Mikä on etsittävä Fixer-Ylä

Jalmar Pitkänen Tammikuu 27, 2017 Miscellany 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mikä on etsittävä Fixer-Ylä

Asuntomarkkinoilla on ehdottomasti parantaa, ja monet ystävistäni etsivät ostaa uusi talo. Ongelmana on, että monilla alueilla inventaario on varsin alhainen, ja se on tulossa vaikea nappaamaan täydellinen talo edulliseen hintaan. Kuitenkin, jos ostajat ovat valmiita ottamaan käyttöön jonkin aikaa ja työtä, ne ovat edelleen löytää kiinniteliuokset-päälliset, jotka ovat hyödyllisiä. Tässä muutamia vinkkejä siitä, mitä etsiä kiinniteliuokset-ylempi.

Sijainti

Sijainti on erittäin tärkeää valittaessa talossa. On parempi ostaa kiinniteliuokset-ylempi mukavalla alueella pikemmin kuin koskematon ja täydellinen talo sota-alueella alue täynnä rikollisuutta. Yleensä talot mukavampi lähiöissä on enemmän arvoa aluksi, ja mitä parannuksia teet antaa sinulle enemmän tuottoa rahaa. Sinun pitäisi myös tarkastella naapurien talot samalla kadulla ja nähdä kuinka paljon haluat parantaa talon, jotta se mahtuu.

Age of House

Yleensä uudempi kodeissa on tiettyjä ominaisuuksia, jotka ovat päivitetty. Esimerkiksi vesi- ja sähköjärjestelmät ovat yleensä parempi, ja uudempia asunnot ovat ajan tasalla moderni rakentamismääräykset. Mitä olen nähnyt, uudempi kodeissa on myös parempi eristys ja ovat energiatehokkaampia. Nämä ominaisuudet eivät ehkä ole niin näkyvä, mutta ne voivat olla hyvin kallista voit korjata. Jos et ostaa vanhempi kotona, olisi tarkistettava jos nämä tärkeimpien järjestelmien on päivitetty. Jos haluat päivittää talon infrastruktuuri noudattaa voimassa olevia lakeja tai vakuutusvaatimuksista, niin se voi olla melko kallista.

Kustannukset ja säästöt

Yksi syy ostaa kiinniteliuokset-ylempi on säästää hieman rahaa. Voit tehdä sen sinun täytyy arvioida, kuinka paljon korjaus maksaa ja on vararahasto on rahaa maksaa sellaisia ​​korjauksia. Sinun pitäisi ehdottomasti saada ammatillinen Talotarkastukset ja myös arvioida, kuinka paljon kosmeettisia korjauksia maksaisi. Jos on suuria rakenteellisia kysymyksiä, jotka maksavat kymmeniä tuhansia dollareita korjata, se ei voi olla kannattavaa ostaa talon.

Korjauksia, jotka saavat sinut kaikkein bang for buck ovat todella kosmeettisia niitä, ja siksi paras kiinniteliuokset-päälliset ovat ne, jotka ovat suuri "sisua ja luut" mutta täytyy tuore maalikerros ja joitakin uusi lattia. Kustannukset maali ja lattia on yleensä melko helppo selvittää, mutta suuria rakenteellisia muutoksia perusta ja seinät saattavat tulla todellinen rahaa kaivoon.

 

Sinun aika

Jos haluat käsitellä järjestelijä-ylempi, sitten todella täytyy selvittää, kuinka paljon aikaa sinulla on omistautua sitä. Jos et tee työtä itse, sinun täytyy tutkia joka urakoitsijat käyttää, ja kosmeettisia muutoksia sinun tulee poimia kaikki värejä ja tyylejä. Riippuen siitä, kuinka paljon työtä on tehtävä, se voi kestää viikkoja tai kuukausia ennen kuin voit itse siirtyä talon.

Jotkut ihmiset rakastavat räätälöintiä kotinsa, mutta jotkut todella haluavat vain muuttovalmiit valmis talo. Jos sinulla ei ole paljon aikaa käsitellä projekti, niin se voisi olla parempi vain maksaa hieman enemmän koskematon talo.

Vaikka markkinoilla on kiristymässä, mielestäni se on vielä mahdollista saada kaupat kiinniteliuokset päälliset jos olet valmis tekemään tutkimusta ja seurata työtä. Kuitenkin, se ei voi olla hyvä idea niille, jotka eivät ole kunnollinen kassavaranto ja aikaa tehdä legwork. Olen vain ostanut taloja että tarvitaan kosmeettisia korjauksia, ja se johtuu siitä minulla ei ole paljon aikaa ja rahaa omistautua suuria kiinniteliuokset päälliset.

Viimeinen näkökohta - se on parempi saada talon halvemmalla hinnalla, koska veropohja on pienempi, ja että voi säästää rahaa useita vuosia.

Oletko ostanut järjestelijä ylempi?

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Kotiin korjata punkkeja
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha