Mielenkiintoisia asioita Tim Duncan

Ville Linna Elokuu 8, 2016 Viihde 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Osa 1

Tim Duncan, "Golden God," muuttuu 39 vuotta nuori tänään. Hänen syntymäpäivä haluaa oli yöpyä 38 ja vaikka en voi antaa tämän tapahtua, toivottavasti tämä mahtava Tim Duncan Asiat riittää.

Osa 1

Kesti kirjaimellisesti luonnonvoima saada hänet pelaamaan basketball.The koko historian San Antonio Spurs ja NBA itse olisi ollut täysin erilainen, jos hurrikaani Hugo koskaan tapahtunut.

Hän potkaisi Hakeem Olajuwon perse pelastaa Pop työtä. Spurs lähtenyt 6-8 alun työsulku-lyhennetty 1998-99 kausi ja omistus kasvoi kärsimätön. Huhu oli se, jos he menettivät seuraava peli, he olis potkut Pop, valmentaja ja pääjohtaja, ja korvasi hänet suosittu joukkue yleisradioyhtiön Doc Rivers.

 Don Nelson ajatteli Duncan oli tarpeeksi hyvä ampua pop yli. Kuten tarina menee, kun suosi Celtics hävisi arpajaiset, Rick Pitino oli ML Carr korkea-arvoinen joukkue johtoon, soita Gregg Popovich tarjota kolmannen ja kuudennen yleisen poimii oikeudet Spurs ensimmäinen valinta. Viisaasti, Pop kohteliaasti kieltäytyi tarjouksen. Nelson, jonka Popovich oli apuvalmentaja varten kanssa Warriors, tarjotaan tyypillisesti tylppä arviointi ei päätös: "Jos Pop kauppaa häntä, menen sinne ja ota minun haulikko kotiinsa."

Hän vakuuttunut Pop juoda jotain vielä inhottavaa kuin kepponen. Vuodesta Ric Bucher n 2005 tarina ESPN: Magazine "työtä ilman Play ...", joka on aina lopullinen ominaisuus noin Spurs: "Ensimmäinen vaihe tehtiin Duncan, kun hän vakuuttunut Pop yrittää paikallisen shaved- jään juoma, joka on alkoholiton risteytys ouzon ja grappa. "Useimmat godawful mitä olen koskaan ollut", Popovich sanoo. "Hän nauroi minulle kuin olin 12-vuotias. Mutta sanoin hänelle, "Sinä avasi oven, Jack. '"

Samana saada-to-know-you matka St. Croix, Duncan tempaisi Pop ketju taas olevinaan hukkuminen.

Hän kiusannut Suns alusta alkaen. Hänen ensimmäinen playoff peli, tiellä Phoenix, Duncan sijoitettiin 32 pistettä ja nappasi 10 levypalloa ja melko paljon singlehandedly voitti pelin Spurs.

Hän kirjoitti käsikirjan siitä, miten valmistautua elämään NBA kun yliopistolla Wake Forest. Hän vaikutti akateeminen julkaistun tutkimuksen "vastenmielisiä Ihmissuhteet käyttäytymistä." Duncan luku, jonka hän kirjoitti kolme muiden psykologian suuret yhtiöt, oli "Blowhards, snobs Ja Narsistit: Ihmissuhteet reaktioita Liiallinen itsekkyys." Vuonna liity mitenkään tarina, hän kohtasi LeBron James kolmeen NBA.

Hän on todella "pelle, taitavasti naamioitu säännöllinen henkilö." Duncan kirjoitti itsestään Psykoanalyysi Sport -lehti vuonna 1999, että niin weirded kaikki ulos, että hän heti viritetty alas myynninedistämiseen näkökohta hänen julkisen elämänsä 8000 prosenttia. En tiedä miksi, ajattelin, että se oli suuri. Paljon urheilijat aloittaa kauhea vaatteiden linjat. Vain Duncan myönsi hän tekisi sen tarkoituksella, vain sotku ihmisiä.

Timmy edelleen löytää uusia asioita itsestään. Duncanin jopa yhdeksännen kaikkien aikojen kanssa 14644 levypalloa, mikä on sitäkin vaikuttava harkitsee hän vain tajusi hän on aseiden muutama vuosi sitten.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha