Miksi ei yritä laskuvarjohyppy?

Aapeli Suominen Elokuu 7, 2016 Urheilu 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Miksi ei yritä laskuvarjohyppy?


Tietoja laskuvarjohyppy

Skydiving on erittäin energiaa polttava. Kun teet vapaapudotus tietenkin ihmiset voivat usein vain tehdä kaksi hyppää yhden päivän he tuntevat väsynyt jälkeenpäin.

Laskuvarjourheilu polttaa 962 kilojouleina tunnissa keskimäärin 65 kg henkilö.

Skydiving parantaa luottamusta ja auttaa voittamaan pelkoja. Se perustuu olkavarsi vahvuus valvoa laskuvarjo sekä iso lihasryhmiä alavartalon laskeutumiseen. Lugging vaihde ympärillä myös polttaa rasvaa.

Turvallisuuden kannalta, on yleensä kaksi huollettavia laskuvarjot, jos ensimmäisen kourun ei avaudu, ja automaattinen aktivointi laitteeseen niin, että toinen kouru avautuu automaattisesti, jos kumpikaan laskuvarjo on käytössä, joten mahdollisuudet onnettomuuksien ovat hoikka.
Alkuun pääseminen:
  • Aloittelija skydivers aloittaa tandem sukellus.
  • Laskuvarjo yksin, tehdä nopeutettu Freefall kurssi; aluksi freefall osa sukelluksen edelleen avustuksella kaksi ohjaajien.
  • Voit sukeltaa täysin yksin päätyttyä kansainvälisen Lisensointi ja tekee vähintään 15 hyppyjä.
  • Suosituimpia matkailukohteita tarjoavat tandem laskuvarjourheilu.
  • Hypätä 4200 metrin maksaa noin $ 350.
  • Voit poimia käytettyjä koneisto $ 4000 $ 6000, mutta joka ei sisällä kurssin ja hyppää.

Lisätietoja laskuvarjohyppy, käy Australian Laskuvarjo federaation verkkosivuilla,

Skydiving arvostelu

Kun olet aikeissa hypätä päässä pieni lentokone, tyhjyys, joka täyttää pää on yllättävä. Minulle oli tilaa, ja paljon se: 4200 metriä pilvet, korkeimmillaan vihreät vuoret ja valtava sininen Tyynellämerellä alla, jos tarkkoja ollaan. Kuten avoimien ovien Cessna 182 nousi korkeammalle yläpuolella Cairns ja ensimmäinen peloton puseroita hurtled face-ensimmäinen ulos koneesta, olin yllättävän rauhallinen. Ennen kuin ehdin edes ajatella, mitä olin tekemässä olimme päässeet maksimikorkeus ja se oli minun vuoroni hypätä. Ajattelematta liikaa seurauksia, huomasin rajaava koneesta ulos ja lentävät 220 kilometriä tunnissa ilmassa.

Tuohon nopeus, joka on muuten myös nimellä "terminaali nopeus", se on taistelua pitää suu kiinni. Ilma sulloo jokaiseen aukkoon kasvojen, ja silmäsi pullistuvat ja veden paine alta suojalasit. Mutta mieleni tuntui yllättävän selkeä, kunnes ... Wham! Se kaikki löi minua. Oma erittäin pätevä opettaja Paavalin XTreme Skydiving, joka oli rahapulassa kursailematta lähellä minun takaisin, huusi minun korvaan yli kovaäänisen tuuli: "Katsokaa kone!" Aluksi voi selvittää, mihin suuntaan oli ylös ja mikä oli kuin me laittoi ninja-tyyliin ilmassa, minä sijaitsee se, nyt vain pieni täplä metriä yllämme. "Woohoo!" Huusin, tunne paljon kuin Patrick Swayze Point Tauko.

Älkää ymmärtäkö minua väärin. En missään nimessä huimapää. Yritin hyppy muutama vuosi sitten ja tuskin vetää yhteen rohkeutta saada pois laudalta. Sitten huusi niin äänekkäästi, että vaikka opettajat liittyi ystäväni maksaa minut ulos kauan kun olimme palanneet pohja. Minulla on vielä vapinaa ajatellut syöksevät pois niin tyhmiä torni! Ja hyppää kone oli koskaan huipulla minun tehtävälista, mutta kun ostin hypätä yllätyksenä mieheni syntymäpäivä, päätin pitäisi ottaa ratkaiseva askel liian.

Skydiving on erilainen kuin kaikki muut extreme-laji. Se on huomattavasti innostava ja ilahduttavan rauhallinen. On vaikea ajatella mitään muuta toimintaa, joka pumppaa niin paljon adrenaliinia kautta elimistöön vapaapudotushypyksi. Se 10-60 sekuntia, jonka aikana romahti ulos koneesta ennen laskuvarjo aukeaa. "4200 metrin sinua pudotusta 60 sekunnin nopeudella noin 220 km tunnissa", sanoo Phil Onis, johtaja Sydneyn Skydivers.

Kun ohjaaja vetää laskuvarjo, se on neljän viiden minuutin lempeä risteily takaisin maahan. En löytänyt laskuvarjohyppy osa pelottava, varsinkin kun freefall. Pikemminkin se annettiin runsaasti aikaa arvostamaan upeat näkymät Ison Valliriutan ja sokkelo vihreää ja kultaa sokeriruoko kentät.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha