Mikä Oregon Oppiminen New York ylimääräiset vaalit

Aatu Hämäläinen Elokuu 13, 2016 Miscellany 1 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mielenkiintoinen artikkeli. Kiitos Robin Toivon Oregon tekee sen oikein.

Republikaanit toivovat jatkaa voittoputken. Demokraattien toivoa toipua kiusallista tappion New Yorkissa. Molemmat osapuolet keskittyvät nyt Oregon ylimääräiset vaalit korvata demokraattinen tasavalta. David Wu, ja molemmat ovat todennäköisesti keskittymään kaikkien niiden resurssien varten voittaa.

Joten miten osapuolet käyttävät opetukset New York auttaa heitä tämän mennä ympäri? Roll Call raportit:

Jake Weigler, konsultti Oregon Labor komissaari Brad Avakian, Demokraattien, sanoi tiistain tulokset olivat "hyvä muistutus siitä, että tämä todennäköisesti kilpailukykyinen vaaleissa."

"On tiettyjä ulkopolitiikan dynamiikka New York rotu, että todennäköisesti ole soveltuvin täällä" Weigler sanoi. "Mutta oppitunti viemme on, että se on tärkeää, että ehdokas määritellä itsensä ja ei toimi pelkästään korvike presidentti."

Siteitä presidentti Barack Obama satuttaa demokraattisen ehdokkaita sekä New Yorkin ja Nevada erikoisuuksia tiistaina. Obaman suosio sekä piirien oli selvästi alle 50 prosenttia. Ja kuten Nevada, Oregon on yksi korkeimmista työttömyysaste maassa.

Salem-pohjainen GOP konsultti Chuck Adams sanoi viime osavaltion äänestyspaikoilla hän suoritti on löytänyt äänestäjien vihaa korkein hän on nähnyt 30 vuoteen. Silti jopa demokraattisessa rekisteröintiä etu, sillä siellä on Brooklyn- ja Queens-pohjainen New Yorkin alueella sijaitseva Portland-alueen piiri on nähnyt parempia demokraattisessa suorituskykyä. Obama voitti 25 pistettä vuonna 2008, verrattuna 11 pisteen voittaa New Yorkissa 9. kaupunginosassa.

Oregon vaalit on myös yksi suuri ero New Yorkiin, joka voi olla sekä etu että haitta demokraattisen puolueen - äänestys postitse. Järjestelmä antaa vähemmän edun osapuolelle, joka on paras mahdollinen käyttö on niiden ulos äänestyksessä vaivaa ja antaa sysäyksen republikaanit, jotka yleensä hyötyä alhainen äänestysaktiivisuus. Kuitenkin, se voi myös sallia enemmän ääniä niiltä, ​​jotka eivät todennäköisesti voi tehdä tiukkaa äänestyspaikoilla kertaa - opiskelijoita, tuotannon työntekijät ja muut vahvat demokraattisen kallellaan ryhmiä.

Demokraattien hyötyvät myös tungosta ensisijainen rotu. Kahdeksan ehdokkaat, siellä on paljon vähemmän mahdollisuus heikko ehdokas kuten David Weprin jotta se läpi kuin ehdokas. Joka ei voittaa nimitys tietää he taistelevat pysyvä joka voisi jäädä heidän jo jonkin aikaa, toisin kuin New Yorkissa, missä voittaja odotettiin olevan enemmän paikkamerkki muutaman kuukauden.

Oregon ylimääräiset vaalit pidetään 31 tammikuu 2012.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Oodi Silence
Kommentit (8)
Joulukuu 7, 2017 | 01:51:42 | myöhemmin 1 vuosi
Esa Kettunen
  Like 2   Dislike 0

Tiedäthän, se pitäisi olla väliä kuinka paljon rahaa kuluu kampanjoihin. Tärkeintä on amerikkalainen ihmiset ovat ääni; heillä on työkaluja löytää niin paljon kuin he haluavat noin ehdokkaat ja saada tietoa ja käyttää tätä oikeutta äänestää. Se on jokaisen vastuulla tukikelpoisten amerikkalainen äänestäjä rekisteröitymään ja äänestämään. Se on melkein maanpetos kun ne eivät ole; ainakin olen alkanut ajatella, se on. Olen kyllästynyt laiskuus, tekosyitä, marina, yksi asia äänestäjä ja tavallinen tyhmyys joitakin äänestäjiä ja puute muiden käyttäessään oikeus niin vähän tässä maailmassa ovat etuoikeutettu. Jos republikaanit saada toimisto se johtuu äänestäjät halusivat niitä tai ei välitä tarpeeksi, niiden ääni, sanoa toisin.

Joulukuu 7, 2017 | 07:57:41 | myöhemmin 1 vuosi
Kaarina Ahonen
  Like 2   Dislike 2

NY-9 on jälleen muistuttanut meitä siitä, että fundamentalistiset uskonnolliset pohjainen anti-gay kiihkoilua aina valtti talouden, terveyden, ja turvallisuuden edut että äänestäjille. Onko mikään ihme, että republikaanit ovat niin pro-ihmisiä pysymään kotoisiksi uskonto, ja catering heidän vihaa ja bigotries.

Joulukuu 7, 2017 | 15:12:16 | myöhemmin 1 vuosi
Emmi Leskinen
  Like 1   Dislike 2

Olen vapaaehtoistyötä Weprin phonebank - se oli häpeällinen epäonnistuminen lähes joka käänteessä; En ollut yllättynyt, että hän menetti, mutta että hän jäi äänestys ....

Joulukuu 7, 2017 | 23:07:23 | myöhemmin 1 vuosi
Aarre Honkanen
  Like 5   Dislike 1

Olen vapaaehtoistyötä Weprin phonebank - se oli häpeällinen epäonnistuminen lähes joka käänteessä; En ollut yllättynyt, että hän menetti, mutta että hän jäi äänestys .... Liian surullinen.

Joulukuu 8, 2017 | 02:13:36 | myöhemmin 1 vuosi
Riikka Tuomioja
  Like 5   Dislike 0

Lainaan Julian D .: "... asukkaille että NY piirin ansaitsevat polkemiseen oikeuksistaan ​​ja etuja, joita on tulossa tiensä." Ihmiset Oregon varmasti halua mitään siitä?

Joulukuu 8, 2017 | 06:30:21 | myöhemmin 1 vuosi
Bertta Halonen
  Like 5   Dislike 2

Olen demokraattinen, ja elää Oregon. En aio äänestää repubs.

Joulukuu 8, 2017 | 13:57:10 | myöhemmin 1 vuosi
Tuuli Suomalainen
  Like 3   Dislike 0

Olen demokraattinen, ja elää Oregon. En aio äänestää repubs.

Joulukuu 8, 2017 | 21:33:08 | myöhemmin 1 vuosi
Tiina Karppinen
  Like 4   Dislike 0

ReCraplicanism on tuhoisa Idiopaattinen Neurodegenerational loistauti vaurauden huonompi kuin lepra kuljettaa näkövammaisten irvokkaan tekopyhä ääri Ayn Rand fanaatikkoja. Sopimuspuolen ja elää tauti voi muuttaa omaa persoonallisuutta ja näkökulman elämään, kuten on osoitettu NY ylimääräiset vaalit ..

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha