Miksi Ebola nousussa Sierra Leonen?

Reetta Kuusi Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ty Kiitos jakamisesta. TY

Vaikka Ebola kuolemia Liberiassa ja Guineassa on edelleen vakiintunut, naapurimaassa Sierra Leonessa on ollut outo nousu tapauksissa. Virus vastaa lähes 18000 tartunnan, yli 6300 kuolemantapausta. Juuri viime viikolla, oli yli 300 uutta tapausta raportoitu Sierra Leonessa, ylitti ne tartunnan Liberiassa, jossa pidettiin aikaisemmin episentrumi infektio.

Asiantuntijat kuitenkin varoittavat, että nämä tilastot ovat todennäköisesti konservatiivisia, johtuu vaikeuksista saada yhteys paikallisiin yhteisöihin.

Terveydenhuollon työntekijät ovat kokeneet eksponentiaalinen riski, puutteen vuoksi laitteiden ja resursseja. Sierra Leonessa, puute suojavarusteita, jotka johtivat kolme lääkäriä kuolee kahden päivän saanut monet lääkäriharjoittelijoita mennä lakkoon aiemmin tällä viikolla.

Kuten Guardian, kuolemat lääkärien Sierra Leonessa ovat erityisen huolestuttavia, koska sen huonon lääketieteellistä infrastruktuuria. Lisa O'Carroll kirjoittaa, että "ennen puhkeamista, maa oli vain 120 lääkäriä. Kuolema 10 heistä tarkoittaa maata on menettänyt 8% sen lääkärien neljä kuukautta. "

Lisäksi maailma on pitkälti siirtynyt Ebola puhkeamisen jälkeen se hyökkäsivät Länsi tiedotusvälineet aiemmin tänä vuonna. Hyper valppautta ja vainoharhaisuus aiheutuvat, ja useimmat ihmiset olettaen pahin on ohi, se asettaa vaiheessa, jossa Ebola voi tehdä nopeasti paluun näiden jo runtelema kansat.

Sierra Leonen hallitus on vastannut nousu tapauksissa laittamalla alueilla maan Lockdown. Tämä pätee erityisesti itäisellä alueella lähellä Kono, jossa seitsemän uutta tapausta raportoi äskettäin.

Vaikka joissakin tapauksissa lockdowns piirit ovat osoittaneet joitakin merkittäviä menestystä pitää viruksen leviämistä, jotkut ovat myös huolissaan siitä, että "rangaistaan" kuin alueella, jossa virus leviää luopumaan tartunnan saaneista etsimästä sairaanhoitoa.

Tri Margaret Chan, pääjohtaja WHO, äskettäin kertoi, että "Kun he näkevät ihmiset avaruudessa puvut tulossa kotikyläänsä ottaa pois heidän rakkaansa, he olivat hyvin peloissaan ... He piilottaa sairas sukulaisia ​​kotona, ne piilottaa ruumiita. erittäin vaarallinen kannalta taudinleviämisriskin. "

Lisäksi on kritiikkiä, mitä ihmiset väittävät on huonosta hoitopaikkoja. Määrä hoitopaikkoja, rakennettu British Royal Engineers, olivat alittavan toimintakapasiteettinsa koska Pelastakaa Lapset, jotka tuotiin auttaa, ei ollut asiantuntemusta sisältävien tauti.

Silti, Pelastakaa Lasten maailmanlaajuisessa humanitaarisessa johtaja, Michael Von Bertele, väittää, että se johtui väärinkäsityksestä, ja että he tekivät, mitä he voisivat kun pyydetään auttamaan. "Kun me pyydettiin ottamaan keskus, teimme täysin selväksi, että tämä oli uutta liiketoimintaa meille. Emme ole koskaan ajaa etulinjan terveyspalveluiden tässä mittakaavassa ... Lähdimme suunnitelma, joka osallistuu meille ehkä ottaen vain kaksi tai kolme potilasta ensimmäisellä viikolla, kun ymmärsimme monimutkaisuus työskennellä uudessa ympäristössä uusi tauti, ja se on mitä teimme ... Britannian hallitus voi ovat pyytäneet paljon muita ihmisiä tekemään tämän, mutta kukaan ei sanoisi kyllä. Olemme vain hyväntekeväisyysjärjestö, joka sanoi "kyllä ​​me teemme sen." "

Hän totesi myös, että koska heidän asiantuntemuksensa on kasvanut, joten on vuode kapasiteettia, keskusten valmis täyttämään kaikki vuoteet tammikuuhun.

Se saattaa hyvinkin olla, että mikä toimi Liberiassa ja Guineassa ei toimi Sierra Leonen ja uusia polkuja täytyy taottu tämän terveydenhuollon kriisi. On kuitenkin tullut selväksi, että tämä epidemia ei suinkaan ole ohi, ja maailma olisi huolimaton olettaa taistelu on jo voittanut.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Huhtikuu 25, 2017 | 00:40:03 | myöhemmin 8 kuukautta
Asseri Alatalo
  Like 0   Dislike 1

Valitettavasti kaikkialla Afrikassa, jossa on ollut viemäröinnin puuttumisesta, koulutuksen ja äärimmäisen köyhyyden, taikausko hallituskauden ja sairauden yleistyvät. Kunnes nämä taudit tullut jotain, joka on olennaisesti vaikuttaa kehittyneiden maiden, olen vilpittömästi epäilystäkään siitä, että paljon muuttuu. Ja Steven G. voi olla pisteeseen, että tietyt tahot ovat kiinnostuneita epävakautta alueella ja heikentää asukkaiden omiin tarkoituksiinsa. Jos totta, se on yksinkertaisesti vastenmielinen.

Huhtikuu 25, 2017 | 03:39:09 | myöhemmin 8 kuukautta
Soili Airaksinen
  Like 1   Dislike 2

Luulisin, että opetus tajuissaan synnytyksen olisi paljon parempi kuin teurastuksiin "lauma", kun on liikaa ihmisiä. Lisäksi Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, että tajuissaan olo ja synnytyksen ei opeteta koska köyhempien väestönosien ruokkia lääketeollisuuden ja antaa orjatyövoiman. Tapaamme ajatella ja palata ihanne pyhyyttä elämä on, jos löydämme vastauksia - koskaan biologisessa sodankäynnissä.

Huhtikuu 25, 2017 | 04:47:26 | myöhemmin 8 kuukautta
Sasu Hakulinen
  Like 4   Dislike 2

Jos joku ei usko, että tämä virus on suunniteltu de-asuttamaan Afrikan osat, niin ne ovat Pilvikäkelän !? Jotkut saattavat ajatella, että tämä on hyvä idea kun huomataan planeetta on jo 100% yli kantavuus jos jokainen maa haluaa Länsi elintaso? Kuitenkin yksi on kyseenalaistaa etiikan tai puute, mutta valitettavasti jotkut uskonnot ja ideologiat yksinkertaisesti salli contraception.So mitä voidaan tehdä tallentaa tämän maailman ihmisen yli-ajaa ja tuhoa? "Bio-style" sodankäynti?

Huhtikuu 25, 2017 | 07:51:35 | myöhemmin 8 kuukautta
Sakarias Ahosilta
  Like 5   Dislike 1

ei yllättynyt yhtä hyvin kuin tytöt, jotka ovat edelleen missing..this sellainen uutinen on uutinen pitkä ,, valitettavasti

Huhtikuu 25, 2017 | 13:35:14 | myöhemmin 8 kuukautta
Suoma Paavolainen
  Like 2   Dislike 2

Minulla ei ole ongelma uutislähteistä ei anna päiväpeitto tarinoita, jotka ovat olleet käynnissä jo kuukausia kerrallaan. Jos et asu alueella, joka on vaikutusta, kun valistaa meitä tästä taudista, ei ole kovin paljon, että on "uusi" jakaa. Jos todella haluat saada tietoa aiheista, aina silloin kun sinulla on lopettaa odottavat tietojen lusikka syöttää sinulle ja mennä etsimään tietoa itse. Olen tehnyt Internet-hakujen Ebola tietoja siellä täällä viime viikkoina ja ei ole ollut vaikeuksia löytää ajantasaista tietoa. Vain koska tarinat eivät ehkä ole etusivulla, ei tarkoita, että niitä ei ole olemassa.

Huhtikuu 25, 2017 | 13:51:49 | myöhemmin 8 kuukautta
Untamo Mäkilä
  Like 1   Dislike 0

Maailmankaikkeus on puhunut. Jos emme välilasku-asuttavat planeettaa, se askel ja teuraaksi meille.

Huhtikuu 25, 2017 | 20:19:38 | myöhemmin 8 kuukautta
Pirita Niinistö
  Like 4   Dislike 2

Ebola huijausta; tappava huijaus. Outoa, että kolme maata, joissa Ebola "Breakout" tapahtui, on Yhdysvaltain tukema Bio-aseita labs. Jee, toinen "outo" on, että "Lääkärit ilman rajoja" jäi kiinni rokottamalla ihmisiä live bio-suunniteltu virus. Stranger vielä, siellä raporttiin, jossa monet ihmiset - miehet, naiset ja lapset useissa yhteisöissä on kuollut juotuaan vettä myrkytetty kaivoista. Yksi Liberian mies pidätettiin laskemisesta formaldehydi Wells - jos se tuottaa Ebola kaltaisia ​​oireita. Nano Silver - 10 miljoonasosaa, on osoittautunut parantaa Ebola ja monia muita sairauksia. 2009 julkaisi tutkimuksen Yhdysvaltain armeijan DTRA todisti sen. Ja outoa liian on, että Maailman terveysjärjestö on kieltänyt Nano hopea. Mitä me ei kerrota, että tämä alue on runsaasti paitsi öljyä, mutta hyvin rikas kultaa, timantteja ja harvinaisten maametallien ja näiden REE: n eivät ole vain hyvin harvinaisia, mutta kriittinen tietokoneen osia. Nyt ei ole, että outo ???

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha