Miksi Electric Vehicle myynti on edelleen jäljessä Amerikassa

Ville Linna Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Sähköauton myynti voidaan kukoistaa Euroopassa, mutta Yhdysvalloissa se on ollut vuoden leimannut ole tapahtunut edistystä, ja uusi Harris Poll aiheesta sähköajoneuvojen ja hybridien ehdottaa, että se on sama vanha laulu. Amerikkalaiset suhtautua välinpitämättömästi tuotteita markkinoille, kun otetaan huomioon ne joko liian kallista tai ei niin hyödyllisiä murtaa halpaa bensiiniä tapa. Kuitenkin, Millennials pitäisi antaa sähköauton päättäjät kannustusta tulevaisuuden segmentin.

Harris Poll, toteutettiin toukokuussa 2015 2225 yhdysvaltalaisista aikuisista vastaamasta, löytyi 48% vastaajista oli avoimesti ajatukseen ostaa hybridi, joka oli samalla tasolla innostusta kuin viimeksi kysely tehtiin kaksi vuotta sitten. Samoin kiinnostus plug-in hybridit ja sähköautojen tuskin budged vuodesta 2013.

Suurimmat esteet sähköauton hyväksyminen pysyi hinta ja valikoima, jossa haluttomuus sähköistää näkyvin keskuudessa vanhimpien haastatelluista. Toisaalta 57% Millennials oli avoin kaikenlaisiin vaihtoehtoisten polttoaineiden ajoneuvon suurin mihinkään ryhmään.

Kun se tuli avoimuuttaan puhtaasti sähkökäyttöisten ajoneuvojen, Millennials osoitti yli kaksinkertainen etu Gen Xers ja vanhempien ryhmien vastaamisen, miesten 50% todennäköisemmin kuin naiset harkita EV seuraavaan autoonsa. Aukko kiinnostus dieselautojen oli vielä huomattavampaa, miesten kanssa ottaen huomioon heidän tasolla viisikymmentäseitsemän yli kaksitoista naisiin verrattuna.

Vaikka tämä uutinen voitaisiin masentavaa autovalmistajista, havainnot viittaavat se on vain ajan kysymys ennen EV segmentti lähtee Amerikassa. Nämä viime vuodet ovat osoittaneet vähän kasvua sekä plug-in hybridi tai EV segmentit niin pitkälle kuin valikoima ja edullisuus ovat huolissaan.

Vaikka Volkswagen e-Golf ja Kia Soul EV ovat tulleet markkinoille muutaman viime vuoden aikana, eikä auto tarjosi merkittävän lisäyksen välillä yli sähköajoneuvojen jo saatavilla Yhdysvalloissa lähtevä Chevy Volt ja Ford Energi plug-in hybridit, PHEVs kanssa pisin kantama markkinoilla, ei ole ollut mitään korotuksia akkuvirralla koska pallolla markkinoilla.

Autovalmistajista on selvästi odottamassa seuraavaa merkittävä lasku akku hintojen tuottamaan enemmän omiaan kokoonpano PHEVs ja puhdasta sähköautoa. Odotettu kahden vuoden kuluessa ovat pitkän kantaman sähköajoneuvojen Chevy ja Tesla että alle $ 40.000 on enemmän hyötyä ja kohtuuhintaisia ​​suurempia markkinoita.

Siihen asti, paras sähköautoa valikoima tulla sisään luksusluokan autoa hintaan. Ne, jotka ovat edullisia voi haljeta 90 mailia täyteen. Paljon laajennuksia "menestys Euroopassa ovat vauhdittaneet PHEVs, ja amerikkalaiset saavat useita uusia vaihtoehtoja vuonna 2015. Onko tämä muutos siirtää neulaa plug-in antamiseen jää nähtäväksi. Nyt vanha esteitä tiellä. Heti kun tekniikka sallii, Millennials ovat valmiita saada aluksella.

pahus ulos Autos lunttilappu Facebookissa ja Tumblr

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha