Mikä Uusi vauva todella tarvitsee

Essi Hautala Tammikuu 28, 2017 Miscellany 53 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mikä Uusi vauva todella tarvitsee

Vauvat ovat suuryrityksiä. Kukaan ei halua olla huono vanhempi, joten on suuria paineita olla varma et ole vain olennaiseen, mutta paras olennaiseen teidän uusi vauva. Jos olet ensimmäistä kertaa vanhempi, sinulla ei ole kokemusta opastaa. Avulias myyjä paikallisella Baby-Mega-Super-Store on enemmän kuin mielellään antaa sinulle mailin mittainen lista mitä, olet varma, ovat todella oikeasti olennaiseen.

No, olen täällä kertomassa teille eri.

Neljäs lapsi on määrä tehdä hänen esiintymisensä vain pari kuukautta. Vanhin lapsi ei ole vielä viisi vuotta vanha. Usean viime vuotta elämästäni, olen ollut kortti-kantaa, jäsenmaksut maksettu, täysimittaiseksi jäsen baby club. Monet näistä "olennaiseen" näet myynnissä vain muuttuvat vieraita kamaa, että sinun täytyy pitää puhdistus, liikkuvat, ja ajoittain maksaa. Säästä rahaa ja tilaa, ja varastoida vain mitä sinun todella käyttää. Tässä on minun lista tarpeisiin.

Paikka nukkua

Kunnon sänky, hyvä patja, ja tarpeeksi vuodevaatteet pitämään vauvan mukava ovat välttämättömiä. Et kuitenkaan tarvitse ostaa plagiaatti uusi saada hyvä. Etsi paikallinen Classifieds käytetyn plagiaatti; vain varmista, että saat joka on enintään viisi vuotta vanha. Sen pitäisi olla tukeva, pieniä välit säleet ja kaikki laitteet ennallaan. Useimmat kämppiä, jotka on tehtävä viiden viime vuoden aikana muuntaa helposti taapero vuodepaikkaa.

Myyjät at iso vauva laatikko tallentaa säikyttää sinua puhua skolioosin ja yrittää saada sinut ostamaan palkkio patja oman plagiaatti. Ostin puolivälissä luokan; se on ilmeisesti vahvempaa ja mukavampaa kuin halvin vaihtoehto, mutta se on myös kiinteä ja mukavaa kuin tarvitsen sitä olla mielenrauhaa.

Sikäli kuin mitä laittaa patjan, pitää se yksinkertainen. Puskurin tyynyt eivät ole tarpeen ja voi jopa olla tukehtumisvaaran. Sama koskee iso, pörröinen peitot, tyynyt, täytetyt eläimet, tai paaluilla huopia. Kuuden ensimmäisen kuukauden niin, sinun kannattaa olla patja kansi, viisi Lunttilappua, ja pari kevyt huopia. Kun sää on viileä, pukeutua vauva lämpimästi joten hän saa kylmä aikana nap aikaa ja yöllä.

Paikka pelata

Ensimmäistä useiden kuukausien vauvan elämän, liikkuvuus ei ole vaihtoehto hänelle. Tämä tarkoittaa, pohjimmiltaan, että voit plop hänet alas huopa, ja hän ei ole menossa minnekään. Tämä tarkoittaa myös sitä, että vauva ei todellakaan tarvitse keinu, sitteri, Play Center, aitaukseen, kävelijä, vauva papasan, tai jollekin muulle leikkialue vaihtoehtoja siellä.

Varoitus tämä on, kun vauva ei alkaa saada mobiili. Rolling, scooting, ja sitten indeksoinnin otetaan käyttöön kokonaan uusi maailma mahdollisuuksia. Siinä vaiheessa, se kiva olla yksi tai kahdella rajatulla leikkipaikat kätevä, joten voit pitää vauvaa viihdyttivät ja turvassa, kun sinun täytyy tehdä jotain muuta. Mutta et tarvitse kaikkia vaihtoehtoja.

Ennen kuin ostat, testata mitä ystäväsi ovat; mennä on pelata päivämäärä ja laittaa vauva ystäväsi keinu. Jos hän huutaa viidessä minuutissa, eivät kuluta $ 100 vauhdissa. Jos hän on onnellinen, se voisi olla hyvä investointi. Olen ollut paras vastaus minun lasten hyvin yksinkertainen vauva keinu, pieni makaavaan vauvan istuin, ja Pack 'n Play, joka toimii suljetussa leikkipaikka ja voidaan siirtää mihin tahansa huoneeseen, piha, ystävän luona, tai Nanan talon.

Tapa matkustaa

Turvallinen auto istuin ja kestävä rattaat ovat investointeja kannattaa tehdä uudelle vauva. Saat parhaimman mahdollisen uusia kohteita ostamalla turvaistuimen / rattaat yhdistelmä; ne alkaa noin $ 150 uutta ja mennä sieltä. Sama neuvo pätee auton istuinten ja rattaiden, että Cribs. Jos olet ostamassa käytetään, varmista turvaistuimen / rattaissa ei ole yli viisi vuotta vanhoja, ja tarkastaa sen perusteellisesti olla varma se on hyvässä kunnossa.

Ainoa muu "matka" tuote Olen käyttänyt vuosien varrella on front-pakkaus rintareppua. Sain hyvä brändi, ja se on kestänyt läpi kovassa käytössä kolme vauvoja. Nämä näyttävät olevan pääosin kyse henkilökohtaisista mieltymyksistä, mutta; jos et voi kuvitella itsesi käveleminen vauva rahapulassa rinnassa, älä osta yksi.

Vaatteet

Upouusi vauvoja, altis satunnainen jaksoja sylkeminen jopa ja räjähtävä vaipat, voi käydä läpi melkoisesti asuja päivässä. Varastoida olennaiseen jotka ovat mukavia vauvalle ja helppo saada päälle ja pois: röyhelöitä, nauhoja, rusetteja, vetoketjut, napit, ja ylimääräiset vaatteet "sisustus" taipumus tehdä kastike prosessi monimutkainen ja pitkä, ja yleensä enemmän "tavaraa" on porukka, vähemmän mukava vauva tulee olemaan se.

 

Puuvilla bodyt ovat täydellinen yksinkertainen asu kotona tai kerrospukeutuminen. Osto koordinoi housut tai hameet, ja sinulla helppo-on, helppo-off asu. Suunnittele vauva läpi viisi asuja päivä, päättää, kuinka usein haluat pestä pyykkiä, ja sitten ostaa tarpeeksi vaatteita työskennellä sen pois. Ostokset jälleenmyynti, saada käsi-me-alamäkiä ystäviltä, ​​ja lyömällä puhdistuma telineet säännöllisesti avulla voit rakentaa söpö ja enemmän-kuin-riittävä vaatekaappi pienellä kustannuksella.

Diapering Tarvikkeet

Vaipat: olennaista. Wipes: olennaista. Vaippa kerma jonkinlainen: olennaista. Pussi kantaa sitä, kun menee jonnekin: olennaista.

Koordinoitu muuttuvat pad ja pyyhi haltija? Ei ole välttämätöntä. Wipes lämpimämpi? Ei ole välttämätöntä. Monimutkaiset vaippa poistojärjestelmä? Ei ole välttämätöntä. Uudelleen kaikki muovipussit tuo kotiin ruokakauppaan, sitoa haisevia vaipat pussiin, ja tyhjennä roskakori joka päivä. Se on paljon yksinkertaisempaa ja paljon halvempaa kuin käsitellä joitakin kirkastettu roskakoriin, joka vaatii tietyn kokoisia ja brändin laukkuja.

Sikäli kuin tuotemerkin vaipat mennä, jotkut vauvat ovat herkempiä kuin toiset. Vanhin, tyttö, voisi käyttää lähes minkä tahansa vaipan eikä näytä välittävän. O ihottuma, ei kutinaa, ei mitään. En yleensä päädyin myymälä-brändin Target tai vastaavassa paikassa. Hyvin, hyvin halpaa vaipat vain aiheuttaa räjähdyksiä tapahtua useammin. Se ei kannata säästää $ 1 niin löytää keskitie. Sillä toinen, poika, päädyin kiinni Pampers tai Huggies; mitään muuta teki hänet puhkeaa ihottuma. Aloita pricier brändi, ja kokeilla ostamalla hyvin pieni paketti myymälä tuotemerkin vaippoja.

Uiminen tarvikkeet

Kun nyt olet todennäköisesti kiinni siitä, että olen mieluummin minimalistinen, kun se tulee "pyydyksiä," oikea? Joten et ole yllättynyt, että vauva kylpyamme ei ole listallani olennaiseen. Sain yhden lahjaksi minun ensimmäinen lapsi. En ole koskaan käyttänyt sitä. Olen aina tehnyt kylpyjä tiskiallas, runsaasti pyyhkeitä lähistöllä, baari Burt n Bees Vauva saippua, ja jotkut voidetta. Tarvitset joitakin perustietoja hoito tarvikkeita, kuten vauvan kynsisakset ja pehmeällä harjalla; Tulet usein pikku Kit myydään vauva osassa, ja $ 15 $ 20 se on hyvä tapa saada näitä välttämättömien tarvikkeiden. Ostaa laadukkaita, ja ne kestävät.

Asia muistaa kanssa uiminen vauva on, että vauvan iho on herkkä. Sinun ei tarvitse glop tuotteen jälkeen tuotteen. Lämpimällä vedellä ja pehmeällä liinalla puhdistaa melkein kaikki, mitä vauva. Lisää lempeä saippualla tai puhdistusaineet ja jonkinlainen kosteusvoidetta, ja sinulla mitä tarvitset. Älä huoli; menot vaahtokylpy tulee myöhemmin, kun pikkutyttö päättää kylpy on epätäydellinen ilman mailin korkea kumpuja kuplia.

Ruokinta Tarvikkeet

Jos olet hoitotyön sitten, no, olet olennaisia ​​menot. Rintapumppu on tärkeää, jos aiot menossa takaisin töihin tai menossa treffeille ennen vauva on vieroitettu. Yksinkertainen käsikäyttöiset rintapumppu on enemmän kuin riittävä, jos aiot pysyä kotona ja vain täytyy pystyä pumppaamaan satunnaista illanviettoon tai tapaamisen ilman vauva. Jos aiot työskennellä ja pitää pumpata usein, törsätä hyvä rintapumppu kuten Medela. Nämä ovat tyyris, mutta jotain voit käyttää että usein, se kannattaa viettää laadun. Medela on vuokra-ohjelmia, ja saatat myös löytää käytetyn pumppu.

Saat pulloruokinta, vain olennaiseen ovat valintasi kaavan ja riittävästi pulloja. Riittävä tarjonta ei tarkoita, että 25 kaiken kokoisia. Sinun on tarpeeksi saada sinut läpi päivän, todella. Et halua lähteä likainen pullot istumisesta; suunnitelma pesemällä ne öisin, vähintään, ja näin sinulla on aina tarpeeksi seuraavan ruokintaan.

Muiden vanhemmat siellä, olen menettänyt mitään? Mitä kohteita löysit välttämätöntä teidän ensimmäisen kuuden kuukauden vauva?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha