Migreeni Be Gone

Elviira Korhonen Elokuu 7, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Migreeni Be Gone

Migreeni sairastuneille reagoivat erilaisiin ympäristön laukaisee, kuten hajuja ja sää. Akupunktio, yrttejä ja täydentää voi tarjota luonnollinen kivunlievityksen.

Ne kuvataan yleensä kova päänsärky, mutta jos sinulla on ollut yksi, tiedät, että soittamalla migreeni "päänsärky" ei oikein peitä sitä. Migreeni on usein koko kehon kokemusta, joka voi sisältää monia muita oireita.

Mitä migreenin näyttää?

Australiassa, migreenit vaikuttaa noin 6 prosenttia miehistä ja 17 prosenttia naisista. Ne voivat vaihdella taajuuden useista vuodessa useita kuukaudessa. Kipu on tyypillisesti yksipuolinen, sykkivä ja pahenee, kuten kävely, taivuttamalla tai portaiden kiipeäminen.

Migreeni voi kestää välillä neljä tuntia ja kolme päivää. Yhdessä kipu, on yleensä muita oireita kuten pahoinvointia; oksentelu; ja / tai äärimmäisen herkkyys valolle, ääntä tai hajua. Ei ole epätavallista, että joku kärsii migreeni on käpertyneenä yksin pimeässä, hiljainen huone vain odottavat ja haluavat sen olevan ohi.

Auroja-ei ihan värillinen laji

Joissakin tapauksissa, epätavallisia neurologisia oireita voi alkaa hyvin ennen tuskaa migreeni syttyy. Tunnetaan aura, tähän voi sisältyä muutoksia visio, kalpeus, puutuminen tai pistely, väsymys, jäykkä niska, ongelmia pitoisuus tai vastaavia oireita, jotka alkavat enintään kaksi päivää ennen migreeni.

Tutkimus on todennut, että veren virtausta tiettyihin aivojen osiin on vähentynyt juuri ennen tai sen aikana aura, ja tämä on todennäköinen syy epätavallisia oireita.

Mikä aiheuttaa migreeni?

Lyhyt vastaus tähän kysymykseen on: emme tiedä varmasti. Johtava teoria tällä hetkellä on, että tietyt ihmiset ovat geneettinen taipumus kärsivät migreenit ja että tämä geneettinen alttius saa heidät reagoimaan tiettyihin laukaisee niiden ympäristössä, mikä migreeni.

Niille, jotka ovat haavoittuvia, erilaisia ​​ympäristötekijät, elintarvikkeita ja / tai stressitekijöitä voi laukaista migreenin. Nämä laukaisee eivät ole samat kaikille migreeni kärsijä, ja itse asiassa ne voivat vaihdella melkoisesti henkilöittäin. Tässä muutamia yleisempiä laukaisee.

Hormonit

Naisille, hormoni muutokset, kuten tippaa estrogeeni voi laukaista migreenin. Tämän seurauksena nainen migreeni sairastuneille voivat kokea hyökkäyksiä liittyvät niiden kuukautiskierron syklit, raskaus, vaihdevuodet tai ehkäisypillereitä.

Elintarvikkeet

Monet migreeni kärsiville laskea elintarvikkeen tai kaksi keskuudessa aiheuttajia. Joitakin yleisimpiä ovat punaviini ja kypsytetyt juustot, mutta suklaa, elintarvikkeiden lisäaineet, kofeiinia tai käymällä valmistetuissa elintarvikkeissa, sekä useita muita elintarvikkeita voi olla syyllisiä. Toisaalta, on liian nälkäinen voi myös olla laukaista, joten on tärkeää tällaisissa tapauksissa, että ateriat oltava säännöllistä, jotta välttää käynnistämästä hyökkäys.

Nukkua

Olipa liian paljon tai liian vähän, merkittäviä muutoksia tavalliseen nukkuva kuvio voi aiheuttaa kurjuutta joillekin migreeni kärsiville.

Korostaa

Sekä fyysistä tai henkistä stressiä-jos se on liian paljon voi olla ongelma. Kova viikko töissä, putoavien ulos kaverin kanssa, argumentin puoliso-näitä tai muita stressitekijöitä voi päättyä migreeni.

Sää

Merkittävät muutokset lämpötila tai ilmasto, onko se ennen myrskyä, helleaallon aikana tai muutos kauden, voi aiheuttaa kärsimystä migreeni kärsiville.

Voimakas haju

Hajuvedet, puhdistusaineet, ilmanraikastimet, savu-nämä ja muut pistävä hajut ovat usein laukaisee migreenin.

Migreeni voi aiheuttaa paljon häiriöitä elämässä, jotka kärsivät niistä. Onneksi useita hoidon vaihtoehdot ovat käytettävissä, jotka voivat auttaa, mukaan lukien useita luonnon interventioita.

Luonnollinen lähestymistavat migreenin ehkäisy

Akupunktio

Tämä vuosisadan vanha hoito edelleen todistaa sen arvo hoidossa monia ehtoja. Migreenin, akupunktio voi olla erityisen hyödyllistä ehkäisyyn vähentämällä taajuus hyökkäyksiä.

Tarkastelu 22 tutkimuksissa tarkastellaan, millaisia ​​vaikutuksia akupunktio migreenin ehkäisy totesi, että se on johdonmukaisesti osoitettu olevan tehokas hoito ja että yleisesti, akupunktio oli parempia tuloksia ja vähemmän sivuvaikutuksia kuin yleisesti käytetty reseptilääkkeitä. Kolmesta neljään kuukauden säännöllisen akupunktio hoitoja voi johtaa vähemmän migreeni, ja hyödyt on todettu kestää jopa yhdeksän kuukautta hoitojen lopetettiin.

Hieronta hoito

Pätevä hieroja voi olla toinen tärkeä osa ehkäisyä joukkueen migreeni kärsiville, erityisesti kun stressi on laukaista. Viiden viikon viikoittain hieronta on osoitettu parantaa unen, vähentää taajuus migreenit ja pienentää sykettä ja tasot syljen kortisolin. Jos stressi on yksi migreenin laukaisee, tutustua paikalliseen terapeutti; hyödyt ylittävät migreenit!

Nukkua

Yli 75 prosenttia migreeni jaksot esiintyy unen aikana. Ja monet, jotka kärsivät migreeni kertoo, että huono uni-liian paljon tai liian vähän unta voi laukaista kohtauksen. Tästä syystä on tärkeää saada säännöllistä uni aikataulun kuin mahdollista.

Yritä saada nukkumaan suunnilleen samaan aikaan ja riittävästi aikaa joka ilta. Jos sinulla on univaikeuksia, käänny terveydenhuollon ammattilaisia, jotka voivat auttaa määrittämään, miksi et nuku hyvin ja kohta sinua kohti hoitoja helpottaa unen ongelmia.

Ravitsemukselliset ja rohdosvalmisteita

Vaikka Päänsärky Australia ehdottaa useita lääkkeitä, jotka voidaan ottaa päivittäin vähentämään vakavien päänsärkyä, vain kaksi-feverfew ja riboflaviinia - ovat käsikauppalääkkeitä. Toisaalta, vuonna 2012 Kanadan Päänsärky Society julkaisi uudet suuntaviivat ehkäisyyn migreenit, jossa useat vahvimmista lääkehoidon suositukset olivat luonnontuotteita-erityisesti, magnesium, Q10 ja riboflaviini.

Tämä osoittaa, että näyttöä joitakin luonnollisia tukitoimien on tarpeeksi vahva sisällyttää suuntaviivoihin käyttämä lääkärit. Tässä on lyhyt yhteenveto suosituksia näiden tuotteiden:

  • Magnesium: ratkaiseva mineraali paljon kehomme "day-to-day toiminto, magnesium on myös huomattavan turvallinen, mikä tekee siitä kannattaa yrittää osana luonnon hoito lähestymistapa migreenin ehkäisyyn.
  • Riboflaviini: Suuret tätä vitamiinia on käytetty jonkin verran menestystä migreenin ehkäisyyn ja se on harkitsemisen arvoinen, varsinkin yhdessä muiden lähestymistapojen lueteltu tässä.
  • Koentsyymi Q10: Tämä tunnettu antioksidantti ja tukea ravinteiden energia-aineenvaihdunnalle on osoitettu vähentävän migreenikohtausten 50 prosenttia tai enemmän lähes puolet ihmisistä, jotka ottavat sitä. Koska sen muita etuja kehossa, Q10 on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen osana migreenin ehkäisy strategiaa.

Ei kaikki nämä tuotteet olisi välttämättä ottanut kaikkia potilaita, tai samaan aikaan; aina kuulla teidän terveydenhuollon tarjoaja suositukset ovat sopivin sinulle.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha