaltaan sairauden saapuessaan kaukainen kohde. "

Varotoimista

Vaikka tutkijat varoitti, että niiden tutkimus päätelmät eivät välttämättä koske muu urheilu tai muita matkailijoiden, se ei satu harkita myös joitakin immuuni edistäviä apua omalle harjoitusohjelma pitää itse huippukunnossa ennen kuin lähdet lentokenttä seuraava pitkä matka-vaikka se ei osallistu tapahtumaan elämäsi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha