Mikä on Narco-Metsäkato ja miten se tuhoaminen Metsät?

Aleksi Aarnio Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta ; ( Valitettavasti huomattava.

Vaikka Keski-Amerikan metsät alkavat näyttää jälkimainingeissa sotilaallisen poltetun maan politiikkaa, sotilaallinen ei ole takana metsien tuhoaminen. Sota huumeita on uusi raja. Uusi trendi nimeltä Narco-metsäkadon tuhoaa Keski-Amerikan metsistä.

Making Way huumekaupan

Huumekauppiaiden laittomasti halventava Keski-Amerikan metsistä rakentamalla omia teitä ja ilmailun kiitoratoja. Nämä uudet reitit kuljetus helpottaa kuljettaa huumeita Meksikosta Etelä-Amerikkaan, ja päinvastoin.

Kuten raportoitu The Guardian, Kendra McSweeney, mukana kirjoittamassa "Drug Policy kuten Conservation politiikka: Narco-Metsäkato" kertoo, "Nämä suojellun ekologisen alueet ovat keskus Etelä-Amerikan kokaiinin."

Honduras, jopa Unescon maailmanperintökohde - Río Plátanon biosfäärialue - tuhoutui. Vaikka Narco-metsäkato on merkittävä tekijä metsien hävittäminen, laittomat hakkuut käytännöt ennen uuden Narco suuntaus ja on jatkossakin suuri merkitys tuhoaminen Keski-Amerikan monimuotoisuuden. Mukaan Cultural Survival, hakkuut teollisuus muodostaa "20 prosenttia kokonaismäärästä poistetaan trooppisten metsien, mutta vain kolmasosa viedään." Ja tämä hakkuita on dokumentoitu ja oikeudellisia, joten voitte kuvitella, että tämä prosenttiosuus on suurempi, kun laiton puunkorjuuta tulevat kuvaan.

Torakka Effect

Vaikka Meksiko toimii eräänlainen ytimenä lääkeaineen, viranomaiset ovat alkaneet kukistamaan laitonta toimintaa. Nämä uudet haasteet ja hyökätty ovat nostaneet toiminnan etelässä ja johti efecto Cucaracha, tai torakka vaikutus. Samanlainen torakka n "selviytymisvaistot" jos se on ajettu pois voiton, se löytää toisen - ja että vain sattuu olemaan Keski-Amerikassa. Guatemala, Nicaragua ja Honduras ovat erityisesti kohteena torakka vaikutus.

Se ei ole sattumaa. Esimerkiksi, kuten raportoitu The Guardian, kun entinen Meksikon presidentti Felipe Calderón otti aktiivisempaa lähestymistapaa kukistamaan huumeita Meksikon, Guatemalan metsäkato kasvoi vuosina 5 ja 10 prosenttia.

Kustannukset Metsäkadon

Mitä me menettämässä kun metsää tuhoutuu? Cultural Survival luetellaan osa kustannuksista metsäkadon:

- Puu

- Maatalous

- Ruoka

- Lääketiede

- Geneettinen monimuotoisuus

- Ilmasto

- Habitat (ihmisten ja eläinten)

- Kulttuuri

Lisää tapoja Narco-Metsäkato tuhoaa metsiä

Jos et usko, että se voisi pahentua, mieti sitten uudelleen. Huumekauppiaiden ottavat laittomia voittoja ja investoimalla karjan ranches ja palmuöljyä kasveja. Nämä ovat kaksi alaa, jotka toimivat tuhota Keski-Amerikan metsistä enemmän.

Mukaan Cultural Survival, metsänhakkuut laidun "" on luultavasti suurin yksittäinen syy metsäkadon Latinalaisessa Amerikassa ja suurelta Afrikassa. '"Laiduntamisen takia yksin osuus 38 prosenttia metsien tappio ja hajoamista Latinalaisessa Amerikassa. Ja sivuston jäsenten, olet tietoinen siitä, kuinka huono palmuöljy ovat huonoja uutisia planeetan, eläimet ja ihmiset.

Miten tämä tapahtuu?

Kuten raportoitu The Guardian, se kuihtuu "lahjonta paikallishallinnon virkamiehille ja heikot julkiset laitokset voivat mahdollistaa tämän tapahtua." On myös ole tarpeeksi metsä vartijoita pysäyttämään tätä tapahtumasta.

Toinen uhri Narco-metsäkadon ovat alkuperäiskansojen elävät yhteisöt metsissä. Kuten raportoitu The Guardian, toinen mukana kirjoittamassa raportin, Matthew Taylor, selittää, "intiaanit ovat joko jahtaa pois mailtaan, tai palvelukseen rekrytoitaville huumekauppiaiden - vapaaehtoisesti tai pakolla - kaataa puita tai työn tiloillaan . "Ilman alkuperäisväestön" sitoutunut suojelemaan metsiä ja viisautta metsien suojelutoimia alueella on suuresti vaarantuu.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Toukokuu 28, 2017 | 09:51:15 | myöhemmin 9 kuukautta
Iivari Haapakoski
  Like 2   Dislike 2

Ei ole ratkaisu hirviöt ihmiskunnalle, joka pitää saada kasvatetaan paitsi ihmisen sukupuuttoon. Että pelkään on väistämätön ja ihmisillä on varmistettu se on tulossa. En usko ihmiskunnan on 300 vuotta jäljellä.

Toukokuu 28, 2017 | 15:11:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Ale Pitkänen
  Like 5   Dislike 0

Missä ovat vetoomukset allekirjoittaa näitä pahantekijöitä.

Toukokuu 28, 2017 | 20:47:40 | myöhemmin 9 kuukautta
Elo Äijälä
  Like 5   Dislike 1

Kamala ja pelottava! On oltava vyöry poistaa pysyvästi nämä druggies! Se on niin kohtuutonta - miksi yhteiskunta sallii tämän?

Toukokuu 30, 2017 | 00:35:49 | myöhemmin 9 kuukautta
Raija Seppänen
  Like 0   Dislike 2

 Dian D, "Yhdysvalloissa, tänään meillä on vain neljäsosa metsät" Kyllä, ja sekä hallitus ja väestö ovat sotajalalla siitä, eikö? Tutkijat maailmassa on juuri julkaissut tutkimuksensa tuloksista päätellä, että ilmasto on todellinen, ja ehdottomasti aiheuttama fossiilisten polttoaineiden ja äärimmäisen vaarallista maapallon elämälle, joihin on puututtava välittömästi! ! Tietenkin kaikki on hälyttänyt ja me kaikki ymmärrämme, että meidän on ryhdyttävä toimiin välttää katastrofin NYT. Käynnistän TV kuulla keskusteluja tästä tärkeintä tällä planeetalla IKINÄ! Ja kuulen uusimmat jääkiekko ja koripallo tulokset, ja monikansallinen neulaa heinäsuovasta etsiä puuttuva lentokoneen. Koska perämies sanoi, "Hyvää yötä".

Toukokuu 30, 2017 | 07:46:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Helmi Keskisaari
  Like 2   Dislike 1

Tietämättömyys summataan kunnianhimoisesti saa tuloksia kuin tämä ..... Meidän jumaluusoppineita "armoa.

Toukokuu 30, 2017 | 15:43:53 | myöhemmin 9 kuukautta
Taina Järvi
  Like 3   Dislike 1

Ilman asiakkaita, ei olisi huumekauppaa. Jokainen henkilö, joka ostaa laittomia huumeita on tällä hetkellä suoraan vastuussa. Se sanoi, mielestäni huumeet pitäisi laillistaa, ohjata ja verotetaan kanssa rahat kerätään rahoittamaan huumeiden tietoisuutta, koulutusta ja kuntoutusta. Vaikka lääkkeet olisi laillista, se on edelleen typerä niiden väärinkäyttö.

Toukokuu 30, 2017 | 17:50:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Raino Seppälä
  Like 4   Dislike 1

hyvin sanoi, Ben O. ... valitettavasti olen samaa mieltä kanssanne smile

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha