Mies Ehkäisy Gel?

Virpi Hollo Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kuulostaa jotenkin pelottava .... En usko, että tämä on terve. hyviä uutisia

Alunperin julkaistu 5. heinäkuuta 2012 annetun bedsider.org.

Voisiko olla, että lopulta kaikkien näiden vuosien jälkeen, uusi ehkäisymenetelmä varten dudes on kohtaus? Kinda kuulostaa, se perustuu viime otsikoissa, mutta emme popping mitään korkit ihan vielä. Viimeinen asia, me haluamme tehdä on sateen syntyvyyden liittyviä paraati, mutta se tulee olemaan vuotta ennen keskimääräinen Joe voi todella käyttää tätä uudenaikainen syntyvyyden geeli.

Tutkimus, joka on ollut syömällä niin paljon paina toteutettiin suuri tutkijaryhmä, 99 miesten Seattlessa ja Los Angeles joka tarjoutui testata uutta geeliä. Tutkijat huomasivat, että miehillä, jotka asetetaan geeli-joka sisältää testosteronia ja progestiinia-iholle päivittäin oli alhainen siittiöiden määrän. Kuinka matala? Asiantuntijat mielestäni se on riittävän alhainen 99 prosentin tehokasta ehkäisyä. Mutta koska tämä oli tutkimuksen ennenaikaisen, kaikki kaverit ja heidän kumppaneilleen käyttää toista ehkäisymenetelmää lisäksi geeli, vain siinä tapauksessa, joten emme tiedä varmasti, miten tehokas geeli olisi kun käyttää yksinään .

Älä ymmärrä väärin, siellä on paljon olla innoissaan:

  • Tämä oli ensimmäinen testi mies hormonaalisen ehkäisymenetelmä, joka voisi olla DIY / kotona asia. Toistaiseksi muut miespuolinen hormonaalisia jotka on testattu täällä edellyttävät käyntejä lääkärin vastaanotolla 6-8 viikon välein laukausta.
  • Progestiini käytetään tässä geeli kutsutaan Nesterone. Se on yksi uusimmista progestiineja ja ne voivat olla tehokkaampia uros hormonaalista ehkäisymenetelmää kuin muut progestiineja, jotka on testattu.
  • Muut tutkimukset ovat osoittaneet, että mies hormonaalisen ehkäisyn ovat luotettavasti palautuvia, täysin hedelmällisyys palaa noin 3 kuukautta. Sama koskee tätä geeliä.

Mutta geeli ei ole valmis parhaaseen katseluaikaan vielä. Vajaa 90 prosenttia vapaaehtoisia oli tavoite alhainen siittiöiden määrä-muut 10 prosenttia ei vastannut hyvin, ja tutkijat on vielä kesken ymmärtää, miksi. Vain noin 60 prosenttia vapaaehtoisten tutkimuksessa selvisi vähintään 5 kuukautta tutkimuksen. Se ei ole selvää, miksi muut putosi pois-että, meidän on odotettava muulle Tutkimuksen tulokset julkaistaan. Joka tapauksessa, geeli tarvitsee enemmän tutkimuksia ja katsaus Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ennen saat lähellekään markkinoille.

Sillä välin jatkamme rajan meidän sormet-mutta joilla ei ole meidän hengenvetoon-lisäämme tähän luetteloon lupaava, pitkälle from-käytettävissä ehkäisymenetelmää varten keikari.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Toukokuu 26, 2017 | 23:53:48 | myöhemmin 9 kuukautta
Hannu Lassila
  Like 3   Dislike 2

Rinnastaa seksiä sukupuoli, koska tämä artikkeli ei, edistää transphobia. Älä käytä "miehet", "miehet", "keikari", kuten synonyymi "henkilöitä, jotka tuottavat siittiöitä", sano "henkilöitä, jotka tuottavat siittiöitä", tai ehkä "ihmisiä kivekset". Odotin paremmin teistä, sivuston, niin paljon teidän kattavuus aikaisemmin on tukenut transsukupuolisten ihmisten.

Toukokuu 27, 2017 | 01:57:06 | myöhemmin 9 kuukautta
Taimi Hakanpää
  Like 4   Dislike 1

mielenkiintoinen. mutta en usko olisin mieheni kokeilla sitä.

Toukokuu 27, 2017 | 07:35:52 | myöhemmin 9 kuukautta
Nikolai Kauppinen
  Like 2   Dislike 2

On muitakin mies ehkäisymenetelmää työstetään. Mutta en todellakaan näe tahansa syntyvyyden, joka ei ole "idioottivarma". Ihmiset unohtavat.

Toukokuu 27, 2017 | 09:17:11 | myöhemmin 9 kuukautta
Valpuri Kekkonen
  Like 3   Dislike 0

En voi odottaa This syntyvyyden geeli tulla ulos! Otan poikaystäväni otettava se, jotta hän voi nähdä, mitä hormonaalisia tuntuu kun syntyvyyden muahahaha smile

Toukokuu 27, 2017 | 11:34:28 | myöhemmin 9 kuukautta
Leena Kuusela
  Like 1   Dislike 2

jos se toimii sanon mennä! mitään pitää ihmiset, jotka areena valmis lapsille saamasta niistä

Toukokuu 27, 2017 | 14:02:06 | myöhemmin 9 kuukautta
Alex Koskenniemi
  Like 4   Dislike 0

Ei nainen hänen järjissään pitäisi koskaan sallia itsensä riippuvuus mies oman suojelua toivotun raskauden. Tämä on ongelma naisten kanssa nyt!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha