Microsoft ja Sony Still Kaula-ja-aukko Console Kilpailu

Tuire Paasilinna Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Microsoft julkaisi Xbox Yksi pelikonsoli perjantaina, vain viikko sen jälkeen Sony debytoi sen kilpailevan PlayStation 4, ja konsoli sodat etsivät edelleen liian lähellä soittaa nyt.

Maanantaina, Microsoft sanoi, että se myi 1.000.000 Xbox Ones ensimmäisten 24 tunnin laite oli myynnissä; Sony myi 1.000.000 PlayStation 4s aikana ensimmäisen 24 tunnin ajan. Yksi erittäin tärkeä tekijä huomauttaa kanssa nämä numerot on, että Sony on vain käynnistänyt konsolin Pohjois-Amerikassa, kun taas Xbox Yksi tuli 13 eri maassa perjantaina. Kun Sony julkaisee PlayStation 4 Euroopassa ja Etelä-Amerikassa ensi perjantaina, sen määrä voisi nopeasti siirtyä aikaisemmin Microsoftin.

Muutaman päivän kuluttua uuden PlayStation käynnistettiin, jotkut käyttäjät alkoivat valittavat häiriö järjestelmässä. Jotkut käyttäjät ovat raportoineet, että vilkkuva sininen valo syttyy konsoli ja saa laitteen itsensä pois päältä. Sony sanoi, että häiriö on vaikuttanut alle 1 prosenttia laitteiden ja aiheutti todennäköisesti vahinkoja kuljetuksen aikana.

Nyt Xbox Yksi käyttäjät ovat myös raportointi häiriö, joka pysäyttää laitteen pysty lukemaan levyjä. Microsoft vahvisti CNET että "pieni määrä" Xbox Yksi asiakkaat ovat kuulo hionta melu levyn asettamisen jälkeen laitteeseen, joka johtaa laitteen ei pysty lukemaan levyä. "Työskentelemme suoraan asianosaisia ​​saada korvaavan konsoli heille mahdollisimman pian kautta etukäteen vaihto-ohjelman," Microsoft sanoi tiedotteessaan CNET.

Vuonna edeltävinä päivinä Xbox One käynnistää, se näytti kuin sininen-valo hohtaa kanssa Playstation 4 saattanut olla etua Microsoftin konsolin, koska kuka haluaa pudottaa useita satoja dollareita pala teknologiaa, joka on mahdollisuus niitä oli vaurioitunut? Se oli etu Microsoft olisi voinut käyttää, koska on $ 499 sen konsoli on $ 100 enemmän kalliimpia kuin Sonyn.

Mutta vaativille ostajille, jotka päättivät odottaa hieman ohi kaksi laitetta "lanseerausten tehdä valinta, molemmat konsolit on joitakin bugeja, jotka tarvitsevat toimi.

Seuraa Jacqueline Twitterissä Insights: Voiko Google Jatka Trend Higher?

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Cure yhteisen kylmä
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha