Miksi Carl Icahn Tapaaminen Applen toimitusjohtaja Tim Cook?

Joona Hartikainen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On nopeutettu Apple osakkeiden takaisinosto-ohjelmaa toimii? Tuoreen piipittää CNBC, miljardööri sijoittaja Carl Icahn tapaavat Applen toimitusjohtaja Tim Cook New Yorkissa maanantaina. Viime kuussa, Icahn tweeted: "puhuivat Tim. Suunnittelu illallinen syyskuussa. Tim uskoo hankkimisesta ja tekee yksi. Mitä käsitellään on suuruusluokkaa. "

Jos CNBC: n lähteet ovat oikein, näyttää siltä, ​​että Icahn illallinen Cook käydään maanantaina. Aktivisti sijoittaja äskettäin lisäsi jo merkittävä asema yhtiön kun Applen osakekurssi kastettu heti sen iPhone mediatapahtuma 10. syyskuuta.

Kuitenkin Applen osakekurssi on noussut yli 2 prosenttia vuodesta yhtiö ilmoitti sen suurempi odotettua avajaisviikonloppuna myyntilukuihin. Mukaan Wall Street Journal, Icahn on osakkaana arvo on yli $ 1,5 miljardin Apple. Huhtikuussa Apple julkisti $ 60 miljardia Hankkimisvaltuutus, sen kaikkien aikojen suurimman yksittäisen Hankkimisvaltuutus. Mutta Icahn uskoo, että Apple olisi lisättävä osakkeiden takaisinosto-ohjelmaa vieläkin.

Viime kuussa, Icahn sanoi Reutersille, että hän ajattelee Apple on potentiaalia palata $ 700 dollaria osakkeelta tasolla että se saavutti viime syyskuussa, jos se rahoittaa $ 150 billion takaisinosto kanssa lainattujen varojen 3 prosenttia. "Jos Apple tekee tämän nyt ja tulos kasvoi vain 10 prosenttia, varastossa - jopa pitää samalla useita tällä hetkellä - olisi kauppiaille $ 700 osake", Icahn sanoi.

Huolimatta monista sijoittajien pelkoja kylläisyyttä high-end älypuhelinmarkkinoiden Icahn on pysynyt jatkuvasti nouseva Apple. "Odotan sitä iso kuva. Minä vain katsoa, ​​mitä he tekevät. He ovat yksi parhaita tuotemerkkejä. He rakentavat tuloja ", Icahn sanoi CNBC aiemmin tässä kuussa.

Tällä kirjoitettaessa, Icahn ei ollut vastannut CNBC: n raportin osalta Tavatessaan Cook. Näin Apple on vaihdettiin viime viikolla.

Seuraa Nathanael Twitterissä

Älä missaa: Onko tämä ensimmäinen käyttö Applen uusi iBeacon Tech?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha