Metalico Tulos: Everything You Must Know Now

Teuvo Lakomaa Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Metalico Inc oli tappiollinen ja jäi Wall Streetin odotukset, ja keksi lyhyt pelaajan tulot odotuksia. Tulot neiti on negatiivinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Metalico Inc Tulos lunttilappu

Tulokset: oikaistu osakekohtainen tulos laski $ -0,06 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 0,06 edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: Laskua 12,29% to $ 130 miljoonaa vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Metalico Inc raportoitiin oikaistu EPS menetys $ 0,06 euroa osakkeelta. Tällä toimenpiteellä, yhtiö jäi keskiarvon analyytikko arvio $ -0.01. Se jäi keskimäärin tulot arvio $ 139.5 miljoonaa euroa.

Lainaten Management: Kommentoidessaan tuloksia vuosineljänneksellä, Carlos E. Agüero, Metalico presidentti ja toimitusjohtaja, sanoi: "Olemme varmasti ole tyytyväisiä tuloksiin, jotka vaikuttivat alhaisemmat raaka-aineiden myyntihinnat useimmissa tuotelinjojen. Mutta vaikka hinnoittelu ja marginaalit olivat alas, on rohkaisevaa, että yksikkö volyymit jatkunut hyvänä ja meillä oli toinen vakaasti voittoa tuottavat suorituskykyä valmistettu johtoon tuotesegmentti. "

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto laski 5,59% vuodesta $ 137.7 miljoonaa edellisellä neljänneksellä. EPS nousi $ -0,06 neljänneksellä verrattuna EPS on $ -0,02 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot on neutraali näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulos on voittoa $ 0,02 ei ole muuttunut. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on menetys $ 0,02, joka on sama kyseisen yhdeksänkymmenen päivää sitten.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha