Microsoftin suuri tapaaminen, Facebook saa vauhtia päässä Cowen, ja 3 Lisää Hot Varastot

Tuomo Karjalainen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Microsoft Corp.: Niille toivoen, että Microsoftin seuraava toimitusjohtaja olisi julkistetaan torstaina vuotuisen analyytikkotilaisuus, uusi talousjohtaja Amy Hood tukahdutettua nämä toiveet suoralta kädeltä. "Ei tule Päivitetty tänään", hän sanoi. Riippumatta siitä, kuka vie ruoriin, Microsoft jatkaa taloudellisen tuloksen raportoinnissa viisi liiketoimintasegmenttiä, vain se näyttää paljon erilainen kuin sen nykyisestä viidestä. Kolme uutta segmentit kuuluvat "Devices & Consumer", kun taas kaksi muuta segmenttiä kuuluvat "Kaupallinen" lippu.

Facebook: Facebook on päivitetty parempia Market Suorita jonka Cowen vanavedessä varastossa ajaa joka on nähnyt osakkeita turvota noin 73 prosenttia vuodesta sosiaalisessa mediassa toisen vuosineljänneksen raportti. Analyytikko uskoo vahva ROI newsfeed on kestävä yhä mainonta kysyntä kokouksessa nousu varaston ja hintojen, ja näkee Instagram ja video ylimääräisinä ansioita mahdollisuuksia, ei näy täysimääräisesti osakkeisiin.

Alcoa, Inc.: johtavassa asemassa Venäjän Rusal, maailman suurin alumiinin tuottaja, sanoo, että 40 prosenttia maailman alumiinin tuotanto on kestämätön nykyhinnoin - huonoja uutisia Alcoan, joka on sen kolmannen neljänneksen tulos johtuu ensi kuun alussa. Alumiini tarjonta ylitti kysynnän seitsemän ensimmäisen kuukauden tänä vuonna 773000 tonnia, kun taas ylijäämä kaikissa 2012 oli 506000, Seeking Alpha sanoo.

JinkoSolar Holding Co.: JinkSolar nyt myydä 3.800.000 osaketta, ylös ennen 3,5 miljoonan, ja vakuutuksenantajien on annettu 570000-osakkeen Ylimerkintämahdollisuuden vaihtoehto. Uusi palvelu pitäisi tuottaa bruttotuoton $ 61.8 miljoonaa niin, ja lisätä JinkoSolar laimennettu osuus lasketaan noin 17 prosenttia.

Caterpillar Inc.: Caterpillar on julkaissut sen jälleenmyyntisopimuksen myyntiluvut elokuussa, jotka kuuluvat alhaisimpia numerot jo jonkin aikaa. Pohjois-Amerikka oli pieni valopilkku kanssa 1 prosentin voitto, mutta Aasiassa myynti laski 30 prosenttia, Euroopassa, Afrikassa ja Lähi-idässä laski 12 prosenttia, Latinalaisessa Amerikassa laski 3 prosenttia, ja muualla maailmassa laski 17 prosenttia.

Älä missaa: kuinka paljon Nokian Elop Tee Microsoft hankinta?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha