Miksi abs eivät näy?

Jouko Itkonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On aivan imartelevaa, jos ihmiset huomaavat abs olevan hyvässä kunnossa. Ehkä voit kertoa heille, että olet kirjaimellisesti työskennellyt itsesi saada abs hyvässä kunnossa. Miksi sinun pitäisi olla hyvä abs alkaa otteestaan ​​heitä niin paljon, että olet valmis sitoutumaan aikaa ja ponnisteluja toimintaan, saada mitä haluat.

Se auttaa sinua tietää, että ottaa hyvä abs johtuu joitakin syitä kuten ottaa hyvät geenit ja perintötekijöitä; on olemassa ihmisiä, jotka ovat onni on syntynyt hyvä abs. Muita syitä, joilla on hyvä abs johtuvat päättäväisyyttä ja sitoutumista ylläpitää niitä, itsekuria, tietoa harjoituksia ja terveellisiä elämäntapoja, intensiteetti niiden harjoitukset ja aika huolehtia niiden abs.

On ruoka tekijä, joka on erittäin tärkeää säilyttää your abs. Yritä syödä enemmän vihreät lehtivihannekset, kuten vihreä paprika, parsa, pinaatti, parsakaali ja string pavut saada päivittäinen ravinteita ja vitamiineja. Syö ne tuoreina tai voit kääntää ne vihannesjuomat. Lisää pähkinöitä kuten mantelit, pekaanipähkinät, maapähkinät, saksanpähkinät ja kurpitsansiemeniä päivittäistä ruokavaliota, koska nämä ovat runsaasti proteiinia, jotka ovat hyviä lihaksen rakennuksen saada hyviä abs. Syödä munia, edullisesti vain valkoinen osa, koska ne sisältävät hyvin vähän kolesterolia. Voit syödä vähärasvaista lihaa, kuten kanaa ilman ihoa, naudanlihan ja kalkkuna. Voit syödä kalaa saada omega-3 rasvahappoja, joka on hyvä tyydyttyneitä rasvoja. Yritä syödä enemmän marjoja kuten mustikoita ja vadelmia koska nämä auttavat myös yleistä hyvää kehon terveyttä.

Se auttaisi paljon pitämään abs kunnossa jos muistat levittää kalorien saanti. Voit syödä 5-6 pientä ateriaa sijasta 3 neliön ateriaa päivässä. Pysy kaukana rasvoista ja liikaa makeisia ja noudattaa ruokavaliota, joka voi olla ravitsemusterapeutti valmistautua sinulle. Juoda runsaasti vettä pitää itse sammutettua, varsinkin kun olisi myös harjoitustehtäviä pitämään abs hyvässä kunnossa.

Hanki hyvä kouluttaja pitää sinut huippukunnossa. Teidän harjoitukset voivat olla yhdistelmä aerobic ja painonnostossa. Nämä yleensä alkaa lämmintä ups ja voit rakentaa oman voimaa ja vauhdista kuten mennä yhdessä teidän rutiinia. Liikunta ei saa olla enemmän kuin 45 minuuttia joka päivä. Kouluttaja voi ohjata sinua tekemään vatsan harjoitukset, iskunkestävä aerobic ja painonnostossa tekniikoita auttaa ylläpitämään kehon osia. Joitakin tyypillisiä harjoituksia abs, että voit harkita tekee ovat pallo harjoituksia, jotka ovat sivulta ja edestä rutistuksia, pallo kick-out ja tekee kyykky käyttäen pallon paino. Olisi abs harjoituksia lisätty painot sijoitetaan your abs auttaa lihaskudoksen tullut kiinteämpi. Supistuminen harjoitukset hyödyntää kauan voit sopimuksen sinun lihaksia abs, ovat myös hyvä olla osa teidän kunto-ohjelman.

Yritä pitää itsesi aktiivisena niin paljon kuin mahdollista. Yritä polttaa kaloreita ulkopuolella teidän käyttää rutiinia yksinkertaisesti kävely, juoksu, portaiden kiipeäminen, hyppääminen ja pyöräily. Nämä toimet auttavat polttaa rasvaa ja pitää lihakset yritys samoin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha