Miksi Being Alone on hyvä teidän suhde

Taavetti Eronen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 16 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Oikein hyvä. Kiitos Diana. Kiitos jakamisesta. Kiitos jakamisesta. Kiitos hyvä neuvo Kiitos Kiitos Diana

Kun lausui sisällä romanttinen suhde, ilmaisu "Tarvitsen tilaa" ei yleensä seuraa mitään hyvää. Mutta mitä jos enemmän tilaa on vain me tarvitsemme onnellisempia, terveempiä suhteita?

Itse asiassa lähes kolmannes meistä haluavat meillä oli enemmän sitä: Terri Orbuch, psykologi ja tutkimuksen professorina Michiganin yliopiston Institute for Social Research, on opiskellut 373 aviopareja viimeiset 25 vuotta. Kun hän kysyi parit, jos he kokivat oli riittävästi "yksityisyyttä tai aika itsenä", 29% heistä sanoi ei. Ja niistä osallistujista, jotka sanoivat onneton avioliitossaan, 11,5% sanoi syy niiden onnettomuutta oli puute yksityisyyden tai aikaa itselleen.

Tietenkin, aivan kuin mitään muuta suhdetta, mitä tahansa kaksi ihmisten tarpeet avaruuteen ovat joskus ristiriitaiset, mikä satuttaa tunteita. Mutta Vondie Lozano, avioliitto ja perhe terapeutin Kaliforniassa, kertoo Wall Street Journal, että se ei ole henkilökohtaista-ihmisillä on erilaisia ​​tarpeita, mutta "alla, sekä yksityishenkilöille haluavat rakkautta." Ei vain sitä, mutta jättää aikaa oman ystävien ja harrastusten , ja harrastukset tarkoittaa tuo uutuus ja jännitystä osaksi rutiini suhde-aina hyvä asia.

Niin miten annat itsellesi enemmän tilaa ja yksityisyyttä ilman etäisyyttä itsesi suhde? Kokeile tätä:

  • Älä oikeastaan ​​sanoa "Tarvitsen tilaa." Riippumatta siitä, mitä tarkoitat, että toteamus itsessään on ladattu yhden se merkitsee yleisesti Etäisyys suhde, ei yksin aikaa.
  • Sen sijaan, runko sitä jotain molemmat ehkä / haluta. Istu kumppanisi kanssa ja kalenteri, ja selitä, että haluat selvittää, miten molemmat voit ottaa kuormaa pois ja milloin.
  • Tarkat. Ryhtyä toimiin, kun teet yleinen toteamus kuten "Haluan enemmän aikaa itselleni" on kovaa. Sen sijaan, on suunnitelma, kuten kääntämällä vapaa makuuhuone mieheksi-luola, menossa viikoittain Joogatunnin, aikataulutus tyttöjen ilta ystävien kanssa kerran kuukaudessa, tai penciling puolen tunnin kävelymatkan viikonloppuna iltapäivällä.
  • Älä unohda olla pari aikaa. Uudelleenkäynnistä aikana yksin aikaa iltapäivällä, ja kytke illallisella pitää yhteyden vahva. Vietä viikonloppu itse; ajoittaa päivämäärä yö, kun saat takaisin.

Lisää Suhde käynnistyy uudelleen:
 Suhde Reboot: Get Curious
 Suhde Reboot: 5 tapoja Shake Up Your Viikonpäivä rutiini
 Suhde Reboot: Irrota ja rauhoittua
 Suhde Reboot: Luo Ensimmäinen päivä

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Allan Heiskanen
  Like 4   Dislike 0

Aina hyvä olla jonkin aikaa koota, ja myös muita kokemuksia rikastuttaa itseään ja suhdetta. Ja olen ehdottomasti samaa mieltä ei siitä, "Tarvitsen tilaa". Jos olisin vastaanottavana tällaisen lausunnon, minusta tuntuisi hyökätty ja tuntuisi mitään selitystä, kuten "se ei ole henkilökohtainen, mutta" oli vain tapa minun kumppani kuulostaa uhri että olen peitossa.

Ville Suomalainen
  Like 2   Dislike 1

"Kääntämällä vapaa makuuhuone osaksi ihmisen luola" Tämä on nero idea! En ole koskaan ajatellut nainen luola mutta enemmän ajattelen sitä enemmän rakastan sitä.

Eliina Heiskanen
  Like 3   Dislike 1

on se, että molemmat vaimoni ja minä olemme introverts me molemmat tarvitsemme ja kuten hiljaista aikaa, yksin aikaa, jne ....

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha