Mikä on masu tyyppi?

Taru Aarnio Tammikuu 27, 2017 Urheilu 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mikä on masu tyyppi?

Suurin osa naisten asiakkaille - jopa mallit - valitan noin vatsansa ja olen viettänyt vuosia treenata nerokkaalla tavalla kuvanveiston ja madaltuminen niitä. Mutta tehdä, että sinun täytyy tietää, millaisia ​​masu olet.

Post-vauva masu

Synnytyksen jälkeen, kohtu on noin 15 kertaa painavampi kuin se oli ennen raskautta. Tämän jälkeen kestää noin kuusi viikkoa aikaa palata aiempaan koko ja paino.

Kuitenkin muutaman kuukauden - tai jopa vuosia - synnytyksen jälkeen, paljon minun asiakkaat haluavat tehdä jotain heidän "muumio masu". Hyvä uutinen on lääke ei ole satoja sit-ups joka päivä ja tiukkaa ruokavaliota. Sen sijaan, ensimmäinen asia, kerron heille tehdä, on lempeä lantionpohjan-lihasharjoituksia. Nämä toimivat luonnollinen korsetti elin, mikä tasaisempi vatsaan.

Lantion kerroksen lihakset ovat niitä voisitte käyttää jos yritit pysäyttää itsesi pissaa. Purista ja puristaa lujasti niitä jopa 15 kertaa. Tehdä 15-20 puristaa, viisi kertaa päivässä. Mutta älä tee niitä, kun olet wc koska se voi aiheuttaa tulehduksen.

Ruokavalio-viisas, minun suurin suositus on kalaöljyä täydentää, koska ne päälle rasvaa polttava hormonit ja - ratkaisevasti - sammuta rasva-tallentamiseen hormonit. Ota kolme kapselia päivässä aloittaa - yksi jokaisen aterian. Rakenna jopa viisi kapselia päivässä.

Paisunut maha

Tällainen vatsa on hyvin yleinen. Näen sen paljon ohut naisilla, joilla on suuri kädet ja jalat, mutta turvonnut, laajentunut, turvonnut vatsa. Se on lähes aina aiheuttama tulehdus ruuansulatuselimille. Turvotus tyypillisesti esiintyy alaosassa vatsan ja sit-ups tai laihduttaminen eivät vaihdu sitä. Tulehdus on yleensä aiheuttanut ruokaintoleransseista, allergioista tai hidas suoliston.

Näet siedä tai allergia, sinun täytyy tunnistaa elintarvikkeet reagoit, leikkaa ne irti kaksi viikkoa ja nähdä, jos tämä tekee eron. Kaikilla on erilainen intoleranssista, mutta yleisimpiä ovat vehnä, gluteeni, alkoholi, hiiva ja jalostettuja maitotuotteita. Poistaa elintarvikkeet yksi kerrallaan ja palauttaa ne kaksi viikkoa myöhemmin nähdä, jos he tekevät eron omaan mahaan.

Turvonnut vatsa voi johtua myös tulehtunut tai hidas suoliston. Tämä tapahtuu, kun syöt väärän tyyppisiä elintarvikkeita väärällä tavalla.

Jos syöt liian nopeasti äläkä pureskele ruokasi kunnolla, tämä ärsyttää suoliston ja voi aiheuttaa undigested ruokaa käydä suolistossa. Sen sijaan, syödä rauhallisessa ympäristössä.

Ei juo tarpeeksi vettä voi myös aiheuttaa nesteretentiota, joka aiheuttaa turvotusta. Juo noin kaksi-kolme litraa vielä, suodatettua vettä joka päivä. Älä kuitenkaan juo liian lähellä aterioilla, koska tämä häiritsee ruoansulatusta ja aiheuttaa enemmän turvotusta. Yritä olla juomatta mitään 15 minuuttia ennen ja jälkeen syömisen ja ei kulauttaa valtavia määriä liian nopeasti. Ota pieni, säännöllinen SIPS koko päivän sijaan.

Ylipaino vatsa

Tämä johtuu kuljettaa liikaa rasvaa kehosta. Ylipainoisia naisia ​​taipumus tallentaa paljon rasvaa ympärillä keskiosan ja vähemmän, ehkä, niiden jalat, kädet ja muut ruumiinosat.

Tämäntyyppinen vatsa rasvaa on helpoin käsitellä. Se on yleensä pehmeää, joten on helpompi poistaa. Se johtuu usein liikunnan puute ja liikaa kaloreita, yleensä alkoholi, sokeri, puhdistettu ja tärkkelyspitoiset hiilihydraatit.

Päästä eroon tämäntyyppisten masu sinun täytyy lopettaa syömisen näitä rasvan varastoijista järjestyksessä olen lueteltu ne.

Joten luopua alkoholista, sitten sokeri, sitten puhdistettu hiilihydraatteja, sitten tärkkelyspitoiset hiilihydraatteja. Korvaa ne elintarvikkeet, kuten koko proteiinia ja ei-tärkkelyspitoiset hiilihydraatteja.

Stressi vatsa

Stressi vatsa on yleensä melko selvä, suhteellisen vähäinen rasvaa kädet, jalat ja selkä. Rasva on yleensä melko kovaa. Ihmiset stressiä tummies ovat tyypillisesti yli-tuloksen kanssa perfektionisti putkesta. He tarvitsevat oja kahvia, teetä, virvoitusjuomia, jalostettuja elintarvikkeita, alkoholia, tupakkaa ja sokeri.

Korjaustoimenpiteitä ovat:

  • Kamomilla, inkivääri, sikuri, kaneli, sitruuna tai piparminttu teetä.
  • Silti huoneen lämpötilassa, suodatettua vettä siivu tuoreen sitruunan tai limen, kuoritut inkivääri, vanilja olemus tai tuoretta minttua.
  • Laiha, tuore, jalostamattomat elintarvikkeet.
  • Kalaöljyä täydentää.
  • Magnesium-rikas elintarvikkeita, kuten tumman vihreät vihannekset, mantelit, parapähkinät ja auringonkukansiemeniä.

Tämä on muokattu ote Clean & Lean: Flat vatsan nopeasti! James Duigan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha